BOB1 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 O kurczę...nawet nie zauważyłem tego "braku" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 też tego nie zauważyłem sprawdzałem kiedyś jak by się łowiło bez pazura.przy cięższym zestawie przy machaniu oburącz da siena lekko przy operowaniu jedną ręką ciężko, można pozbyć się zestawu (prawie mi się udało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Nawet przy ciężkim zestawie i kiju z pazurem też niektórym się udaje pozbyć zestawu...wiem coś o tym 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Nawet przy ciężkim zestawie i kiju z pazurem też niektórym się udaje pozbyć zestawu...wiem coś o tym [emoji14] Heh, nawet znam człowieka [emoji16][emoji16] nie zły model [emoji106][emoji123][emoji16][emoji16][emoji16] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Nawet przy ciężkim zestawie i kiju z pazurem też niektórym się udaje pozbyć zestawu...wiem coś o tym Robert, temat jak boomerang zawsze wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Wiem ... a czkawka zawsze ta sama i wyraz gęby bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Bob przyznaj sie co utopiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Bob przyznaj sie co utopiles? Nie dręcz chłopaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Bob przyznaj sie co utopiles?Dragon Ultima (40-80) + Daiwa Alphas 150HL ... podać współrzędne na Żarnowcu? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Nie dręcz chłopaka. Dziękuję, że napisałeś "chłopaka" a nie np. "pierdołę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Każdemu może się przydarzyć.Też kiedyś utopiłem spinning. Szklanego Polspinga.A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Nie trzeba wspolrzednych az taka menda nie jestem. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Robert, temat jak boomerang zawsze wróci Bumerangi to wracają ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Dragon Ultima (40-80) + Daiwa Alphas 150HL ... podać współrzędne na Żarnowcu? Trza się było rzucać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Calcutta conquest bfs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Poprostu piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Mój ulubiony multipikator Edytowane 3 Marca 2018 przez arturbukowski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Mój ulubiony multipikator Nie dziwię się.W kategori sprzętów które chciałbym mieć(a jest tego sporo ),nadal i niezmiennie na pierwszym miejscu.Jakiś czas temu obiecałem sobie co prawda że nigdy nie wydam tyle na multiplikator ale...tak naprawdę wiem że to tylko kwestia czasu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Zwykla czy dc? Nie zmienia faktu ze super maszynka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Zwykla czy dc? Nie zmienia faktu ze super maszynkaTa powyżej to akurat BFS,tylko w jednej wersji jest z tego co wiem-HG.I ta za mną cały czas łazi odkąd sie pokazała . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam, szukam kija UL Cast do konkretnych zastosowań - rzeka typu Wkra/Bzura, przynęty: woblery 3-6gr (4-7cm) oraz obrotówki #2-3 (aglia,commet). Ryby: okoń, kleń i dość często siada szczupak (nawet do 80cm). Łowienie brodząc wiec długość raczej w okolicach min 1,8-2m a lepiej ok 2,2-2,3m. Z kijem będzie pracował Aldebaran BFS XG. Zależy mi aby ww przynęty ładowały kij - oglądane przeze mnie Magabassy, Graphitleadery +/- 8-10LB są kijami bardzo szybkimi co rodzi obawy o komfort rzucania mniejszymi przynętami. W oko wpadły mi Yamagi Blue Current 71 i 78. Czy któryś z kolegów zna te kije i może cos o nich powiedzieć pod kątem opisanych powyżej wymagań? Ewentualnie inne propozycje kijów do ww łowienia? Nie chciałbym aby kij zbytnio wyginał się przy prowadzeniu obrotówki #2 pod prąd... lubię delikatny zapas mocy. PozdrawiamTomek PS. wczoraj przymierzałem się w Złotym Karasiu do Major Crafta Speedstyle i w sumie fajny kij ale zauważyłem dziwną rzecz - kijek np w porównaniu do Megabasów czy np Shimano Zodias ma o 2-e przelotki mniej co juz przy niewielkim ugięciu powoduje tarcie linki o blank... co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 zwykle glupstwo, a to z każdym rzutem tak i wyginasie do tarcia przy prowadzieniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 dotykanie blanku przez linkę oznacza zły spacing... a przezbrajać chyba nie warto...pomyśl o blankach suzuki... mam 4lb i 12lb w caście i mi bardzo pasuja... ale zrobiłem zbrojenie w spirali i wtedy nic nie dotyka blanku nawet przy bardzo mocnym ugięciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Panowie u mnie już jest i spasowany No teraz to się nad wodą pokozaczy Więcej zdjęć będzie być może w wątku multiplikatory. Edytowane 5 Marca 2018 przez SlawekNikt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Jak już ochłoniesz to napisz coś więcej na jego temat. Ot tak dla potomnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi