Rheinangler Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 https://www.kickstarter.com/projects/robertks/rhinokey-titanium-versatile-edc-key-organizer-with-led?lang=de Uzywa moze ktos czegos takiego?Wydaje sie byc to ustrojstwo przydatne i wygodne ale czy tak jest w praktyce?Chetnie przeczytalbym cos o praktycznosci tego rozwiazania bo na filmikach reklamowych wyglada interesujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Wygląda praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Miałem tego bajera jakiś czas temu. Leży gdzieś porzucony...Te klucze - jeśli ich nie ma dokładnie 6 i są choć trochę niedopasowane do... reklamy, to albo się ciężko wysuwają, albo luźno latają w kieszeni. Z zabawki zrezygnowałem - ze strachu - kiedy taki luźny klucz prawie mnie wykastrował w trakcie schylania się po rybę... Mój strach zrozumie każdy facet... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Ja jestem na nie. Wolę klasykę czyli skórzane etui na dodatek w jakimś oczojebnym kolorze. A tak przy okazji to tytuł o nie wiadomo czym ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Gadżet jakich dziesiątki na Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi