daniel25 Opublikowano 11 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Kurcze Mili słabo gra po kontuzji, mam nadzieję, że papa go nie wystawi na finał, chciałbym też żeby Łunin dostał finał jako nagrodę za ciężką pracę i poświęcenie.Brawo dla Gulera, fajnie się pokazuje do gry i do tego brameczka, Brahim wiadomo.Cama dużo traci ale.tez fajnie potrafi zagrać do przodu, oby nie dotarł do finału z kontuzją. Modric dziś tak sobie, może coś prawdy jest w tej eterze, że chce odejść po sezonie. Zawsze go oklaskują jak schodzi, nie ważne na jakim stadionie gra. Klasa sama w sobie. Byle bez kontuzji dotrwać do finału. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 (edytowane) Dziś świętowanie , Real Madryt tv na żywo . https://www.realmadrid.com/es-ES/real-madrid-tv Edytowane 12 Maja 2024 przez daniel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 No to sobie chłopaki pograli ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Dobry mecz, teraz odpoczynek i do roboty przed finałem.Chyba Carlo postawi na Thibaut Courtois w finale jak myślicie? Łunin raczej zawsze będzie drugim, choć dużo zasług ma w tym sezonie po swojej stronie. Arda znowu ze spokojem wykończył.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Szkoda mi Lunina, nalezy mu sie ten final. Ale jak oglada sie Courtois, to jednak inny poziom... Arda chlopaczyna sie rozstrzelala hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 19 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Dzisiejszy mecz pokazał, że Mili nie jest gotowy na finał, jeśli Carlo go wystawi to będzie strzał w kolano. Za Rodrygo w finale powinien wyjść Arda w podstawie, ma to coś ten chłopak, ewentualnie Brahim. Dobrze że podstawowi odpoczęli, teraz ostry trening w tygodniu, piknik z betisem i po 15 uszatka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Ciekawe czy ten co strzelił 4 gole też myśli że kiedyś odbierze złotą piłkę...już jeden taki był...wódz polskiej reprezentacji ...Robert "Płaczący Koń "...???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Meczyk wakacyjny. Arda w gazie, w 4 meczach strzelil wiecej goli niz Yamal w 40-paru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Toni Kroos konczy kariere po Euro... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Szkoda, pamiętam jak przyszedł, zaraz ten Luka odejdzie. Eh jak szybko ten czas leci. Najważniejsze żeby jeszcze uszatka wygrał do kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Ten kultowy wielki Real, to jest internacjonalistyczna multikulturowa firma, z arabskim kapitałem, z siedzibą w Hiszpanii? Pytam bez żadnych podtekstów, bo zaciekawił mnie poziom uwielbienia, a football kojarzyłem w sposób staroświecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Ten kultowy wielki Real, to jest internacjonalistyczna multikulturowa firma, z arabskim kapitałem, z siedzibą w Hiszpanii? Pytam bez żadnych podtekstów, bo zaciekawił mnie poziom uwielbienia, a football kojarzyłem w sposób staroświecki Nie Slawek, w Hiszpanii wiekszosc klubow dziala w innym modelu. Kluby naleza do kibicow, ktorzy sobie wybieraja prezesa itd.Arabskich wlascicieli, kapital to maja glownie angielskie kluby, Manchester City, Newcastle czy francuski PSG. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Godne najwyższej pochwały, zadziwiające! Nie myślałem, że jeszcze gdziekolwiek ludzie mają aż tak duży wpływ na rzeczywistość i możliwość swobodnego wyboru. No to Real naprawdę królewski jest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Godne najwyższej pochwały, zadziwiające! Nie myślałem, że jeszcze gdziekolwiek ludzie mają aż tak duży wpływ na rzeczywistość i możliwość swobodnego wyboru. No to Real naprawdę królewski jest Athletic Bilbao ciagle zatrudnia pilkarzy tylko z kraju baskow Sa jeszcze ciekawe kluby na swiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 U katalonczykow tydzien bez dramy, to tydzien stracony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 24 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Co tym razem muszą sprzedać żeby na wypłatę było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 26 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 (edytowane) Kroos legenda Realu pożegnał Bernabeu i odwrotnie. Dzięki Toni Edytowane 26 Maja 2024 przez daniel. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 (edytowane) 1956,1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018, 2022Jest 14, czy będzie 15 uszatych? 2024??? Edytowane 1 Czerwca 2024 przez daniel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 1956,1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018, 2022Jest 14, czy będzie 15 uszatych? 2024??? Nie ma takiej możliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 No to chyba juz pozamiatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Nie ma takiej możliwości... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 CAMPEONES!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Gratulacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Parafrazując klasyka Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Królewscy ???????????? HALA MADRID ❤️❤️❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Nie ma takiej możliwości... Marzenie bordowych znów się nie spełniło. 15 jedzie do domu do swojego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi