Maciej W. Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zdaję sobie sprawę, że cel uświęca środki, a Ancelotti jest cwanym pragmatykiem. Zdaję sobie sprawę, że w Barcelonie, czy Madrycie ten mecz mógł wyglądać inaczej, bo Arabowie chętniej obejrzeliby wczoraj wyścigi wielblądów. Jednak przy niepoukładanej Barcelonie i wyniku 2:2 Real postawił autobus w polu karnym i wyczekiwał kontry. Poza przewracającym się do znudzenia Winicjuszem i kilkoma próbami Benzemy madrytczycy dostosowali się grą do poziomu przeciwnika. Z Gran Derbi została nazwa, bo przypominało to mecz włoskich, czy niemieckich średniaków. Cóż, jacy piłkarze, taki poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 I wygrali 5 classico z rzedu. Nikt nie mowi ze Real gra teraz na poziomie Bayernu czy City, ale napewno duzo lepiej niz Barca. Zreszta jesli chodzi o Barce to nowy dyrektor sportowy robi naprawde dobra robote. Problematyczne jest napewno zadluzenie, katalonczycy wlasnie dostali pozyczke 600mln od goldman sachs. A niby negocjuja nastepna na 1.5 miliarda. Z takim zadluzeniem jakby cos poszlo nie tak, to moze byc krucho... A utarcie nosa twiterowemu placzkowi zawsze cieszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 A co to sie narobilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Tyle było śmiechu po pierwszym meczu ???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Brawo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Donnarumę teraz na dobre piwo muszą wziąść???????? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Donnarumę teraz na dobre piwo muszą wziąśćBardziej na dobry koniak jak piwo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Zawsze kibicowałem Barcy, jednak wczoraj byłem bardzo zadowolony z wygranej Realu. PSG za zachłanną politykę zakupową mam nadzieję, że nigdy nie zdobędzie ważnego trofeum. Jeszcze raz powtarzam, ważna jest drużyna a nie 11 boiskowych indywidualności zawsze z hasłem w głowie: ja, ja, tylko ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 W psg brakuje 9 mendesow, do tego jednego, który gral i do mbape, takich, którym się chce. Messi neymar, dwie kotwice, po 2 dobre podania na cały mecz z Realem to o duzo za mało. No i pocetino dobry sabotaż z wystawieniem cygana w bramce, Navas wciąga go nosem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 (edytowane) Zawsze kibicowałem Barcy, jednak wczoraj byłem bardzo zadowolony z wygranej Realu. PSG za zachłanną politykę zakupową mam nadzieję, że nigdy nie zdobędzie ważnego trofeum. Jeszcze raz powtarzam, ważna jest drużyna a nie 11 boiskowych indywidualności zawsze z hasłem w głowie: ja, ja, tylko ja. Hm, zawsze kibicowałem Barcelonie i zgodzę się z Laportą. Przed wczorajszym meczem powiedział, że chce wygranej PSG, przy założeniu, że nie zdobędą potem LM. Połowiczna satysfakcja. Dla kibica Barcy, kibicowanie we wczorajszym meczu było wyborem między dżumą, a cholerą. Real będzie w następnym sezonie dużo mocniejszy, bo powstrzymanie Strusia Pędziwiatra graniczy z cudem. To, że przejdzie latem do Madrytu jest niemal pewne. Edytowane 10 Marca 2022 przez Maciej W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) Carlo za wybraną taktykę i skład to powinien do Częstochowy na kolanach.Xavi szacunek, nie boi się grać swojej piłki na wyjeździe, a ten kur... u siebie defensywa, oddanie pola, inicjatywy i liczenie na fartowną kontrę jakąś....Szkoda gadaćGratulację dla Barcelony Edytowane 20 Marca 2022 przez Kamyk88 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Przykro się to oglądało. Wyglądało to tak jakby to Barcelona była na pierwszym miejscu w lidze i grała w Lidze Mistrzów. Byli o dwie klasy lepsi. Obrona dzisiaj to chyba w jednym meczu zrobiła sobie kompilację najgorszych zagrań z całego sezonu... Niech to będzie zimny prysznic do ogarnięcia się. Z drugiej strony ta liga jakby na to nie patrzeć potrzebuje i mocnego Realu i Barcelony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Po 5 wygranych z rzedu, kiedys musiala nadejsc ta porazka. Szkoda ze w tak kiepskim stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) Karim dziękujemy, że jesteś !!! Sezon życia niech trwa jeszcze ze dwa lata przynajmniej Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez Kamyk88 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 nice 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Powiedzenie: Szczęście sprzyja lepszym Pasuje do Nas jak ulał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Co za mecz w Sevilli ???????????? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Trzeba miec nerwy przy tym Realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Rodrigo pociągnął Real , Asensio na jego tle wypal blado , i fakt co za mecz . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Można osiwieć przez Nich. Co do sędziowania w tym meczu, to szkoda gadać. Niby jest ten var ale tak jakby go nie było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Ale spektakl wczoraj 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 idealny filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Gratuluję wygrania La Liga 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Dzięki, mam nadzieję, że za rok obronią tytuł ale po zacieklejszej walce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi