TOMIS1975 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Haloooo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Widzę, że bardzo lubicie zaglądać do wątku aktualnego Klubowego Mistrza Świata i zachowywać się jak stereotypowy Polak... Nawet mi Was nie żal, pozdrawiam serdecznie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Żal to tych, którzy wierzą w takie spektakularne porażki, ale jak wiemy tak rządzą przepotężne pieniądze i jak napisało już wielu musi być efekt wow. Możemy się zachwycać wyczynami sportowców, ale wyniku i tak nie przewidzimy i wcale nie dlatego, że piłka jest okrągła, a bramki są dwie ... Dlatego też moim zdaniem coraz mniej osób zaczyna powiedzmy, że poważanie śledzić poczynania swoich faworytów ... A poza tym wszystkim chleb i igrzyska muszą być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Żal to tych, którzy wierzą w takie spektakularne porażki, ale jak wiemy tak rządzą przepotężne pieniądze i jak napisało już wielu musi być efekt wow.A mi żal tych którzy wszędzie spisek węszą, trzeba to wszystko wypośrodkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 A mi tylko koni żal... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) A mi żal tych którzy wszędzie spisek węszą, trzeba to wszystko wypośrodkować. Wypośrodkowałem i nie uwierzę, że Real nie stanowił dla Ajaxu w miarę równorzędnego przeciwnika, a nie chłopaka do statystowania. Tyle z mojej strony na temat Twojego wpisu. Edytowane 6 Marca 2019 przez SlawekNikt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 A mi tylko koni żal...Dlaczego? Pytam poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 A mnie całkiem serio szkoda Solariego. Bogu ducha winien facet próbujący na szybko sklecić coś z niczego. Przynajmniej w kontekscie oczekiwań, które w przypadku Realu zawsze są maksymalne. Ze starych piłkarzy Realu uszło powietrze, młodzi są tak napompowani, że ich produktywność jest bliska zeru. Z jednej strony stare wojsko w rodzaju Benzeemy, Modrica czy Kroosa dowodzone przez piłkarski wybryk natury. Bo jak nazwać gościa, który namaszczony jako następca wiecie kogo myli trafienie piłką do siatki z trafieniem do dołka, przez niemal sześć lat nie posiadł podstaw języka hiszpańskiego, a w trakcie GD po zmianie schodzi do tunelu zamiast na ławkę? I miś z tak małym rozumkiem ma pociągnąć najlepszy klub świata? Sergio Ramos kartkuje się przed rewanżem w Madrycie. A wczoraj zasiada w loży VIP-owskiej i bierze udział w kręceniu przez Amazon filmu o Sergio Ramosie. Kolejny smakołyk w zestawie absurdów. Pan Prezes. Zajęty budową nowego stadionu (pewnie miś na miarę oczekiwań kibiców), wrzucił sobie w sezonie 2018/19 na luz. Wszak nie ma teraz wyborów. Kibiców też szkoda. Zafundować w tydzień trzy zimne prysznice. wszystkie na własnym stadionie. Bramki 1:8. To sie będzie odbijało czkawką, bardziej niż Roma czy Bayern Barcelonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Lew jest slabszy, hieny wychodza na zer 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Lew faktycznie troszku słabszy. Dobrze, że Leo w gazie. Zawsze jakieś pocieszenie dla wielbicieli hiszpańskiej piłki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 A mnie całkiem serio szkoda Solariego. Bogu ducha winien facet próbujący na szybko sklecić coś z niczego. Z niczego? 99.9 % trenerów na świecie chciałoby mieć takie nic???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Stado upasionych, spełnionych i zarobionych kocurów z dokooptowaną grupką młodzieży z zagotowanymi głowami. Takie nic. Same nazwiska nie grają. I nie używam takich określeń żeby urazić kibiców Madrytu. Widzę rozsypaną drużynę. A może się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Ryba psuje się od głowy... Od dawna ta degrengolada już postępowała, a teraz mamy jej skutki. Mogę sobie gdybać, ale od kiedy zaczęło się psuć między Perezem, a Ronaldo było tylko coraz gorzej. Dla mnie jeden z dwóch najlepszych piłkarzy świata powinien być tak samo traktowany jak Messi w Barcelonie ze względu na to co dawał drużynie. Nie wierzę, że prezes nie wiedział co się święci i do czego CR7 cały czas się odnosił. Powinien zostać, bo nie ma obecnie innych piłkarzy, którzy dawali by +40 bramek na sezon REGULARNIE. Był Lopetequi, jest/był Solari- co się takiego w grze RM zmieniło? W większości spotkań znaczna przewaga w ilości strzałów tylko nie ta skuteczność... Najgorsze jest to, że przeciwnik odda 3-4 strzały w światło bramki i ma 2 gole. Większość ataków Realu to wrzutki, a jak nie idzie to... znowu wrzutki, aż na wymioty się zbiera. Tu potrzeba znacznej zmiany mentalnej w grze zawodników- wystarczy spojrzeć jakie bramki tracą albo kontra albo podanie za obrońców w pole karne. Do tego wszystkiego doszły jak dla mnie niezrozumiałe transfery- odchodzi najlepszy strzelec- kupujemy bramkarza, mimo że mamy już jednego z topu. Nadal brakuje goli? Proszę- 19 latek do oglądania spotkań z trybun. Rozumiem, że ciężko obecnie znaleźć takiego dobrego napadziora za rozsądne pieniądze (jak wiadomo gdy sprzedajemy do RM to trzeba doliczyć trochę mln), ale szczerze, mnie jako kibica to G obchodzi. Ostatnie upokorzenia przelewają czarę goryczy i porządne wstrząśnięcie w tym klubie bardzo by się przydało. Paru piłkarzy niestety też bardzo obniżyło swoją formę i zaangażowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 na chorobę lekarstwo.... Lewandowski ale na to już za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Nie potrafili utrzymać Ronaldo i od tego czasu jest coraz gorzej.Najprawdopodobniej lepiej nie będzie jak nie przebudują drużyny. Gareth też już pewnie myśli o nowym klubie, reszta już jakaś bez wiary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krstn Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Pojawiła się informacja o ponownym zatrudnieniu Zidana od czerwca. Ciekawe czy jest coś na rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 PSG łączy się z Wami w bólu :D . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 To teraz Realowi może pomóc tylko transfer Neymara da Silva Santosa. A nie, wróc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 A wg mnie to, że Madryt odpadł z LM to żadna sensacja, jedynie niespodzianka. Media i "hejterzy" robią z tego wielką sensację, ja tego nie kupuję. Patrząc obiektywnie, w tym sezonie grają bez żadnego rytmu, pomysłu, pojedyncze mecze dobrze zagrane. Ostatnie tygodnie to już w ogóle cienizna. Czego tu oczekiwać? Dostali zasłużone wciry i tyle. Sensacją nazwałbym wczorajszy awans United. Dokonali niemożliwego w okrojonym składzie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Lew jest slabszy, hieny wychodza na zer hieny i Guru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 To nie okrojony skład tylko ole gunnar solskjaer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Podobno Florek chce Mourinho. Trochę dziwię się, że jeszcze jakiś poważny klub go chce. Przecież można w ciemno obstawiać, że skończyłoby się to rozje...ną szatnią, szukaniem kretów, itd. Wszyscy winni w około, tylko nie on. A na końcu i tak wylatuje z hukiem z klubu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Raczej nie Ole Gunnar Solskjaer tylko piłkarze się w końcu wzięli do roboty, bo jakoś ich taktyki specjalnie nie zmienił. Widać część miała już nie po drodze z Jose i się nie starali. Sorry, ale ciężko mi uwierzyć w "efekt nowej miotły" u nich i nie wróżę przejścia następnej fazy LM chyba, że trafią na Porto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) A ja się z tym nie zgodzę, "nowa miotła" też jest potrzebna i ma duże znaczenie. OGS ma przede wszystkim charyzmę, budzi zaufanie i tworzy z piłkarzami całość. Jest z ery Fergiego, także z pewnością wie co i jak powinno funkcjonować w szatni Old Trafford. Od odejścia SAF-a trochę czasu już upłynęło i jakoś żaden z jego następców nie potrafił "zmotywować" drużyny? Nowa miotła niekoniecznie musi być wszechwiedzącym trenerem z ogromnym stażem pracy. Liczy się chemia, np. Pep w Barcelonie, Zizu w Realu, oby teraz United i Ole. Zbaczamy z tematu To wątek o Królewskich Edytowane 7 Marca 2019 przez dzinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi