Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Złośliwiec z Ciebie. Tym bardziej, że dla odwiecznego konkurenta ten rok nie kroi się na udany. W lidze biało czerwoni pewnie pogodzą obu pretendentów do tytułu. W LM też nie zapowiada się optymistycznie. Do tego kryzys finansowy i instytucjonalny. Najwięksi mają największe wydatki, to i kłopoty największe. Chyba rok na przetrwanie, niż na świętowanie trofeów.

Niekoniecznie, że złośliwiec.

Po kilkudziesięciu latach śledzenie tego zjawiska wiem, że nic tak dobrze i stymulująco nie działa na hiszpańska piłkę, jak pomyślnośc obu głównych klubów.

:)

• 2 miesiące temu...

Nie najgorsze dla Nas losowanie, chociaż the Reds na pewno odnajdą dodatkową motywację za niedawny finał z Realem

Jak najbardziej do przejścia Vamos Madrid !!!

Ciekawe spojrzenie na „nie najgorsze” losowanie, gorzej to już tylko Bayern na dzisiaj. Ale... damy radę, to będą mecze na 0:0 lub 1:0.

Hala!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

Gdyby tylko ten transfer doszedł do skutku

https://www.meczyki.pl/newsy/borussia-dortmund-erling-haaland-chce-grac-dla-realu-madryt-mino-raiola-pracuje-nad-wielkim-transferem/162498-n

Mielibyśmy Dzika w ataku na wiele, wiele lat. Marzenie mojego Białego serca

https://www.meczyki.pl/newsy/borussia-dortmund-erling-haaland-chce-grac-dla-realu-madryt-mino-raiola-pracuje-nad-wielkim-transferem/162498-n

Zapewne długo w obecnym klubie nie pogra. Jak tak dalej będzie strzelał to ktoś z wielkich go zgarnie. Kolejka już pewnie się cichcem ustawia.

Tylko żebyś się nie zdziwił jak podzieli los Garetha, Jovica albo Hazarda

Według mojej skromnej i całkowicie subiektywnej opini /jak to zresztą bywa z opiniami/ uważam, że Norweg jest skazany na sukces w każdym klubie do którego trafi. Oczywiście mam nadzieję, że będzie to lepszy z dwóch klubów z Madrytu ;) w którego stronę, zresztą wysyła sygnały.

Edytowane przez Kamyk88

Według mojej skromnej i całkowicie subiektywnej opini /jak to zresztą bywa z opiniami/ uważam, że Norweg jest skazany na sukces w każdym klubie do którego trafi. Oczywiście mam nadzieję, że będzie to lepszy z dwóch klubów z Madrytu ;) w którego stronę, zresztą wysyła sygnały.

Pewnie Prezes już kasę składa, ale czy np. PSG nie podkupi?

Obecnie wysyła sygnały, ale do tego gorszego. Atletico i tak chyba nie jest nim zainteresowane. Z wyjątkiem szalonego transferu młodego Portugalczyka, raczej nie są rozrzutni.

Po cichu liczę, pewnie jak większość kibiców Królewskich, że presi nie prześpi kolejnego okienka. Rozumiem obecną covidową sytuację, przebudowę Bernabeu i takie tam drobiazgi :) ale już nie wypada nie kupić prawdziwego Cracka

Haaland gra w BVB, czyli w klubie zacnym jak na europejskie standardy. Zaczyna pokazywać, ze nie jest my po drodze z tym klubem. I to zaczyna wg mnie rodzić pewne problemy... . Zbyt młody i zbyt niewiele osiągnął, by chcieć tak wiele. Chce dołączyć do Realu - pytanie czy Real na pewno go chce? Czy na pewno potrzebuje? Może Mbappe może CR7? Może lepiej wziąć Alabę? To okienko transferowe interesuje mnie bardziej niż zazwyczaj ;).

Hala Madrid!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 2 tygodnie później...

Jeszcze ciekwawiej się zrobiło w tabeli po wygranej Sevilli z Atletico. Drużyna Diego ewidentnie złapała zadyszkę. Teraz tylko wygrać z Barceloną potem z Liverpoolem, chlopaki przez to złapią nie wiatr, a huragan w żagle i mamy dublet :D tak to widzę

Edytowane przez Kamyk88
  • Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...