Guzu Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Złośliwiec z Ciebie. Tym bardziej, że dla odwiecznego konkurenta ten rok nie kroi się na udany. W lidze biało czerwoni pewnie pogodzą obu pretendentów do tytułu. W LM też nie zapowiada się optymistycznie. Do tego kryzys finansowy i instytucjonalny. Najwięksi mają największe wydatki, to i kłopoty największe. Chyba rok na przetrwanie, niż na świętowanie trofeów.Niekoniecznie, że złośliwiec.Po kilkudziesięciu latach śledzenie tego zjawiska wiem, że nic tak dobrze i stymulująco nie działa na hiszpańska piłkę, jak pomyślnośc obu głównych klubów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Widze ze Guzu podleczyl rany po 8-2 z Bayernem Guzu, raczej nikt w tym watku nie uwierzy ze te zyczenia bez malej uszczypliwosci, zlosliwosci 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Dobre losowanie dziś,The Reds ostatnio nie imponuje formą...ale wszytsko okaze sie na boisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Dobre losowanie dla RM. Być może lekkim faworytem Liverpool (51-49), ale biorąc pod uwagę ostatnie wyniki wynik może pójść w obie strony. Bardzo wyrównane zestawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Realistycznie patrzac to The Reds ciagle sa duzo mocniejsi niz Real obecnie.Trzeba poczekac na koniec przebudowy stadionu, wtedy moze jakies investycje w druzyne sie pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nie najgorsze dla Nas losowanie, chociaż the Reds na pewno odnajdą dodatkową motywację za niedawny finał z Realem Jak najbardziej do przejścia Vamos Madrid !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nie najgorsze dla Nas losowanie, chociaż the Reds na pewno odnajdą dodatkową motywację za niedawny finał z Realem Jak najbardziej do przejścia Vamos Madrid !!!Ciekawe spojrzenie na „nie najgorsze” losowanie, gorzej to już tylko Bayern na dzisiaj. Ale... damy radę, to będą mecze na 0:0 lub 1:0.Hala! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Można było trafić gorzej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Gdyby tylko ten transfer doszedł do skutku https://www.meczyki.pl/newsy/borussia-dortmund-erling-haaland-chce-grac-dla-realu-madryt-mino-raiola-pracuje-nad-wielkim-transferem/162498-n Mielibyśmy Dzika w ataku na wiele, wiele lat. Marzenie mojego Białego serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Patrząc na ewentualną grę w finale, to ta strona drabinki Realu to barszczyk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Gdyby tylko ten transfer doszedł do skutku https://www.meczyki.pl/newsy/borussia-dortmund-erling-haaland-chce-grac-dla-realu-madryt-mino-raiola-pracuje-nad-wielkim-transferem/162498-n Mielibyśmy Dzika w ataku na wiele, wiele lat. Marzenie mojego Białego sercaZapewne długo w obecnym klubie nie pogra. Jak tak dalej będzie strzelał to ktoś z wielkich go zgarnie. Kolejka już pewnie się cichcem ustawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Gdyby tylko ten transfer doszedł do skutku https://www.meczyki.pl/newsy/borussia-dortmund-erling-haaland-chce-grac-dla-realu-madryt-mino-raiola-pracuje-nad-wielkim-transferem/162498-n Mielibyśmy Dzika w ataku na wiele, wiele lat. Marzenie mojego Białego serca Tylko żebyś się nie zdziwił jak podzieli los Garetha, Jovica albo Hazarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Tylko żebyś się nie zdziwił jak podzieli los Garetha, Jovica albo Hazarda Haaland:- nie gra w golfa- nie pije- jest zdrowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 (edytowane) Według mojej skromnej i całkowicie subiektywnej opini /jak to zresztą bywa z opiniami/ uważam, że Norweg jest skazany na sukces w każdym klubie do którego trafi. Oczywiście mam nadzieję, że będzie to lepszy z dwóch klubów z Madrytu w którego stronę, zresztą wysyła sygnały. Edytowane 23 Marca 2021 przez Kamyk88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Według mojej skromnej i całkowicie subiektywnej opini /jak to zresztą bywa z opiniami/ uważam, że Norweg jest skazany na sukces w każdym klubie do którego trafi. Oczywiście mam nadzieję, że będzie to lepszy z dwóch klubów z Madrytu w którego stronę, zresztą wysyła sygnały.Pewnie Prezes już kasę składa, ale czy np. PSG nie podkupi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Pewnie Prezes już kasę składa, ale czy np. PSG nie podkupi?Pytanie czy będzie chciał grac w lidze francuzkiej ... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Według mojej skromnej i całkowicie subiektywnej opini /jak to zresztą bywa z opiniami/ uważam, że Norweg jest skazany na sukces w każdym klubie do którego trafi. Oczywiście mam nadzieję, że będzie to lepszy z dwóch klubów z Madrytu w którego stronę, zresztą wysyła sygnały. Obecnie wysyła sygnały, ale do tego gorszego. Atletico i tak chyba nie jest nim zainteresowane. Z wyjątkiem szalonego transferu młodego Portugalczyka, raczej nie są rozrzutni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Po cichu liczę, pewnie jak większość kibiców Królewskich, że presi nie prześpi kolejnego okienka. Rozumiem obecną covidową sytuację, przebudowę Bernabeu i takie tam drobiazgi ale już nie wypada nie kupić prawdziwego Cracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Haaland gra w BVB, czyli w klubie zacnym jak na europejskie standardy. Zaczyna pokazywać, ze nie jest my po drodze z tym klubem. I to zaczyna wg mnie rodzić pewne problemy... . Zbyt młody i zbyt niewiele osiągnął, by chcieć tak wiele. Chce dołączyć do Realu - pytanie czy Real na pewno go chce? Czy na pewno potrzebuje? Może Mbappe może CR7? Może lepiej wziąć Alabę? To okienko transferowe interesuje mnie bardziej niż zazwyczaj . Hala Madrid! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Niech gra jak najlepiej w klubie który go kupi...w Realu jednak ,mam wrażenie , Zizu + Benzema mogą go zniechęcić skutecznie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Jeszcze ciekwawiej się zrobiło w tabeli po wygranej Sevilli z Atletico. Drużyna Diego ewidentnie złapała zadyszkę. Teraz tylko wygrać z Barceloną potem z Liverpoolem, chlopaki przez to złapią nie wiatr, a huragan w żagle i mamy dublet tak to widzę Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez Kamyk88 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Na razie jest bardzo dobrze (trzymać teraz na 0 z tyłu); ktoś zza miedzy pisał ostatnio o jakiejś nadziei przed elClassico... taaa... jasne. „F”arcelona na się bać i słusznie. Hala! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Tak jak mówiłem chłopaki zaczynają ujarzmiać huragan. HALA MADRID Brawo Vini, kibcuję chłopakowi bardzo oby złapał większa pewność przy wykańczaniu i będzie bajka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Jest dobrze, deser w sobotni wieczór . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Vini gola strzelil, nawet dwa... ja nie wiem co sie dzieje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi