martek Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Piękny dzień 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 No a jak...???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 A i klepne się w pierś...dwa lata temu wieszałem joby na Karima...a ten sezon bajka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Wątek ma już 8 lat.... człowiek się starzeje...czytam pierwsze wpisy..od zawsze na zawsze.... Królewscy z Madrytu....czy w Pl czy poza domem...czy gramy o mistrza,czy o spadek.. Wielki dzień dla naszego klubu! Pozdrawiam Edytowane 16 Lipca 2020 przez martek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 No wieczór przedni Trochę nerwówki w końcówce ale ogólnie mecz, jak i cały sezon po przerwie pod pełną kontrolą. Jeszcze jakby LM pyknęli to by było w ogóle cymesik. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Gratuluję z drugiej strony barykady. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Podobny, ale to chyba nie ten. Tamten był różowy i miał krótsze paznokcie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 'Somsiady' sobie poszydzily, ale dzisiaj chyba nie maja do smiechu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Hie hie hie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Do śmiechu to mi nie jest od dłuższego czasu. Taka polityka zarządu, więc trudno o przyzwoite wyniki sportowe. Dziś, po tylu latach kibicowania, nawet mi się smutno nie zrobiło. Może nawet wynik lepszy, bo taka katastrofa może spowoduje zmiany na górze. Choć, będąc realistą, przewiduje parę ładnych lat posuchy i kryzysu. Messiego mi szkoda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Do śmiechu to mi nie jest od dłuższego czasu. Taka polityka zarządu, więc trudno o przyzwoite wyniki sportowe. Dziś, po tylu latach kibicowania, nawet mi się smutno nie zrobiło. Może nawet wynik lepszy, bo taka katastrofa może spowoduje zmiany na górze. Choć, będąc realistą, przewiduje parę ładnych lat posuchy i kryzysu. Messiego mi szkoda.A mi nie szkoda...w ogóle...piłkarzem jest wybitnym, ale to nie tenis, nie gra na siebie. Nikt nie może być ponad klub, gość nie miał nawet kropli potu na twarzy po ostatnim gwizdku. Generalnie potwierdziło się to co już jakiś czas temu było widać:1. Setien i farsa to nie mogło wypalić...2. Trzon zespołu jest totalnie wypalony, Busquets i Pique totalnie na innej orbicie... To zdecydowanie koniec pewnej epoki, pytanie jak długo będą ogarniać. Nie zdziwię się jak na dniach Messi wymusi transfer do PSG albo Interu, a Krysia trafi do farsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 ...w efekcie takiej roszady średnia wieku pierwszego składu przekroczy 30 lat, a Camp Nou zmieni nazwę na Geriavit Pharmaton. U jednej osoby taka sytuacja nie wywołuje jakiegokolwiek dyskomfortu. Bartomeu przytuli działkę za transfer Krysi i sprzedaż Leosia, pomydli oczy (przynajmniej tak mu się wydaje) spektakularną wymianą trenera i życie będzie toczyć się dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Moim zdaniem CR nie pójdzie do Barcelony, szybciej wróci do Realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Najwieksza wtopa Barcelony w europejskich pucharach. Zreszta niezla seria, zaczynajac od PSG, pozniej Roma i Liverpool. A teraz to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 No to musze przyznac ze zaskoczyli mnie chlopaki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 No to musze przyznac ze zaskoczyli mnie chlopaki A ja Ci powiem, ze mnie nie zaskoczyli. Bardzo mi się podobała mądra gra, tym bardziej patrząc na wyjściowy skład gdzie średnia wieku napawa optymizmem (zreszta w Barcelonie również). Mądry, ciekawy mecz gdzie wygrał lepszy. Hala Madrid! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 He he jak się nazywała ta drużyna która rezerwami zlała tyn Real?Szachtar Donieck? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Idac tym tokiem myslenia to Shakhtar by wbil Barcie z 6 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Idac tym tokiem myslenia to Shakhtar by wbil Barcie z 6 Oj tam oj tam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Niezależnie od okoliczności 3:1 na wyjeździe w ElClasico musi robić wrażenie!!! [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Obie te drużyny są wątłymi cieniami drużyn sprzed lat. Byłem na elclasico kilka ładnych lat temu, jeszcze z Pujolem, Xavim w Barcy i Guardiolą, to były niezapomniane chwile. Nawet mecze Realu i Barcy w Polsce były super, a teraz dramat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 https://www.instagram.com/p/CGwa34Aho3e/?igshid=1noavs6dpigfe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Pomyślności w Nowym Roku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Złośliwiec z Ciebie. Tym bardziej, że dla odwiecznego konkurenta ten rok nie kroi się na udany. W lidze biało czerwoni pewnie pogodzą obu pretendentów do tytułu. W LM też nie zapowiada się optymistycznie. Do tego kryzys finansowy i instytucjonalny. Najwięksi mają największe wydatki, to i kłopoty największe. Chyba rok na przetrwanie, niż na świętowanie trofeów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi