Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Wątek ma już 8 lat.... człowiek się starzeje...czytam pierwsze wpisy..od zawsze na zawsze.... Królewscy z Madrytu....czy w Pl czy poza domem...czy gramy o mistrza,czy o spadek..

Wielki dzień dla naszego klubu!

Pozdrawiam

Edytowane przez martek
  • Like 1

• 3 tygodnie później...

Do śmiechu to mi nie jest od dłuższego czasu. Taka polityka zarządu, więc trudno o przyzwoite wyniki sportowe. Dziś, po tylu latach kibicowania, nawet mi się smutno nie zrobiło. Może nawet wynik lepszy, bo taka katastrofa może spowoduje zmiany na górze. Choć, będąc realistą, przewiduje parę ładnych lat posuchy i kryzysu. Messiego mi szkoda.

• Like 1

Do śmiechu to mi nie jest od dłuższego czasu. Taka polityka zarządu, więc trudno o przyzwoite wyniki sportowe. Dziś, po tylu latach kibicowania, nawet mi się smutno nie zrobiło. Może nawet wynik lepszy, bo taka katastrofa może spowoduje zmiany na górze. Choć, będąc realistą, przewiduje parę ładnych lat posuchy i kryzysu. Messiego mi szkoda.

A mi nie szkoda...w ogóle...piłkarzem jest wybitnym, ale to nie tenis, nie gra na siebie. Nikt nie może być ponad klub, gość nie miał nawet kropli potu na twarzy po ostatnim gwizdku. Generalnie potwierdziło się to co już jakiś czas temu było widać:

1. Setien i farsa to nie mogło wypalić...

2. Trzon zespołu jest totalnie wypalony, Busquets i Pique totalnie na innej orbicie...

To zdecydowanie koniec pewnej epoki, pytanie jak długo będą ogarniać. Nie zdziwię się jak na dniach Messi wymusi transfer do PSG albo Interu, a Krysia trafi do farsy ;)

...w efekcie takiej roszady średnia wieku pierwszego składu przekroczy 30 lat, a Camp Nou zmieni nazwę na Geriavit Pharmaton. U jednej osoby taka sytuacja nie wywołuje jakiegokolwiek dyskomfortu. Bartomeu przytuli działkę za transfer Krysi i sprzedaż Leosia, pomydli oczy (przynajmniej tak mu się wydaje) spektakularną wymianą trenera i życie będzie toczyć się dalej.

• 2 miesiące temu...

No to musze przyznac ze zaskoczyli mnie chlopaki :D

A ja Ci powiem, ze mnie nie zaskoczyli. Bardzo mi się podobała mądra gra, tym bardziej patrząc na wyjściowy skład gdzie średnia wieku napawa optymizmem (zreszta w Barcelonie również). Mądry, ciekawy mecz gdzie wygrał lepszy.

Hala Madrid!

• 2 miesiące temu...

Złośliwiec z Ciebie. Tym bardziej, że dla odwiecznego konkurenta ten rok nie kroi się na udany. W lidze biało czerwoni pewnie pogodzą obu pretendentów do tytułu. W LM też nie zapowiada się optymistycznie. Do tego kryzys finansowy i instytucjonalny. Najwięksi mają największe wydatki, to i kłopoty największe. Chyba rok na przetrwanie, niż na świętowanie trofeów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...