DelTor0 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Oj dzieje sie w tej Hiszpanii dzieje Przynajmniej nasz trener moze zaczac prace w klubie od jutra Chlopaki maja prezia w federacji, jak nasz Grzes Lato, we wrzatku kąpani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Dla Was pewnie tak, niekoniecznie dla nas Wyszlo jeszcze lepiej, niz myslalem . Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Wyszlo jeszcze lepiej, niz myslalem . Powodzenia ! No coz, caly czas probujemy pomoc leczyc te kompleksy katalonczykow i ciagle nam nie wychodzi. Popadaja biedaki w coraz wieksze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 No coz, caly czas probujemy pomoc leczyc te kompleksy katalonczykow i ciagle nam nie wychodzi. Popadaja biedaki w coraz wieksze aaaaa.jpg Najwazniejsze, ze kibice sobie to wszystko racjonalizuja i sa zadowoleni i szczesliwi.Wszystko jest w jak najlepszym porzadku, gdy klubowi udaje sie regularnie dawac radosc swoim kibicom. A tak poza tym, to przeciez watek o RM, wiec chyba nie ma co pisac o innych ? czy cos sie zmienilo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Z tego co pamietam to ze trzy razy zapowiadales ze w tym watku pisac nie bedziesz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Z tego co pamietam to ze trzy razy zapowiadales ze w tym watku pisac nie bedziesz Ale wyniki i działania RM sprawily,że poczułem się zmuszony zmienić swoje plany.Eh, życie życie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ano zycie zycie Jak to Puyol powiedzial: W czasie najwiekszej swietnosci Barcy, Real wygrywa LM 3 razy z rzedu, chyba robimy cos nie tak... 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Wiem, że nie lubicie jak Wam wrzucam jego zdjęcia w wątku tutajAle to już chyba ostatnie ... Kibice zadowoleni ? Czy jak to oceniacie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Piszą ze to już oficjalnie. Prawda jest taka ze skład Realu wymagał zmian. Ale impuls mocny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Z tego co slyszalem Barca tez stracila wielkiego gracza, Paulinho Obysmy tylko Neymara nie kupili, ten bol z Katalonii bylby nie do zniesienia... A tak serio, to pewnie dobry ruch dla Ronaldo i dla Realu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Czyli wszyscy happyI CrI PaulinhoI RMI FcB Żyć, nie umierać ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Zycie toczy sie dalej Guzu Pisze to bez sarkazmu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Hej, wpadłem tu na chwilę i natknąłem się na Daniela . Ale nie o tym chciałem. Przyznam, że jestem poruszony tym transferem. Trąbili, trąbili a ja cierpliwie czekałem. Bo z tym typem jest tak, że trzeba czekać na potwierdzenie. A dlaczego poruszony? Nie dlatego, że odszedł. Dlatego, że do Włoch. I oswajałem się z tą myślą dzień po dniu, gdybając kto na tym zyska, a kto straci. Odejście Neymara dobitnie pokazało, że sentymenty można sobie wsadzić w...Według mnie najwięcej zyska Serie A, najwięcej straci LFP. Pierwsi za free mają magnes ściągający zyski, drudzy mieli (też za free) i sobie poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Czyli wszyscy happyI CrI PaulinhoI RMI FcB Żyć, nie umierać !Ponoć PZPN tez happy bo maja dostać hajs z transferu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Kogo ściągną z Kryśkowej kasy? Do środka: Hazard? Ali?Do ataku: Kane? Lukaku? Mbappe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Neymar. Nie wierzę, żeby Perezowi nie przemknęło przez myśl ściągnąć go razem z Mbappe. Gwiazda-fabryka pieniędzy i gwiazda-mistrz świata. To pakiet w jego guście. I nie tylko z Kryśkowej kasy. Uzbierało się tego dużo, dużo więcej. Jest jeszcze jedno nazwisko, o którym cichutko. Z Juventusu, młody, podobno na wylocie, na mistrzostwach nie błysnął (bo prawie nie grał), więc cena przystępna. Jako uzupełnienie spektakularnego transferu jak ulał. Anglików nie brałbym pod uwagę, nie tylko w kontekście Realu, ale całej LFP. Oni dobrze grają, ale u siebie. Inna piłka, inne otoczenie, inne realia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Jak Neymar wielkiego focha nie odstrzeli to go PSG nie sprzeda Hazard jest w zasiegu i chce przejsc do Realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Ta polityka transferowa zabija pilke nozna. Powinny byc jakies przepisy ktore mowia ze w druzynie klubowej danego kraju nie moze grac wiecej niz 2 obcokrajowcow. Inaczej robi sie cyrk gdzie polowa Realu to nie hiszpanie, polowa PSG to nie francuzi itp. Obecnie jest kolko wzajemnej adoracji: PSG, Real, Juventus, Manchester City, Barcelona i pare innych znanych klubow i nikt nie ma szans z nimi rywalizowac, to nie urozmaica pilki. W dodatku slynne kluby znaja sie na wylot, swoja taktyke, zagrania, drybling zawodnikow itp i robia telewizyjne show. Natomiast jak przychodzi im zagrac z druzyna o ktorej nigdy nie slyszeli to zdarza im sie przegrywac lub remisowac ? no ale zaraz.. takie super gwiazdy Realu i 3:3 z Legia ? albo dalej w historie.. Barcelona przegrywa 0:1 z w Wisla Krakow. Ktos moze powiedziec ze to przypadek byl... a ja uwazam ze gdyby wiecej bylo takich meczow, kluby z Albanii, Moldawii, Chorwacji itp mialy szanse regulanie rywalizowac z "Wielkimi" to inaczej by to wygladalo, tylko problem jest taki ze to sie nie sprzeda ;] tak jak mecz Real - Juventus Edytowane 11 Lipca 2018 przez horac 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Hazard nie jest gwiazdą na miarę oczekiwań prezesa. Może być co najwyżej doczepiony w ramach transferowego okienka. To nie jest piłkarz z pierwszych stron gazet, dający gwarancję na zdobycie trofeo Pichichi. Takie gwarancje dają Neymar, Mbappe, ewentualnie Kane lub Salah. Hazard to typ solidnego rzemieślnika, medialnie gracz z cienia. Pozbywając się Ronaldo, Perez wysłał czytelny komunikat kibicom: ściągnę kolejną gwiazdę. Neymar już nią jest. 19-letni Mbappe to zagadka i strzał w ciemno, jak Dembele w FCB. Tym bardziej, że z meczu na mecz zaczyna pokazywać swoje drugie pozapiłkarskie oblicze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Cos tutaj tak cicho ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Cos tutaj tak cicho ? Guzu.... Czemu wkładasz kij do mrowiska :/ No co.... Jakieś fatum... Kadra do wymiany.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Guzu.... Czemu wkładasz kij do mrowiska :/ No co.... Jakieś fatum... Kadra do wymiany.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Jak wygrywali przegrywając to nie było kija na mrowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Cos tutaj tak cicho ? Potrzebujecie przynajmniej 5 lat, żeby mieć okazję spaść z takiego konia a i tak szansę na to macie jak Real na mistrzostwo w tym roku ???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) Potrzebujecie przynajmniej 5 lat, żeby mieć okazję spaść z takiego konia a i tak szansę na to macie jak Real na mistrzostwo w tym roku ????https://youtu.be/CpdjjJfr10c Edytowane 6 Marca 2019 przez Guzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Wtopa okrutna, 1:4 u siebie . Jak trampkarze . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi