Alexspin Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Myślałem raczej o 20m podkładu z żyłki. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 ...nie kombinuj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) ...nie kombinuj To znaczy? Mam nie kupować Invisible, czy nie dawać podkładu? PSPo namyśle - POTM mieści 100m Fishmakera 0,06 z 2mm wolnej szpuli do rantu, więc myślę, że te 50m Invisible 0,07 podobnie zapełni szpulę, czyli podkład zbędny. Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Piknie tylko czemu ona konfekcjonowana po 50 metrów ? Nawet biorąc pod uwagę ul to i tak mało ... chyba, że łowi się w totalnie bez zaczepowych wodach ... ale takich nie ma Tak wiem można sobie przypon sprawić ...a ile trzeba do łowienia pod lodem?... "ice zone"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 No właśnie, już miałem to pisać: po co eksperymentować z plecionką "podobno" do podlodówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) No właśnie, już miałem to pisać: po co eksperymentować z plecionką "podobno" do podlodówki? Po to aby ją sprawdzić i nie wiązać fluo. Gdyby była po 100 metrów już by do mnie się wybierała. Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 A więc (BOB! nie zaczyna się zdania od "a więc"!!!) a więc czekam z zainteresowaniem na wyniki testów praktycznych (choć od razu dodam , że z tym niewiązaniem FC bo ta plecionka "podobno" pod lód jest "podobno" niewidoczna, ale na pewno brak jej cech FC ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 A ja lubię siemaniaki i z chęcią jakiegoś zawailowanego przygarnę9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Napisałem post na giełdzie ale mało kto tam zagląda, może ma ktoś na zbyciu łożyska 5z11x4,3x10x4 moga być katobi air bfs,moga być zamienniki z ali.pw Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Panowie pytanie . Mam multik z Alliexpres a dokładnie TWURINOYA F50 (szpulka wazy 12gram) . Moje pytanie , czy jest sens zmieniać na Dawie Tatule CT i dokupić do niej lekka szpulkę 8,4 g . Czy będzie duża różnica w odległościach rzutowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 W odległości może niewiele ale za to zejdziesz niżej z gramaturą przynęt... i komfort przy najlżejszych przynętach znacznie się poprawi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Potwierdzam sam mam tatule ct z lekką szpulą z ali plus ceramiki i idzie rzucić 2g+2" na około 20m, ale ja nie schodzę niżej niż 3g i gumiś bo nie mam takiej potrzeby. Dodam jeszcze, że nie mam odpowiedniego kija do lekkich przynęt (jeszcze ????) i narazie używam dragona cxt cw. 4-16. Docelowym kijkiem będzie chyba Teton do 10g. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez rimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Pytanie brzmi o której szpuli z ali mówicie bo wagowo sachyba dwie lub trzy, najlżejsza chyba 8,6g. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Najlżejsza jest ta ażurowana i z nia faktycznie,oczywiście przy odpowiednim kiju,Tatula CT(ja miałem Type R) bardzo fajnie rzuca.Zreszta Type R sama z siebie,z oryginalna szpulką jest bardzo wydolna rzutowo w dole.Przy kiju 8-14lb 4g.+kopytko Relax 2" leci w sina dal komfortowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Ja mam szpule o wadze 8,5g i jestem narazie zadowolony ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Przybył... może to nie ultralight, ale po testach na sucho myślę, że od 3-3,5g wystartuje. Na razie z seryjnym Aldebaranem Mg, w przyszłości na pewno pojawi się lekka szpula[emoji16] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Potwierdzam sam mam tatule ct z lekką szpulą z ali plus ceramiki i idzie rzucić 2g+2" na około 20m, ale ja nie schodzę niżej niż 3g i gumiś bo nie mam takiej potrzeby. Dodam jeszcze, że nie mam odpowiedniego kija do lekkich przynęt (jeszcze ) i narazie używam dragona cxt cw. 4-16. Docelowym kijkiem będzie chyba Teton do 10g.a cos około 4g + 4cale poleci 35-40m ? jest szansa dogonić zwykły kołowrotek ??Już zamówiłem najlżejsza szpulkę tą 8,6g i łożyska ceramiczne . Multik będzie w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Taki lekki okrąglaczek Adrian dzięki za szpulkę Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez minecjusz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Cała przyjemność po mojej stronie ????????????. Czekam na dalszy rozwoj akcji i efekt finalny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Miał zmienić kolor skóry.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 a cos około 4g + 4cale poleci 35-40m ? jest szansa dogonić zwykły kołowrotek ??Już zamówiłem najlżejsza szpulkę tą 8,6g i łożyska ceramiczne . Multik będzie w sobotę Nie próbowałem jeszcze 4" rzucać, ale raz założyłem 15g pałeczke do drop shota i przerzuciłem port o szerokości 56m, a z castingiem bawię się dopiero od jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Taki lekki okrąglaczek Adrian dzięki za szpulkę to taka wersja bfs PRO powstaje ładna bestia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Ale sie uparliscie na tzw swoje. Idąc tym tropem i ja wezmę swoja starą szkolę ultra lighta. Rucę sobie gramem. Calcutta ba cała rodzinka Shimano BFS, T3, Alphas oraz wiel innych łącznie z hiper wyczesanymi wynalazkami z Ali nie da mi takiego komfortu co przedstawiona na fotce koleżanka. Zwłaszcza z samego ranka ✌. Hihi 20180414_072042-1.jpg Bez żadnej złośliwości i cienia podtekstów zapytam cóż to za multik na tym zdjęciu Panie Kolego? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Baza? http://www.tackletour.com/reviewitomonoblock.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Dzięki Hubercie! Full exotic!!! A z tym,co tam Andan nawkładał do środka to już na pewno kosmos... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi