Skocz do zawartości

Casting ultra light

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Może tak być. Niestety porównać nie mogę bo oryginalna szpulka była wyjęta od razu i zmieniona na lżejszą. A teraz na jeszcze lżejszą [emoji16] 8,5g jak na multik nie stworzony do lighta to wg mnie bardzo dobry wynik.

To prawda.Nawiasem mówiąc-zostaw sobie Tetona 4lb.Fajniejszy :) .

Łukaszu, imponujące odległości. Jak dotrze do mnie POTM postaram się przeprowadzić taki teścik z wędziskiem DAGGER Royal Spirit 730UL 1-6g. Będziemy mieli porównanie ze Sławkiem jak współpracuje z różnymi wędziskami.

Łukaszu, imponujące odległości. Jak dotrze do mnie POTM postaram się przeprowadzić taki teścik z wędziskiem DAGGER Royal Spirit 730UL 1-6g. Będziemy mieli porównanie ze Sławkiem jak współpracuje z różnymi wędziskami.

Czyżby ponowny zakup :] 

... czy tylko środkowy element udało się nabyć?

Edytowane przez amalker

Ja w sobotę na targach kupiłem kijek Lureleader Natural Heart LNH510ULC

Na sucho wyginany sprawia super wrażenie, lekki, bardzo szybki i smukły blank, świetne ugięcie i o dziwo moc w dolniku jest. Muszę pochwalić chińczyków za jakość wykonania, rewelacyjna jak na wędkę seryjną - nie ma się do czego przyczepić.

Może w niedzielę uda mi się wyskoczyć na chwilę za kropkami to coś więcej powiem o nim. 

Tak to coś wygląda

https://pl.aliexpress.com/store/product/16-new-Lureleader-nextron-interest-FUJI-Fuji-grips-halleluyah-pole-rod-UL-tin-micro-rod/1089104_32656151611.html?isOrigTitle=true

post-61244-0-22567300-1518629492_thumb.jpg

• Like 3

Wygląda nieźle, ale 135 baksów to nie wiedzieć dlaczego już daje około 500 złotówek ...

Zgadza się, zapłaciłem równe 500 stówek. Jednak to był jedyny UL z pazurkiem, który zrobił na mnie wrażenie, a machałem wszystkimi które zobaczyłem. Ten kijek gaśnie natychmiast po zacięciu/wymachu, praktycznie zero bujania.

No i blank prościutki   :)

Edytowane przez xeniowy

Zgadza się, zapłaciłem równe 500 stówek. Jednak to był jedyny UL z pazurkiem, który zrobił na mnie wrażenie, a machałem wszystkimi które zobaczyłem. Ten kijek gaśnie natychmiast po zacięciu/wymachu, praktycznie zero bujania.

Tomku,jeśli można-kto na Targach miał to  ofercie?Jest jakaś polska dystrybucja czy po prostu jakiś sprzedawca miał kilka sztuk?

Niestety tetonem nie miałem okazji pomachać i nie zapowiada się bym miał [emoji45]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Szkoda ...

Alle się nie dziwię, wędka za 500 stówek to daje 50 000 złotówek :) Co sobie będziesz głowę tetonkiem za marne 2 i pół stówki zawracał :D

Edytowane przez SlawekNikt
  • Like 1