DelTor0 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Coz, zobaczymy dalej jak to sie potoczy. Pewnie znowu na polfinale sie skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 a ja trzymam kciuki żeby barce jutro odesłali i pełnia szczęścia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 to teraz jeszcze niech odpadnie bayern i pełnia pełni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tez tych germancow nie lubie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 E tam w przyszłym sezonie 70 % Polaków będzie ich kochalo za sprawą Lewandowskiego a teraz nikt nie lubi ciesz się ze real i Chelsea są dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 E tam w przyszłym sezonie 70 % Polaków będzie ich kochalo za sprawą Lewandowskiego a teraz nikt nie lubi ciesz się ze real i Chelsea są dalej... Wiec wiadomo gdzie wiekszosc jednosezonowcow sie przeniesie hehehe Tak samo jak to bylo z Barca jak wygrywac zaczela, nagle sami kibice purpurowych sie w PL pojawili Czekam teraz na watek 'Bayern Forever!!! tzn do nastepnej porazki' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Bayern... tosmy wylosowali Final pewnie Bayern - Atletico i pewnie jak to bylo w latach siedemdziesiatych germance znowu wymecza... Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez DelTor0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Final pewnie Bayern - Atletico...Aaaaa więcej wiary, dadzą radę. Chyba :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ostatnio z tych sceptycznych jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ostatnio z tych sceptycznych jestem A to i nad wodę nie ma co Kolega wychodzić :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 A to i nad wodę nie ma co Kolega wychodzić :-). Jezeli o Real chodzi hehehe Z reszta problema nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Miałem nadzieje że Real spotka się z Chelsea a Atletico z BayernemReal straszliwie kuleje w obronie, marne ma szanse - obstawiam 0:2chyba że Krystyna zaczaruje w co wątpięAtletico 2:1 z Anglikamii finał niestety dla Niemców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Miałem nadzieje że Real spotka się z Chelsea a Atletico z BayernemReal straszliwie kuleje w obronie, marne ma szanse - obstawiam 0:2chyba że Krystyna zaczaruje w co wątpięAtletico 2:1 z Anglikamii finał niestety dla Niemców Podobne mam zdanie. Cos nie widze ich, zeby przeszli germancow z taka kulawa obrona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 hehehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Uhuhu to ci niespodzianka... Wrocilismy do gry o tytul 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Już niedługo kolejne El Classico. Jednak jestem dziwnie spokojny i dobrej myśli.Z tak dziurawą obroną katalończyków, chyba kciuków za mocno nie będzie trzeba ściskać. Hala Madrid!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Już niedługo kolejne El Classico. Jednak jestem dziwnie spokojny i dobrej myśli.Z tak dziurawą obroną katalończyków, chyba kciuków za mocno nie będzie trzeba ściskać. Hala Madrid!! No nasza obrona to tez szczelna jak sito Ja tam proponuje mocno sciskac te kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Już dawno obie potęgi , ledwo przeszło mi to przez klawiaturę odnośnie B. :-), nie były tak słabe. Tak więc wynik niepewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ech... tak goscia nie upilnowac w polu karnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Yeeee!!!!!!!!!!!! Wymeczone ale jest!!!!!!!!!!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Brawo brawo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ale Bale siate piekna zaliczyl, nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 No i git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Cala akcja bramkowa od samego przejecia pilki to mistrzostwo swiata... Chodzi oczywiscie o zwycieska bramke. Hala Madrid!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Inaczej się nie mogło skończyć to spotkanie chociaż cieplo prze chwile było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi