drag Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Jak bym był na Twoim miejscu ... to dostał bym skrętu kiszek i galopady paluszków Oj nawet nie wiesz jak mnie skręca i paluszki świerzbią co by nową zabawką się pobawić To jest właśnie jedna z fajniejszych rzeczy w castingu.Po 20 latach łowienia na spinning nowe rzeczy mnie tak nie jarały .Teraz,czekając na nowy multik czy wędkę-jak dzieciak . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Mówisz "po dwudziestu"? ... to ja nic nie mówię! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Mówisz "po dwudziestu"? ... to ja nic nie mówię! Mów!!Prawdziwy mężczyzna wieku się nie wstydzi i (ponoć )z nim nabiera ceny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 ..."milczenie jest złotem" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 ..."milczenie jest złotem" Eee tam.Starszy czy młodszy-ważne żeby się dobrze bawić i mieć coś co daje czasem wręcz dziecięcą radochę .Wracając do przedmiotowego sprzętu,takie coś jeszcze znalazłem.Tym razem nie BCSG,inny gośc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 A może znajdzie sie tutaj jakiś psycholog ktory to wytlumaczy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 A może znajdzie sie tutaj jakiś psycholog ktory to wytlumaczy?Ale co!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Dzieciece zachowania podczas oczekiwan na nowy sprzet itpLubie wiedziec na czym stoje ☺ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Tomek, co jest? skąd ta zmiana emocjonalna? ... bierzesz coś na uspokojenie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Od kiedy pokazaliscie mi ze mozna inaczej czesto zastanawiam sie dlaczego takiej korby nie mialem lowiac stala szpulka ☺To musi sie jakos nazywac ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Dzieciece zachowania podczas oczekiwan na nowy sprzet itpLubie wiedziec na czym stoje ☺Żona twierdzi że te zachowania to już bardziej pod psychiatrę.Powiedziała(niemądra,nieświadoma)-przecież to tylko kolejny kołowrotek tylko trochę inaczej wygląda!? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Przeżywasz Tomuś syndrom wieku średniego castingowego. Jest tylko jedno lekarstwo, i nie jest to apteka. Lekarstwo ma nazwę: "Drenaż portfela". Niestety, nie prędko znajdzie się inne, ale to wystarczająco łagodzi objawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ooooo to , to , to ... Piotr trafił (jak wielekroć) w sedno. Kup sobie coś Tomaszu. Ale takie coś, że zaboli i wstyd Ci będzie nawet przed nami ...odetchniesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Psa sobie kupie ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Psa sobie kupie ☺ Można, ale czy nim porzucasz nad wodą ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Jak odstrzele to piesio przyniesie ☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 ...a małego piesie (york, ratler) można uzbroić i nim jerkować! Cięte rasy, zagryza każdego szczupłego i suma! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Można,tylko co gdy pies uzbrojony spacyfikuje Ciebie i zagoni do wody...Szukaj!Szukaj ryby!!No,oddaj!Dobry człek,dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Psa sobie kupie ☺ Drugiego ? A prawda masz psa samicę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Ja psa na ryby już nie zabieram,zabrałem go w styczniu i przy każdym rzucie przynętą myślał ze to dla niego i wskakiwał do zimnej wody a jak mu zabroniłem to poleciał w pola wymazać sie w jakimś szlamie.... Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Lutego 2018 przez pikeft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Zeszliśmy na psy!? . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Moja xf50 już czeka na odbiór na poczcie.Niestety siedzę w pracy i dopiero w poniedziałek odbiorę.Wróćmy do tematu,odebrane?jakie wrażenia? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Wróćmy do tematu,odebrane?jakie wrażenia? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka W poniedziałek odbierze znaczy się 19 tego czyli pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 W poniedziałek odbierze znaczy się 19 tego czyli pojutrze Nie wiem czy bym wytrzymał przez weekend z tą świadomością że na poczcie czeka na mnie paczka [emoji16] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Wycieczka na ryby pomoże w oczekiwaniu Relacje z "unboxingu" zdam niezwłocznie po jego dokonaniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi