Lukkey Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Cześć, czy jest dostepny Sunline Siglon PEx4 #0.8 150m? Jeśli tak to jakie kolory i cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Masz na stanie XPlasmę 1,0 10lb w kolorze light green i jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 16 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Wysłałem na priv - 135 szpulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inspect Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Można prosić ofertę Sunline Siglon PEx4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca cześć, Pawle ???? wypadłem z obiegu forumowego, nie wiem, co w trawie piszczy.....czy Sunline Siglon x4 dostępna jest w odcinkach 300 m lub na metry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 9 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Cześc, zależy jaka grubość i kolor. X4 w.multicolorze mogę dostarczyć w odcinkach o wielokrotności 100m w rozmiarach od PE 0.8 do PE4 Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Cześć. Czy istnieje możliwość zamówienia u Ciebie dłuższych odcinków plecionki - na przykład Sunline Siglon X4 lub X8. Powiedzmy odcinki po 500m ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 20 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Cześć, w przypadku x4 mam szpule łączone po 100m w multicolorze. Jaką grubośc potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Cześc, zależy jaka grubość i kolor. X4 w.multicolorze mogę dostarczyć w odcinkach o wielokrotności 100m w rozmiarach od PE 0.8 do PE4 Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Pawle, multikolor mi się po wielu latach po prostu znudził, wymieniam właśnie gdzie się da, trochę aż szkoda czasami ???? Wspomniałeś w innym miejscu o Siglonie AMZ x8, wersję x4 chwalę, chcę jednak spróbować z delikatniejszą linką na multiplikatorze. Myślisz, że PE 1.5 poradzi sobie na dobrej klasy sprzęcie w zakresie przynęt 10-40 gramów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 24 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 1,5 spokojnie, ale nie wiem, czy zdzierży palce kontrabasisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca z tym to zawsze problem ???? ale chyba zaryzykuję, posiadasz w ofercie tę linkę w pięknym, marchewkowym kolorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 24 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Tu jest nowy post: https://jerkbait.pl/topic/198902-s-plecionki-sunline-siglon-plasma-amz-small-game-promocja-na-tcb-x4-super-linki-przyponowe-fluorocarbon-uzupe%C5%82nione-stany/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Poproszę P line tcb8 0,15 150m 0,18 150m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surk Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Poproszę P-Line TCB - czterosplotowa , 0.16(10,5) - 150 mb. Wysyłka Orlen paczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 2 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Poproszę P line tcb8 0,15 150m 0,18 150m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek9393 Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia poproszę Power Pro 0,32 150m.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopaa Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Cześć.Poproszę P-Line TCB8:0.13(8,5) -100m0.26(19) - 100mPrzesyłka do paczkomatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo1 Opublikowano 2 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września Cześć, proszę P-line TCB8 0,15mm 100m. Paczkomat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września Cześć Pawle, masz może jakieś dobre PE ośmioskrętne w rozmiarze #5.0 lub 6.0? Najlepiej pojedynczy kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 17 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września Możesz wziąc Plasmę x8, jest w ciemnej zieleni i limonce albo budżetowo TCB8 0,36 albo 0,42 (wbrew cenie bardzo dobra), kolor ciemną zieleń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września Spoko, jestem zainteresowany. Podeślesz mi ofertę na PW? Nawój 150m lub 200m mnie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 17 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi