troutowy Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Cześć Wam, w weekend odwiedziliśmy z przyjaciółmi Regę w Trzebiatowie. Były dwa kontakty, jeden wykorzystany. Resztę można zobaczyć na klipie https://youtu.be/6a6SpO9rTYk Wysłane z mojego Redmi 7A przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Rega 2020.. toż to chyba wątek z FORS ? Myślę, że na jerku nadaje się do Trocie 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Rega 2020.. toż to chyba wątek z FORS ? Myślę, że na jerku nadaje się do Trocie 2020Jest Drwęca, jest Wisła, Odra... dlaczego nie Rega? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Nie miałem nic złego na myśli ale sądząc po ilości wpisów w ogólnych-rocznych wątkach o trociach (srebrniakach) rozbijanie się na poszczególne rzeki może trącać masochizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Jakoś nikt tu chyba nie rozpoczął wątku Trocie 2020 (oprócz zamkniętego) i chyba wielu amatorów nie będzie. Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Delbanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Jakieś wieści z nad Regi ?? ktoś coś?? Może ktoś miejscowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Witam, końcem września będę stacjonował nad Regą w okolicy Mrzeżyna, prośba o informację co tam można połowic i na co się nastawiać. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi