psulek Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Jeżeli ciemna zieleń ci odpowiada, to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Potrzebuję limonkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 no właśnie, ja także potrzebuję limonkę.....PE 0.8, 1.0 oraz 1.2.....są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) 0.8 mam tylko pomarańczę i ciemną zieleń, 1.0 i 1.2 są. http://jerkbait.pl/topic/170183-sunline-siglon-pe-x4-i-x8-materia%C5%82-na-stalki-siiglon-wire-siglon-fc-sunline-egista-promocje-darmowa-wysy%C5%82ka/ Edytowane 14 Czerwca 2022 przez psulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Cześć, zamawiam P-Line TCB8 0.36(31,5) 100 metrów! Ta pletka jest świetna do łowienia sumów z ręki na Slammera 260! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Proszę o ofertę Power Pro i kolory od 0,15-0,20 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Poszło na priv Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Witam, jest może dostępny Sunline 4x, 0,6 PE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Tak, jest. Mam wszystkie kolory obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Wysłałem wiadomość, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wariacik Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Można prosić o link do dostępnych plecionek sunline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wariacik Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 (edytowane) Głównie chodzi mi o 8x Edytowane 8 Lipca 2022 przez Wariacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 8 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Cześć, napisz co potrzebujesz, mam prawie wszystkie z tych co były oferowane. Wątek wrzucę po weekendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olb Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 @psulek, czy masz może jakieś swoje doświadczenie z Sunline Basic FC jako główna linka, zamiast mono do spinu? Jeśli mimo wszystko mono, to co polecasz ze swojej oferty, w okolicach 0.22-0.23?Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olb Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Aa, i jeszcze jakiś fc na przypon anty-szczupakowy, 0.7 mm w górę . Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Zapraszam tutaj: http://jerkbait.pl/topic/171041-sunline-siglon-pe-4x-i-8x-materia%C5%82-na-stalki-siglon-wire-siglon-fc-promocje-p-line-sunline-saltimate-egi-sta-darmowa-wysy%C5%82ka-nowa-dostawa/ W dobrej cenie jest P-Line CX Premium, bardzo fajna żyłka. Co do FC na głównej, to kiedyś miałem epizod, ale pozostałem przy plecionce. Ciężko mi powiedzieć - to trochę kwestia własnych preferencji. Jeżeli masz wodę kryształ, to można się zastanowić nad Basic FC. FC gorzej się obsługuje na kołowrotkuniż standardową linkę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 @olb - FC na szczupłe też tam znajdziesz, a nawet linki stalowe do samodzielnego wykonania przyponów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 (edytowane) CześćP-Line TCB80,26 (19) 250m poproszę.Paczkomat Artur Edytowane 12 Lipca 2022 przez Artur1125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Poproszę o ofertę plecionek Sunline i fluorocarbonu, niestety link do oferty nie działa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Link zmienia się co jakiś czas, bo post wygasa. Aktualnie tu: [linki] Sunline Siglon PE x4 i x8 materiał na stalki Siiglon Wire, Siglon FC, Sunline EGISTA, promocje, darmowa wysyłka - Sprzedaż sprzętu wędkarskiego - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Poproszę 7/0--20szt 10gr7/0--20szt 8,5gr6/0--25szt 10gr6/0--25szt 7gr 5/0--25szt 7gr paczkomat Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Paweł, zagwostka w temacie Sunline Siglona x4.....PE 0.5 jest OK, ale niżej nigdy nie schodziłem i nie wiem, jak na żywo prezentują się PE 0.4 oraz 0.3.....łowisko mam średnio zaczepowe, ale nie chcę rwać przynęt o byle trawkę, z drugiej strony chcę możliwie daleko rzucać przynętami w okolicach grama czy półtora wiem, że niektórzy i 0.2 stosują, ale taki odważny i bogaty to nie jestem które PE byś doradził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 6 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Jeżeli chcesz efektywnie rzucać tak lekkimi przynętami, to niestety straty musisz wliczyć. PE 0,4 jeszcze jakoś trzyma, ale spotkałem się z podejściem, że jeżeli chodzi o straty na zaczepach to 0,3 a 0,2 to jeden czort, więc niech przynajmniej lepiej to lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatar Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 CześćWezmę Siglon ADV 0.8 błękit na paczkomat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Cześć. Masz może na stanie plecionkę power pro 0,15 mm 9kg????. Jest tu tyle stron i wpisów że nie chcę mi się cofać ????. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi