Andan Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Już się nie mogę doczekać kolejny wizyty w weekend 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Już się nie mogę doczekać kolejny wizyty w weekend No w zasadzie to jeszcze jest jeden poważny sprzęt do testowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał S. Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Paweł, uchyl rąbka tajemnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Rafał przyjedź, zrobimy testa razem ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Kontynuując drogę w kierunku UL nabyłem i pojawił się u mnie bardzo ciekawy kij, a mianowicie Kraag M z FA. I śmiem twierdzić, że to już jest UL. Długość 7 stóp czyli 213 cm., uchwyt fuji acs gun smoke, przelotki tytanowe american tackle i pianka matagi. Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Kontynuując drogę w kierunku UL nabyłem i pojawił się u mnie bardzo ciekawy kij, a mianowicie Kraag M z FA. I śmiem twierdzić, że to już jest UL. Długość 7 stóp czyli 213 cm., uchwyt fuji acs gun smoke, przelotki tytanowe american tackle i pianka matagi. kraag.jpg kraag1.jpg kraag2.jpgChoróbsko się rozwija... :good:Jakie dokładnie parametry tego Kraaga? Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Choróbsko się rozwija... :good:Jakie dokładnie parametry tego Kraaga? Dobrze napisane ... Teoretycznie 1 - 9 g. Jest na pewno duuużo bardziej finezyjny, aniżeli mhx co widać choćby po średnicy szczytówek. Może w sobotę solidnie wędki sprawdzę bo wcześniej i czas i aura nie pozwalały. Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał S. Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Rafał przyjedź, zrobimy testa razem Dołożę starań by tak się stało :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 No to już wiem jak będzie wyglądał mój nowy zestaw [emoji16] połowę już mam, czas zbierać na drugą $$ Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Jestes pewny????? moze sie okazac ze polowa polowie nie rowna???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Dokładnie, może nawet już jest ta "większa" połowa!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ta "większa" już jest pomimo że jest najmniejsza ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Chciałbym lekko stuningować XF50 w nowe łożyska wymiar na szpuli jest 5x11x4i teraz pytanie zamawiać z ali czy pchać się w jakieś markowe kattobi itp ??Oczywiście chciałbym wpłynąć na odległość rzutów. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez pikeft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Śmiało kupuj te z Alli, Będziesz miał skalę porównawczą. Jeżeli odczujesz różnicę, to wtedy zainwestuj w markowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 http://s.aliexpress.com/ZnmUfQju?fromSns=Copy Sprawdź te, taki chiński odpowiednik air bfs od Hedgehog. Miałem je w jednym multiku i były bardzo fajne, choć trochę je słychać. Szkoda że nie mają rozmiarów do Tatuli. Generalnie odległości jakoś bardzo się nie zwiększają ale komfort przy najmniejszych przynętach już tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Panowie czy wam też nie działa docisk szpulki w xf50 u mnie niezależnie od pokrętła szpula siedzi tak samo ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 U mnie działa. Za to mam inny problem o którym pisałem wcześniej, czyli wcinająca się żyłka między szpulę a korpus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Panowie czy wam też nie działa docisk szpulki w xf50 u mnie niezależnie od pokrętła szpula siedzi tak samo ciasno.U mnie działa. Za to mam inny problem o którym pisałem wcześniej, czyli wcinająca się żyłka między szpulę a korpus. Chińskie wynalazki, długa droga przed nimi i wami zresztą też. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Chińskie wynalazki, długa droga przed nimi i wami zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Kurde coś poszło nie tak.Hmm masz szpare między szpulka a korpusem po zdjęciu polika. Tak ma każdy tą przerwę wypełnia plastik wokół magnetyka może jednak za duży luz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 W moim wszystko jest w porządku,fakt dopiero kilka razy nad wodą jednak nic złego się nie dzieje. Czyli zależy jak kto trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Wywaliłem łożysko na szpuli i pomogło docisk działa . W sumie dwa łożyska wystarczą do podparcia, scorpiony tak mają i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 U mnie XF50 śmiga bez problemu i na razie jestem zadowolony. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Chińskie wynalazki, długa droga przed nimi i wami zresztą też. Hmmm, droga ta zależy głównie od zawartości portfela niestety ... ale stety jest sprzęt z Chin, jeden lepszy drugi gorszy ...Mój potm ma działający docisk z marnie działającym albo wręcz nie działającym magnetykiem Dziś pobawiłem się poważnie moim chińskim multiplikatorem czyli potm, który to pracował w pocie czoła z kraagiem M i ... I Was zaskoczę.Bez większego problemu zszedłem do 1,5 grama plus żyletka od Marcina @Cyprys na powtarzalną odległość 13 - 15 metrów, oczywiście o komforcie nie ma mowy i trzeba uważać, ale też i gramatura nikła jak na "chiński wynalazek". Za to przyzwoity komfort jest od 2 gram plus gumka któregoś z forumowych twórców, niestety nie pamiętam czyje to przynęty. Bezproblemowo powtarzalne odległości około 23 - 25 metrów. Miałem dużo miejsca. Na zdjęciu to ta na dole czyli "zielonkawa". I najważniejsza sprawa czyli kij. Moim zdaniem bez przyzwoicie dobranego kija nie ma mowy w cascie o schodzeniu z gramaturami poniżej 3 czy 4 gram. I tu jestem zadowolony ze swojego kija baaardzo Zapraszam na pokaz w razie wątpliwości. Ps. Umawiałem się kiedyś na kręcenie filmu z tych wyczynów i miałem nadzieję, że uwiecznię swoje próby miotania właśnie dziś, ale operator z ekipą nie dojechali Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi