Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż. Zostaje zabawa na krajowym podwórku. Znamienne, że w zmodyfikowanym Pucharze Mistrzów Krajowych ponownie zagrają w finale dwie drużyny z jednej ligi i żadna z nich nie jest aktualnym mistrzem kraju. Kwestia gustu, czy to dobra modyfikacja. Mi tam podoba się formuła sprzed LM. Kasa by się jednak nie zgadzała. Dziś ona jest niestety najważniejsza.

• Like 2

Wygrała drużynayna zdecydowanie lepsza w obu spotkaniach. Niespodziewane marzenie jakim był tegoroczny finał LM się skończyło. I tak całkiem daleko doszli.

Osobiście bolało mnie to że ich gra wyglądała na pól gwizdka, serca na boisku nie zostawili, płuc sobie nie wypruwali i dlatego bardziej dotkliwa ta porażka

Edytowane przez Kamyk88
  • Like 1

Wynik do przewidzenia, podobnie jak wczorajszy. Wygrali faworyci.

Finał pewnie dla MC. Tylko Bayern mógł ich zatrzymać.

Wynik do przewidzenia ?? Ile na bukach postawiłeś??

Przed rewanżem szansę 50 / 50 uważam były.... a takie wróżenie do dupy.

Edytowane przez martek

Wynik do przewidzenia ?? Ile na bukach postawiłeś??

Przed rewanżem szansę 50 / 50 uważam były.... a takie wróżenie do dupy.

Pisałem tutaj zaraz po losowaniu, jeszcze przed kontuzją Lewego.

Za cztery najsilniejsze uznałem MC, Bayern, PSG i Chelsea, dokładnie w takiej kolejności.

Po pierwszej stronie drabinki stawiałem, że Bayern jest delikatnym faworytem z PSG, a MC z Bayernem.

Po tej bezdyskusyjnie Chelsea. Finał dla MC.

Uwzględniając kontuzje i wykluczenie z gry Lewego (i nie tylko) zmieniłem typ na PSG z Bayernem, też pisałem.

A co do buków, nie bawię w tego typu hazard.  Mam lepsze sposoby na pomnażanie pieniędzy.

• 2 tygodnie później...

No cóż, drużyny ze stolicy Hiszpanii zafundowały emocje do ostatnich minut sezonu. Drużyna ze stolicy Katalonii wypisała się z zabawy wcześniej. Dziwny, pandemiczny sezon z emocjonującą końcówką. Gratulacje dla Atletico. Zasłużyli na tytuł świetnym początkiem sezonu i najrówniejszą grą. W ostatnich dwóch meczach wyrwali sześć punktów dzięki wierze, ambicji i świetnemu w takich sytuacjach Suarezowi. Real, podobnie jak Barca pogubił punkty z ogórasami. Na koniec zabrakło dwóch. Perezowi na otarcie łez pozostaje prezesura w Superlidze.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...