Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Piotrze, słaby to może i nie był, ale jak zerkniemy kogo trenował po Porto i jakie miał sukcesy w ligach i Europie. Poza tym miarą trenera jest dla mnie to, jak się go w klubie pozytywnie wspomina i tęskni po jego odejściu. Jakoś nie widać tego w przypadku JM. Inaczej w przypadku ZZ. I chyba on wróci. Nie sądzicie?

Akurat na taktykę Guardiola trochę wpłynął  :P Słynna, i jak dla mnie nudna, tiki-taka w Barcelońskim wydaniu. Ta w City już lepsza, bo znacznie szybsza. Co do JM-w Interze tęsknią podobno  ;)

Bardzo bym się cieszył gdyby wrócił ZZ, ale dopiero od lata. Jak nie on to widziałbym tylko Kloppa (nie do ruszenia raczej z LFC- w sumie dobrze, bo ich też lubię  :P ) albo Pochettino. Mourinho zatracił ten feeling  ;) z piłkarzami niestety. 

Zgodzę się z tym, że Mou zatracił chemię z zespołem. Miał przy sobie tylko jednostki, a to za mało. Odnośnie ZZ, mógłby wrócić do Madrytu, ale czy będzie podejmował ryzyko zburzenia swojego pomnika? Jeśli się tego podejmie to według mnie ma JAJA, nie będzie łatwo, a presja będzie większa niż wcześniej. 

• 3 tygodnie później...

To już się dzieje !

A że się dzieje to fakt:

Bale - out

Marcelo - out

Nacho - nieporozumienie

Caballos - nieporozumienie

Isco - nadal nie w formie

Asensio - ?

Vasquez - ?

Mariano - ?

Oj, dużo pracy - nie jest sztuką wydać 500mln euro, sztuką jest zbudować ponownie ludzi którzy są obok, a wbrew opiniom niektórych znafców w Madrycie jest mega dużo jakości piłkarskiej, tylko coś nie nie halo.

3pkt. zostają w Madrycie.

Hala

Sztuką to jest, jak Klop, zbudować zespół bez wydawania 500 baniek :) I proszę nie traktować tego, jako podjazd w stronę ZZ, (którego bardzo szanuję), czy Realu, (którego fanem akurat nie jestem) - robi tak wiele klubów regularnie grających w LM i coś wygrywających.

• 8 miesięcy temu...

Trafili po spalonym. Nie wiem, czy to pochodna tego, że sporo oglądam NHL, czy stałem się bardziej wybredny, ale odnoszę wrażenie że facetom się nie chce. Piszę to jako kibic Barcelony, a dotyczy to większości niegdyś topowych drużyn. W dzisiejszym meczu nie było ognia i u jednych i u drugich. Po prostu Barcelona zagrała totalny piach, stąd może wrażenie, że Real zagrał dobrze. Czułem się jakbym oglądał nie Gran Derbi, a Milan z Lazio. Jutro nikt nie będzie się tym meczem ekscytował, a za tydzień nikt nie będzie o nim pamiętał. Może z wyjątkiem tych, którzy postawili u buków bezbramkowy remis.

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...