Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Bo to chyba najlepszy wybór w pole. Miękkie, wygodne, z przyjaznego dla ciała materiału. Ciepłe zimą, chłodne latem. I nawet z wypchanymi kolanami, eleganckie - bez porównania z tym całym, tak komicznie przeprofesjonalizowanym przyodziewkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Cześć, użytkuje ktoś zestaw Revolution Race Trace Silent Pro 2? Może jakaś alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego (edytowane) ... na kaczki wybierasz się, Wojtku ? Popatrz na serię Cyclone 3L. Podobne parametry wodobezczelności, wagowo połowę. Poczekaj do wiosny, będą znaczne promocje, jak co roku. Ja już trzy lata noszę spodnie Silence Proshell 2.0 i jestem zadowolony... Edytowane 13 Lutego przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Cześć. Szukam następców spodni zip-zone od geoff. I szczerze nie uśmiecha mi się płacić kolejny raz tyle stówek za spodnie które dosyć szybko zniszczę. Może są jakieś tańsze alternatywy? Coś z Decathlon np? Niekoniecznie z odpinanymi nogawkami, ale z podobnego materiału.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi