Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro, jak wytrzeźwiejesz przeczytaj co piszesz ... i nie dzwoń do nikogo @ martek :D :D :D

Bob ale to jutro...

A dzis ....krolewscy z Madrytu....

I jak wytrzezwje to przypomni....

Krolewscy z Madrytu...zawsze I na zawsze...

Edytowane przez martek

Nigdy nie byłem fanem Realu, ale... to co widzieliśmy w sobotę to właśnie odróżnia zwycięzców od pretendentów do zwycięstwa. Choć Liverpool jest z tych, którzy czują zapach krwi jeszcze przed tym jako polowanie się rozpocznie to psychicznie wyszli jako przegrani. 

Pozostaje mi jedynie pogratulować !

Nigdy nie byłem fanem Realu, ale... to co widzieliśmy w sobotę to właśnie odróżnia zwycięzców od pretendentów do zwycięstwa. Choć Liverpool jest z tych, którzy czują zapach krwi jeszcze przed tym jako polowanie się rozpocznie to psychicznie wyszli jako przegrani.

Pozostaje mi jedynie pogratulować !

Mógłbyś wyjaśnić? Bo chyba inny mecz oglądaliśmy. Real autobus i jedna kontra. Wygrali ok ale nie przesadzajmy.

Trochę szczęście dopisało (~3 cm przy strzale Salaha :-) ) ale wygrali głównie autobusem (też trzeba umieć - szczególnie w pucharach). Nie są tu jakimś wyjątkiem, raczej potwierdzeniem reguły (Grecja na ME 2004, Niemcy wiele razy, Atletico, Chelsea, ...). Nie odbieram im zasług (Modrica bardzo szanuje) ale pisanie o Liverpoolu "psychicznie wyszli jako przegrani." jest według mnie przesadą. 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...