przemow Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 230zł. Tragedii nie ma ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Ofercie JDM występują modele 2500s, c3000MHG i 3000MHG. Cena za ostatni model u Mefisto 2099zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuitam Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) Smar co mefi sprzedaje za 200 zł w Hedgeon kosztuje 90 zł bez przesyłki !? I nie jest to złośliwość -po prostu chłop musi zarobić bo na oknach już teraz nie idzie dobrze zadbać na rodzinę a kręćki sprzedaje z gwarancją -więc koszt wysyłki do JP też trzeba doliczyć. Edytowane 28 Stycznia 2020 przez tuitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Bardzo nieelegancko zaczynacie zagajać... Ja wiem, że wszyscy pracujecie charytatywnie a handlując dokładacie z kredytów. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Smar co mefi sprzedaje za 200 zł w Hedgeon kosztuje 90 zł bez przesyłki !? I nie jest to złośliwość -po prostu chłop musi zarobić bo na oknach już teraz nie idzie dobrze zadbać na rodzinę a kręćki sprzedaje z gwarancją -więc koszt wysyłki do JP też trzeba doliczyć.No i co w związku z tym? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuitam Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Wszyscy żyjemy na kredyt -taki świat.Nie miałem w zamiarze komuś ubliżać .Tylko jak nie pasuje to nich bierze chętny w JP. Jak dla mnie Artur porządna jednostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Smar co mefi sprzedaje za 200 zł w Hedgeon kosztuje 90 zł bez przesyłki !? I nie jest to złośliwość -po prostu chłop musi zarobić bo na oknach już teraz nie idzie dobrze zadbać na rodzinę a kręćki sprzedaje z gwarancją -więc koszt wysyłki do JP też trzeba doliczyć.Ciekawe gdzie jest cło i Vat po drodze od całości? Jak sprowadził może jeszcze po starej cenie a obecnie jest promocja to nie dziwi nic.Bardzo nieelegancko zaczynacie zagajać... Ja wiem, że wszyscy pracujecie charytatywnie a handlując dokładacie z kredytów. Dokładnie, każdy może otwierać interes.Artur ma dużo kołowrotków w promocji. Ostatnio jak chciałem kupić stellę to w placie wychodziła drożej bez wysyłki jak u Artura z wysyłką i gwarancją na miejscu.A gdzie po drodze jeszcze cło i Vat?Więc o czym tu mówić? Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Ciekawe gdzie jest cło i Vat po drodze od całości? Jak sprowadził może jeszcze po starej cenie a obecnie jest promocja to nie dziwi nic.Dokładnie, każdy może otwierać interes.Artur ma dużo kołowrotków w promocji. Ostatnio jak chciałem kupić stellę to w placie wychodziła drożej bez wysyłki jak u Artura z wysyłką i gwarancją na miejscu.A gdzie po drodze jeszcze cło i Vat?Więc o czym tu mówić?1500 zł, to bardzo przyzwoita cena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Bardzo nieelegancko zaczynacie zagajać... Ja wiem, że wszyscy pracujecie charytatywnie a handlując dokładacie z kredytów. Homo-sovietikus ma sie w najjasniejszej i nie tylko, bardzo dobrze, nie wyginal a wrecz odradza sie jak mam nieszczescie obserwowac,- pewnie ktos madry za jakis czas opisze go powtornie jako neo-h-s....Dzialanosc Mefiego, jak mialem sie wielkrotnie mozliwosc przekonac, broni sie sama. Nie ma bajek, wrozenia z fusow itd,- jest zamowienie,- jest realny termin realizacji,- jest konkretna cena, a decyzja jak zawsze nalezy do kupujacego,- pragmatyka w 100%....Historia z ostatnich kilku dni jak chodzi o ceny.Kolega wysyla mi paczke na terenie polski,- paczka ma byc ubezpieczona na 8000 zl, na poczcie kolega slyszy cene cos okolo 250 zl, ale mila Pani z okienka mroga okiem i szepcze do niego- Pocztexem Panie - bedzie taniej 85zl Zeby bylo smieszniej, kilka dni pozniej paczka zostaje wyslana kurierem za granice i musi zamiast 300 km przejechac 1300 km.Owa zagraniczna wysylka rowniez ubezpieczona na kwote 2000€ kosztuje rowniez 80zl.Pewnie, ze mozna sobie zadawac pytanie, jak daleko posunely sie firmy w dampingu w wielu krajach teoretycznie zabronionym w praktyce jednak niemozliwym do udowodnienia. Pytanie brzmi jednak - czy to ma sens,- czy musimy sobie zawracac glowe pokretnoscia swiata. Moim zdaniem nie.Umiesz taniej,- zrob to, nie umiesz - skorzystaj z tego co umie albo przyjmij cene rynkowa jako fakt.Jak "ci" sie uda, ciesz sie ale czy jest to powod by tego co nie potrafi/nie moze/nie chce taniej obrazac czy stawiac po osad?A moze to tylko dzecieca chec by "cie" ktos pochwalil, jaki to sprytny i zaradny jestes?W kategorii kolowrotkow wielokrotnie roztrzasane bylo na forum takze samo serwisowanie. Ten drogi a ten to jeszcze drozszy...Po czy jak jeden z drugim sprobowal sam zrobic serwis i spierdaczyl pare czesci, jak zeszlo mu na tym serwisie ladnych kilka dni a kolowrotek chodzil potem jak sieczkarnia czy przaslowiowa korba od jelcza, to nagle serwis wydawal sie taki tani....Dlaczego? Bo pojal ile kosztuje doswiadczenie, czas odpowiednie narzedzia.Jednym slowem przestal widziec serwis w kategorii odkecenia kilku srubek i ceny klku kropli smaru.... I tak jest z kazda rzecza na swiecie oferowana do sprzedarzy...Reasumujac,- prosty swiat jest fajny, piekarz piecze chleb, mechanik naprawia samochody a ludzi majacych hobby stac na nie... Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Rheinangler 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Ostatnie zdanie najlepsze.U nas wszyscy są specjalistami od wszystkiego i od niczego :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Chyba najlepiej, obrazuje to... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Straight to the point! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 W kwestii oszczędzania to kiedyś sam sprowadziłem kołowrotek z Japonii bo myślałem że będzie taniej, ale jak mi cło doliczyli to wyszło to samo tyle że bez polskiej gwarancji . Dla mnie szkoda zachodu jak ktoś robi to lepiej, a siedzieć w necie i czekać na okazje też mi się nie chce. Co do Mefiego to potrzebowałem Stelli SW 14000 lub 18000, napisałem że jak będzie miał coś w fajnej cenie to biorę. Były 3 sztuki 14000 i wzieliśmy z kumplem wszystkie bo wyszły jakieś 1500 taniej za sztukę, a mógł nas skasować spokojnie więcej. Uczciwy chłop, złego słowa nie powiem i tylko cieszyć się że jest ktoś taki, a jak ktoś płacze że drogo to niech sobie jaxona kupi. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtyna51 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Kolega rheinangler dobrze sprostował to swoim wpisem,podpisuje się pod tym,każdy ma wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi