Skocz do zawartości

Plecionki P-Line, Power Pro, Sunline, kotwiczki Owner

psulek

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje :

P-Line Extrusion 0,18mm - 4,315kg  - 5 PLN 2*150m P-Line Extrusion 0,16mm - 3,84kg - 5 PLN 1*150 m P-Line TCB8 0.08 (6) 1*125 m Sunline Siglon FC  0,140mm 1 szpula 30 m Sunline Siglon FC  0,160mm 2 szpula 30 m P-Line TCB 4x 0.13mm 1 szpula 135 m P-Line Super Light PE 4x 100m, biała 0.06 mm

1 szpula

prosze o kalkulacje na priv

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

@zeralda - napisz jeszcze co to za UL, jaki CW. Z dobrych i rozsądnych cenowo plecionek jest Sunline Siglon PE 4x.

Mniej więcej 2-6g, do wobków, blaszek i gumek...

Ten ww. Siglon, to jaką w przybliżeniu ma grubość w mm?

Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez zeralda

Mniej więcej 2-6g, do wobków, blaszek i gumek...

Ten ww. Siglon, to jaką w przybliżeniu ma grubość w mm?

Cześć, przepraszam Cię za powolną odpowiedź, ale nie dostałem powiadomienia o odpowiedzi (albo przegapiłem). Możesz przyjąć, że PE 0,3 jest jak większość 0,03 sprzedawanych w sklepach. Ale do takiej gramatury to PE 0.4-0.5 spokojnie wystarczy.

• Like 1

Cześć, przepraszam Cię za powolną odpowiedź, ale nie dostałem powiadomienia o odpowiedzi (albo przegapiłem). Możesz przyjąć, że PE 0,3 jest jak większość 0,03 sprzedawanych w sklepach. Ale do takiej gramatury to PE 0.4-0.5 spokojnie wystarczy.

Nie widzę Siglona 0,4 w pierwszym poście, tylko P-Line TCB i TCB8. Chciałbym 150m, najlepiej jakąś fluo (jaka cena?) 

Edytowane przez zeralda
  • Like 1

Jeżeli fluo, to TCZB odpada, jest tylko w kolorze ciemna zieleń. Siglon 0.4 kosztuje 65 za 150m, 0.5 59 PLN za 150m. Kolor pomarańczowy, przwijana z dużej szpuli, cena z wysyłką. Mam i fabryczne, koszt odpowiednio 78 i 69, kolor pomarańcza lub limonka (zieleń fluo).

• Like 1

Jeżeli fluo, to TCZB odpada, jest tylko w kolorze ciemna zieleń. Siglon 0.4 kosztuje 65 za 150m, 0.5 59 PLN za 150m. Kolor pomarańczowy, przwijana z dużej szpuli, cena z wysyłką. Mam i fabryczne, koszt odpowiednio 78 i 69, kolor pomarańcza lub limonka (zieleń fluo).

Poproszę więc Siglon PE 150m 4x średnica 0.4 (Orange).

• 2 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...