kieroz Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Witam kolegów Mam pytanie do użytkowników tejże o to echosondy odnośnie wyboru przetwornika. Jaki najlepiej wybrać do w/w plotera i dlaczego ?Nigdzie nie znalazłem informacji u nas na forum. Jeżeli taka jest proszę moderatora o przeniesienie Z góry dzięki za pomoc Pozdro Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 antilag Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 przetwornik dobierasz do warunków które panują u ciebie na łowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 No spodziewałem się bardziej konkretnej odpowiedzi , A jeśli chodzi o łowiska to jeżdżę po całym kraju więc trudno będzie mi dobrac przetwornik do łowiska... chyba że mam kupić 4 przetworniki Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Wprawdzie to rozwiązanie jest najdroższe ale jednak optymalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 witam ,nie chce zakładać kolejnego tematu wiec podepnę się tutaj . Mam gpsmap 1222xsv z przetwornikiem gt52 wszystko hula , Chciałem zobaczyć różnice w obrazowaniu na przetworniku gt54, wszystko działa ...oprócz sidevu . W menu w ustawieniach mam tylko chirp 455khz a powinienem jeszcze mieć chirp 1120khz ...czemu echo mi tego nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Trzeba sprawdzić, czy 1222 jest kompatybilne z UHD częstotliwościami. Przetwornik 54 jest na liście do wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 wcześniejsza wersja softu nie czytała gt54, aktualna 2021.0618.0 już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kieroz
Witam kolegów
Mam pytanie do użytkowników tejże o to echosondy odnośnie wyboru przetwornika.
Jaki najlepiej wybrać do w/w plotera i dlaczego ?
Nigdzie nie znalazłem informacji u nas na forum. Jeżeli taka jest proszę moderatora o przeniesienie
Z góry dzięki za pomoc
Pozdro
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi