Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze Mili słabo gra po kontuzji, mam nadzieję, że papa go nie wystawi na finał, chciałbym też żeby Łunin dostał finał jako nagrodę za ciężką pracę i poświęcenie.

Brawo dla Gulera, fajnie się pokazuje do gry i do tego brameczka, Brahim wiadomo.

Cama dużo traci ale.tez fajnie potrafi zagrać do przodu, oby nie dotarł do finału z kontuzją.

Modric dziś tak sobie, może coś prawdy jest w tej eterze, że chce odejść po sezonie. Zawsze go oklaskują jak schodzi, nie ważne na jakim stadionie gra. Klasa sama w sobie.

Byle bez kontuzji dotrwać do finału.

• Like 1

Dzisiejszy mecz pokazał, że Mili nie jest gotowy na finał, jeśli Carlo go wystawi to będzie strzał w kolano.

Za Rodrygo w finale powinien wyjść Arda w podstawie, ma to coś ten chłopak, ewentualnie Brahim. Dobrze że podstawowi odpoczęli, teraz ostry trening w tygodniu, piknik z betisem i po 15 uszatka.

• Like 1

Ten kultowy wielki Real, to jest internacjonalistyczna multikulturowa firma, z arabskim kapitałem, z siedzibą w Hiszpanii? Pytam bez żadnych podtekstów, bo zaciekawił mnie poziom uwielbienia, a football kojarzyłem w sposób staroświecki  :)

• Like 1

Ten kultowy wielki Real, to jest internacjonalistyczna multikulturowa firma, z arabskim kapitałem, z siedzibą w Hiszpanii? Pytam bez żadnych podtekstów, bo zaciekawił mnie poziom uwielbienia, a football kojarzyłem w sposób staroświecki  :)

Nie Slawek, w Hiszpanii wiekszosc klubow dziala w innym modelu. Kluby naleza do kibicow, ktorzy sobie wybieraja prezesa itd.

Arabskich wlascicieli, kapital to maja glownie angielskie kluby, Manchester City, Newcastle czy francuski PSG. 

• Like 1

Godne najwyższej pochwały, zadziwiające!  :) Nie myślałem, że jeszcze gdziekolwiek ludzie mają aż tak duży wpływ na rzeczywistość i możliwość swobodnego wyboru. No to Real naprawdę królewski jest  :)

• Like 2

Godne najwyższej pochwały, zadziwiające!  :) Nie myślałem, że jeszcze gdziekolwiek ludzie mają aż tak duży wpływ na rzeczywistość i możliwość swobodnego wyboru. No to Real naprawdę królewski jest  :)

Athletic Bilbao ciagle zatrudnia pilkarzy tylko z kraju baskow ;) Sa jeszcze ciekawe kluby na swiecie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...