Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Troszkę wczoraj Bobby odleciał....

Jak dobrze mecz się ogląda to pajac z gwizdkiem musi dołożyć od siebie.

Nie jestem zwolennikiem protestów do sędziów, zwykły robol przechodzi badania medycyny pracy, jak ma problem ze wzrokiem to na zaświadczeniu jest napisane, że powinien pracować w okularach. Przydało by się trochę tych hiszpańskich patałachów przebadać, bo większość ślepych.

Carlo powinien zawnioskować o środkowego obrońcę w zimowym okienku bo Vallejo to raczej w rezerwach powinien grać. Jak będzie zdrowy.

Edytowane przez daniel.

Niestety byłem poza domem,więc nie dane mi było oglądać mecz na żywo, w necie widziałem tylko że chwilowo przerwany. Co tam się odwaliło że trzeba było przerwać spotkanie ? Czy Angelotti nie ma przepisu na Atleti- średnio się tym przejmuję,bardziej daje do myslenia to że, po zmianach wynik staje się niepewny...

Pytanie czy kiedyś dostaną karę za te swoje kombinowanie z sędziami. Uj tam,najlepszego klubu na świecie, czyli Realu ,i tak nigdy nie dogonią, ślepo uwierzyli że laga od Szczęsnego na Lewego daje jakieś efekty ,a nie sprawdzili chyba osiągnięć tego duetu gdy grają razem....????????

Buractwo z atleti zaczęło rzucać w Thibo różnymi rzeczami więc sędzia przerwał.

Carlo pogrążył 3 punkty bo wszedł w tryb obronny. Moim zdaniem błąd, bo można było ukłuć mocniej.

Szkoda bo dwa punkty uciekły znowu w ostatnich minutach

a buractwo z boiska w barwach Realu nie prowokowało? Chyba od tego się zaczęło czy nie?

A bo Lille najlepasze w Polsce jest...

Wyrosniesz z tego...jak ja z 2 lata temu...nie zrozumiesz.......

A bo Lille jak i ty najlepsze w Polsce jest...

Lille 1: Real 0, . Panowie nic się nie stało

A bo Lille najlepasze w Polsce jest...

Wyrosniesz z tego...jak ja z 2 lata temu...nie zrozumisz.......

A bo Lille jak i ty najlepsze w Polsce jest...

Edytowane przez martek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...