korol Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Tak na poważnie.Wczoraj nastawiłem się na fajny mecz. To był dla mnie finał. Potwór Guardioli kontra drużyna pucharowa, wygrywająca końcówki.No i mieliśmy te 30 minut i 76:24. Zresztą co tu pisać. Real wyglądał jak nie Real. Mecz był jednostronny, nie dotrwałem do 4 gola, zasnąłem.Przy takiej dyspozycji City nie widzę szans Interu. Chyba już w tym roku pozamiatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 No i żebyś się kolego nie zdziwił, oczywiście nie twierdzę, że city nie jest faworytem, ale inter (mimo całej niecheci jaka darze ten klub jak fan milanu) w finale nie zameldował się przez przypadek, po drodze odprawiając kilka uznanych firm. A final jak to final, rządzi się swoimi prawami. Oby tak było, w przeciwnym razie pilka nozna stanie się zabawka dla bogatych arabow i nie tylko, romantyzm umrze bez powrotu... a przereklamowany trener jakim jest guardiola w koncu poprawi swoje CV. Ciekawe jak sprawdziłby się w Barcelonie w przyszłym sezonie? Obawiam się, że nawet do pucharu tymbarku by nie doczłapał tej drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Wyglądało to tak jakby tylko kibice chcieli finału, a pilarze już nie.Mecz tragiczny,na stojąco jakby samo miało się wygrać. Przydało by się wietrzenie szatni, bo widząc zaangażowanie benza to się odechciało oglądać.Przez pewien moment pomyślałem nawet ,że piłkarze grają tak, jakby chcieli się pozbyć trenera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Nie jestem kibicem City, a tym bardziej Realu, jednak takie wasze pierdolamento wręcz wk... . Tak, Guardiola to obecnie jeden z najlepszych trenerów, a trener to nie znaczy cudotwórca, drużyne musi poznać i ustawić pod swój styl, całą razem z rezerwą. Co do Realu, to widać było braki koncentracji, ale każda dostaje kiedyś zadyszki. Nie pochwalam ich postawy w tym meczu, ale to drużyna a nie sam Benzema. Niestety jednak dla fanów Realu, nie ważne kiedy odpadniesz, liczy się tylko zwycięstwo, za kilka lat tylko statystyki pamiętają i niestety poziom kiepskiej gry w ostatnim meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Kolego, myślę że guardiola wcale nie jest jednym z najlepszych trenerów. Od odejścia z Barcelony, w której w tamtym czasie pewnie i Franek smuda sprawdzilby się nienajgorzej, gosc prowadził bayern (który sezon wcześniej zdobył LM), dostal zespol gotowy + mase wzmocnien i co? Gow.. Nie zrealizował podstawowego zadania, czyli wygrania LM. Przyszedł do city, dostal jeszcze lepszy zespół, jeszcze więcej pieniędzy i od 7 lat nie potrafi zrealizować podstawowego zadania, czyli wygrać LM. A wszyscy wkoło jak zakleci powtarzają mantrę jaki to guardiola to świetny trener. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Kolego, myślę że guardiola wcale nie jest jednym z najlepszych trenerów. Od odejścia z Barcelony, w której w tamtym czasie pewnie i Franek smuda sprawdzilby się nienajgorzej, gosc prowadził bayern (który sezon wcześniej zdobył LM), dostal zespol gotowy + mase wzmocnien i co? Gow.. Nie zrealizował podstawowego zadania, czyli wygrania LM. Przyszedł do city, dostal jeszcze lepszy zespół, jeszcze więcej pieniędzy i od 7 lat nie potrafi zrealizować podstawowego zadania, czyli wygrać LM. A wszyscy wkoło jak zakleci powtarzają mantrę jaki to guardiola to świetny trener.Zadzwon/napisz do ludzi z Barcy, Bayernu, MC i innych klibów... bo jasno widać, że się tam nie znają :-) Tylko opisz co Ci odpowiedzieli :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Jest w topce.Przez 15 lat prowadzi kolejno Barcelonę, Bayern i City.W takich klubach nie ma przypadku, za duża kasa. A może jest i w przyszłym sezonie zamiast Xaviego przyjdzie Papszun? Trzeba też mu oddać, że jego drużyny mają swój styl, to nie są zbieranice gwiazd.Oczywiście Inter nie gra w finale przypadkowo, ale miał też trochę też szczęścia.Nie przeszedłby Bayernu, Realu i PSG. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Papszun - świetny przykład, wyniki ponad miarę możliwości, budowanie drużyny, nie przez pompowanie kasy i kupowanie gwiazdorów. Kolejny przykład, de zerbi i Brighton, aston Villa i emery, czy nawet inzaghi. Jak widać w bayernie się pomylili, w city tez nie wygląda to kolorowo, może w tym roku się uda. Możecie piac radosne melodie na czesc lysego z Katalonii, ja tam swoje zdanie mam, poparte faktami. Dobry trener robi wyniki z kiepskimi zespołami, guardiola przesunie stonesa do pomocy i robia z niego odkrywce Ameryki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Halllo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Co tam byście nie płakali nad Guardiolą, to dla mnie zawsze miło popatrzeć jak ktoś zaora Real. Dla mnie to mogą nawet być spoceni Krasnystaw.... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Wygrał zespół zdecydowanie lepszy. Gratuluję Obywatelom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Code, rozumiem, że masz przynajmniej podstawowe papiery trenera uefa i znasz się na tym lepiej niż przynajmniej Smuda. Ja rozumiem, że jak 90% Polaków znasz się na wszystkim i nic nie jest Ci obce. Dodatkowo taki trener klubowy jak Guardiola to co to za praca, każdy by tak potrafił. Niestety jesteś w dużym błędzie, ten facet jest obecnie na topie trenerskim, ma swój warsztat, wstawia w odpowiedni sposób piłkarzy w drużynę i potrafi ich surowo oceniać. Widzi wady i zalety każdego piłkarza, potrafi nad nimi pracować, dodatkowo ustawia nieźle piłkarską partię szachów. Ty widzisz w TV z piwkiem w ręku końcowy wynik, na który może mieć również wpływ kondycja psychofizyczna piłkarzy. Nie uogólniaj proszę, bo ja nie jestem w stanie ich dobrze ocenić, a grałem w piłkę ponad 20 lat i prowadziłem własną drużynę w futsalu. Zalecam troszkę pokory. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Jak to wygląda od środka nikt z nas pojęcia nie ma i mieć nie będzie ale.....zakładając iż zatrudnienie tego konkretnego trenera miało spowodować wygranie ligi mistrzów to po Barcelonie nie bardzo mu się przez te parę lat wiodłoCo nie znaczy że złym trenerem jest oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 (edytowane) Panowie proponuje zobaczyc jaki jest tytul watku Bo nie rozumiem o czym jest tu ta dyskusja z Pepem,Papuszynem I Bog wie czym jeszcze... jest zdaje sie ogolny watek sportowy..mozna pewnie tam sie przeniesc.. Mnie jako kibica Realu malo obchodza smuty o Pepie itp... Dziekuje =pzdr M Edytowane 18 Maja 2023 przez martek 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Dajmy chwile sasiadom, zeby sie troche posmiali Bardziej swietuja nasze porazki, niz swoje trofea 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Trofea powiadasz, a kto to tam w tej całej Hiszpanii mistrzem ligi został ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Trofea powiadasz, a kto to tam w tej całej Hiszpanii mistrzem ligi został ? Chyba nie zrozumiałeś… 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Trofea powiadasz, a kto to tam w tej całej Hiszpanii mistrzem ligi został ?Na chwilę obecną to Real jest klubowym mistrzem świata. Do trofeum nie zalicza się jakiś tam puchar gampera czy jak go tam zwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Jak małe dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Na chwilę obecną to Real jest klubowym mistrzem świata. Do trofeum nie zalicza się jakiś tam puchar gampera czy jak go tam zwał. Pozostaje pogratulować Wam świetnego sezonu i trzymać kciuki, żeby każdy następny był równie udany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 (edytowane) Dzięki temu nie trzeba się sprzedawać na 25 lat. Sukcesem jest 4 ligi mistrzów w 5 lat, a samych półfinałow 11 w 13 lat. Gdzie Barca nie ma tyle uszatych a w całej historii. Edytowane 18 Maja 2023 przez daniel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 (edytowane) Po co nabijacie temu wątkowi strony? Temat Barcy ma 2x więcej stron i niech tak zostanie.Ten spadnie na ostatnią stronę :-) i nikt tam nie dotrze he he Edytowane 18 Maja 2023 przez przemo_w 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Po co nabijacie temu wątkowi strony? Temat Barcy ma 2x więcej stron i niech tak zostanie.Ten spadnie na ostatnią stronę :-) i nikt tam nie dotrze he hePrzemek Nie dobijaj kolegów...fanów ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 14:5 ???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 (edytowane) 14:5Kolego oni pewnie dalej nie wiedza o co chodzi...ze 14 no I 5 ...???? Edytowane 18 Maja 2023 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi