Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Zamiast się podniecać jakimś realem, lepiej popatrzcie na wyniki Świątek. Takie teksty, typu, że to był piękny wieczór. Nie rozumiem zachwytów nad drużyną nie naszą, bez polskich piłkarzy, na dodatek z madrytu w którym nie lubią polaków. No ale cóż.

Zamiast się podniecać jakimś realem, lepiej popatrzcie na wyniki Świątek. Takie teksty, typu, że to był piękny wieczór. Nie rozumiem zachwytów nad drużyną nie naszą, bez polskich piłkarzy, na dodatek z madrytu w którym nie lubią polaków. No ale cóż.

Hahahaha ????????

Nie ma takiej możliwości...

Marzenie bordowych znów się nie spełniło.

15 jedzie do domu do swojego miejsca.

Nie

Nie o to chodzi

Za barcelona też nie przepadam ;)

W pierwszej połowie praktycznie nic nie grali i myślałem że w końcu Borussia dobije tego gwoździa

Ale jak się udało wygrać to nic tylko świętować ;)

• Like 1

Marzenie bordowych znów się nie spełniło.

15 jedzie do domu do swojego miejsca.

Nie

Nie o to chodzi

Za barcelona też nie przepadam ;)

W pierwszej połowie praktycznie nic nie grali i myślałem że w końcu Borussia dobije tego gwoździa

Ale jak się udało wygrać to nic tylko świętować ;)

Pierwsza polowe to Borussia grala swietnie, bez dwoch zdan. Jak oni nic nie strzelili to ja nie wiem.

Real przetrwal i koncowka byla juz zdecydowania dla Blancos.

• Like 2

W piłce to zawsze chodzi o to żeby strzelić gola, ten kto więcej razy wpakuje piłkę do siatki wygrywa. Nie zawsze grający ładniej wygrywa. Bordowi się o tym przekonują często.

Mecz składa się z różnych faz, raz dominuje jedna drużyna raz druga. Widać, że wielu tego nie rozumie.

Piłkarze Realu nauczyli się tej sztuki, pokazali to w wielu meczach , przeciwnik sobie pogra, jak strzeli to trudno jak nie to jeszcze lepiej, a na koniec szybki łomot i do domu. A jeśli już ktoś powie, że to szczescie, to ponoć sprzyja lepszym ????

• Like 1

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Co tu taka cisza, czyżby Real i NBP dali ciała na starcie.? Gdzie te wasze peany. Sorki za ten post wszystkich normalnych kibiców realu, ale to taka złośliwość do tych co zawsze się udzielają w temacie Barcy.

Ja sie dziwie ze u sasiadow taka cisza, a mialo byc powaznie, profesjonalnie  ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...