Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Let The Game begins!!! Obie ekipy prezentują się w ostatnich dniach całkiem, całkiem - forma rośnie w obu ekipach, czyli zadecyduje dyspozycja dnia?

Już ponad dwa lata drużyna z Katalonii nie wygrała w El Clasico i... ta passa nadal będzie trwać po dzisiejszym wieczorze.

Hala Madrid!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Coś złego się dzieje w naszym wątku - ZERO! aktywności i to przed takim wydarzeniem jak El Clasico??? Cos się dzieje w Państwie Polskim niedobrego ;).

Kibicem Realu będę zawsze, w tym wątku to mój ostatni wpis.

Połamania, bo chyba jednak o to głównie chodzi.

Pozdrawiam,

Slawek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ta cudowna Uefa też się ciężko beszta już luzują finansowe fair play nagroda dla City i Psg 

Nawet nie mogli odczekać tygodnia po tych wczorajszych pierdołach o równości i walce o małe kluby.

Czują się tak pewnie, że robią już dosłownie co chcą i jak chcą. A jeszcze tylu ludzi im przyklaskuje. To też jest dramat

Osobiście w ogóle nie popieram pomysłu superligi ale mafia pod szyldem Uefa też pozostawia bardzo wiele do życzenia

Abstrahując od oceny idei SL, Florentino jest jej twarzą i medialnie najczarniejszą owcą. Ma tydzień na ubranie się w worek po kartoflach, padnięcie na kolana i pielgrzymkę pokutną do Nyonu. Puczyści z Wysp poddali się, posypali głowę popiołem i zostali łaskawie przywróceni do "piłkarskiej rodziny". Laporta sprytnie lawiruje, nie pokazuje gęby i udaje Greka, oddając decyzję w ręce socios. Atletico i Włosi w zasadzie ani razu nie zabrali głosu w sprawie. UEFA musi się liczyć z tym, że nie może zamieść sprawy pod dywan. Nie ukarze, to zagrożenie wróci. Może to plotki, ale padł pomysł, żeby wykluczyć Real z pucharów, dopóki Perez jest jego szefem. Drastyczne i nie fair? Brzmiałoby to całkiem wiarygodnie, bo to sprytny pomysł. Odpływ ogromnych pieniędzy jest najdotkliwszą karą, a podanie się do dymisji, albo wywiezienie prezesa na taczkach przez rozżalonych jedynym rozwiązaniem. Wszak dobro klubu jest najważniejsze. UEFA miałaby czyste ręce, uszanowałaby mądrą decyzję i przyjęła z radością największy klub w historii z otwartymi ramionami. To czyste spekulacje. Coś jak obstawianie wyniku najbliższego meczu. Najbliższe mecze chyba nie są teraz najważniejsze.

Myślę że nikt nikogo nie ukarze .

A superliga wisi w powietrzu . Gdyby wymyśliła to uefa to by było Ok .

Nie dziwię się tym lepszym klubom że nie chcą grać z okręgówką .

Real vs Bziańki Dolne ??? To jak stella vs kołowrotek za 20 zł z targu . Pewnie ten i ten nawinie żyłkę ale większość z nas nie zabierze tego z targu na ryby .

Wracając do tematu jako oglądacz meczy wolę oglądać tylko hity . Takie realia .

Pozdrawiam.

Edytowane przez robert7704

Rozwaliłeś mnie, to właśnie taki ukryty poziom galaktikos. Czy taki Ronaldo, Benzema, Messi czy inny Lewy, od razu byli najlepsi na świecie i grali w najlepszych klubach. Co ty chłopie palisz? Nie powinieneś się tak mocno zaciągać. Piłka jest dla ludu, a jak chcesz elitę na ekranie to kup sobie konsolę. Co do wędkarstwa to każdy łowi sprzętem na jaki go stać i ten z kołowrotkiem za 20 zł może być nad wodą szczęśliwszy od Ciebie, bo wie że pojechał tam odpocząć a nie się lansować.

Myślę że nikt nikogo nie ukarze .

A superliga wisi w powietrzu . Gdyby wymyśliła to uefa to by było Ok .

Nie dziwię się tym lepszym klubom że nie chcą grać z okręgówką .

Real vs Bziańki Dolne ??? To jak stella vs kołowrotek za 20 zł z targu . Pewnie ten i ten nawinie żyłkę ale większość z nas nie zabierze tego z targu na ryby .

Wracając do tematu jako oglądacz meczy wolę oglądać tylko hity . Takie realia .

Pozdrawiam.

Ale żeś zajebał.Kumpel Ci mówi że nie pojedzie z Tobą na ryby bo on ma Stelle a Ty Zaubera.Co bys o nim pomyślał?Bo ja że ma nierówno pod kopułą.

Ale żeś zajebał.Kumpel Ci mówi że nie pojedzie z Tobą na ryby bo on ma Stelle a Ty Zaubera.Co bys o nim pomyślał?Bo ja że ma nierówno pod kopułą.

Ty gościu umiesz czytać ze zrozumieniem !!

Chcesz mi powiedzieć ze czekasz podniecony na mecz piątej ligi w sobotę po pracy ! Oszukuj się dalej . Tyle możesz .

Najlepiej widać jak ludzie kochają zespół ( człowieka ) i sport kiedy spadnie on w notowaniach !!!

Piłka nożna klub odnosi sukcesy pełny stadion , spada do trzeciej ligi kilka osób na meczu . Skoki to samo , siatka to samo.

Jako kibic czekam zawsze na mecze np Realu i Barcelony czy Barcelony i Juve .

Jak chcesz sobie wmówić coś innego to Twoja sprawa . Czekaj na mecz andory z sann marino Twoja sprawa .

I wyjaśnię Ci o co chodzi z kołowrotkiem . Bo widzę że nasz zajebistych kolegów . Jak jedziesz do Szwecji lub Patagonii na ryby to bierzesz najlepszy sprzęt . Bo jak za wyprawę zapłacisz kilka tyś to chcesz połowić a nie patrzeć jak to inni robią . Tyle.

Oglądam To Co Lubię w sporcie . Czyli najlepszych .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...