bartuch5473 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 A w Daiwie Pixy ile waży szpulka ? Moja wazy dokladnie 7,83g z tym ze to nie ktf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Jeśli przeraża Cie naklejka Ktf w cenie 700 zl jest dużo naklejek z napisem Ali, a tam i 7 zl sie zakreci. Nic na siłe. ✌Jeszcze raz życzę Ci wszystkiego dobrego.Gorace Pozdrowionka. Ooo juz lepiej bo przynajmniej w temacie Ale i tak daaaaleko poza moim pytaniem, tak wymijajaco....Nie wazne... zostawmy to bo kwaśno sie robi. Dziekuje za pozdrowionka, mam nadzieje ze szczere Pozdrawiam rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 A w Daiwie Pixy ile waży szpulka ? http://jdmfishing.com/daiwa/ktf-px68-finesse/Tu podaja wage szpuli 5,4gr z tym ze niewiadomo czy z lozyskiem czy bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) raczej "bez"... Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 ... no i bez magforce'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Chyba jednak z.The KTF Spool is a fixed inductor spool made of Ultra Duralumin... Choć może coś źle sobie przetłumaczyłem.Poza tym coś czarnego, ażurowego w tle widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witajcie, bracia. Nie jestem (na razie) castingowcem, ale mam trzy wędziska z pazurem i trzy multiki, więc wielka przygoda przede mną. Dostałem ostatnio od kumpla taką wędeczkę, jak na fotkach, jednoczęściowa, długość 96 cm, wygląda na szkło, pełne. Kumpel toto przywiózł z Kanady. Do czego się ten patyk nadaje, podobno nie jest pod lód. Wie ktoś i podzieli się wiedzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) Wczoraj godzinny trening nad Zb. Sulejowskim z zestawem Dagger Royal Spirit 1-6g + POTM + Fishmaker 0,06. Do 3g niestety krótkie rzuty i co chwila brody, co prawda niegroźne. Pewnie trochę zawinił wiejący dość silnie boczny wiatr. Dopiero przynęty powyżej 3g zaczęły latać na przyzwoite odległości i skończyły się brody.Niestety rybki nie dopisały, więc nie mogłem sprawdzić zachowania się zestawu podczas brania i holu. Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Takie pytanko do speców, który multik będzie miał lepsze osiągi przy zejściu do 3g lub poniżej Aldek BFS XG czy PX68mówię o egzemplarzach bez super hiper szpuli i łożysk,a może scorpion 1001? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez pikeft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Z wymienionych przez Ciebie znam osobiście tylko Aldka. Jak nim rzucam 3gr + gumka to leci tak długo, że zdycha z pragnienia zanim wpadnie do wody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ja specem nie jestem ale miałem aldebarana i mam px i w wersji fabrycznej aldebaran jest trudny do pobicia. Jednak drugi raz bym go nie kupił. Mnie szimano nie leży. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ...a kupił byś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ...a kupił byś??? Ale co i za ile ... ? Jak promołszyn to bierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Teraz testuje zondę z szpulką bfs. Tzn czekam na szpulkę. Mi do tej pory najlepiej leży Revo ltx. Ale ma na to wpływ wiele moich urojonych w głowie czynników. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie rozwialiście moich wątpliwości [emoji20][emoji6]ps. @drag kijek mi leży idealnie i ogólne wrażenie na plus,z fx50 na małej rzeczce obrotówka 3g leci mi wystarczająco daleko,ale już myślę nad przejściem o poziom wyżej ze sprzętem [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez pikeft 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Powiem ci tylko że którego byś nie wybrał to nie będzie koniec. Ta choroba szybko postępuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ..."simaniak" jest rewelacyjny (i ma terkotkę) Jest chyba teraz na naszej giełdzie. U mnie konkurencją dla niego była Daiwa T3 air ...dla mnie przefajnowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ..."simaniak" jest rewelacyjny (i ma terkotkę) Jest chyba teraz na naszej giełdzie. U mnie konkurencją dla niego była Daiwa T3 air ...dla mnie przefajnowana ale ten design w pixi [emoji848] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 A jak według ciebie siemano wypada na tle Revo bf7? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) A jak według ciebie siemano wypada na tle Revo bf7? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPytanie do mnie?Osiągi absolutnie porównywalne. Ergonomia porównywalna. Kultura pracy: w ABU lekko szumi przekładnia (zapewne) może wystarczy właściwe smarowanie i będzie porównywalnie. Terkotka szpulki ładniej brzmi w Shimano Shimano dla mnie jest ładniejsze/ szlachetniejsze w wyglądzie Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Tak Robert pytanie do ciebie. Przepraszam że nie sprecyzowałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 W tym wątku na str. 41 jest mój test, opis i foty. Testowałem z jednym kijkiem, który na dzisiejszym spotkaniu nad Czerniakowskim bardzo wszystkich, pozytywnie zaskoczył ... mnie też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Pytanko - tylko nie bijcie - czy plecionka http://www.wedkarski.com/zylki-plecionki/14234-plecionka-invisible-braid-ii-ice-zone-dragon.html 0,07mm nadawałaby się do UL Casta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Pytanko - tylko nie bijcie - czy plecionka http://www.wedkarski.com/zylki-plecionki/14234-plecionka-invisible-braid-ii-ice-zone-dragon.html 0,07mm nadawałaby się do UL Casta?Alex przetestuj,odcinek 50m za tak małe pieniądze można sprawdzić [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Piknie tylko czemu ona konfekcjonowana po 50 metrów ? Nawet biorąc pod uwagę ul to i tak mało ... chyba, że łowi się w totalnie bez zaczepowych wodach ... ale takich nie ma Tak wiem można sobie przypon sprawić ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi