Andan Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Wszystko jest do ogarniecia kolego. Jednego monobloka mam za dużo to się podzielę. Szpulki tez sa do zorganizowania. Na fabrycznej komfort już od 4 gram na tunningu mozna zejsc do 1 grama. Przy 200 gramach wagi w budzie round i maslanej pracy az chce sie isc na ryby. Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Andan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Cóż miód! Panie Kolego. Już zaczynam zbierać gelt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X.rut Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Chodzi mi po głowie uzbrojenie najlżejszej elitki w siedmiu stopach 5s70lf pod casta. Mam taką wędkę z spinningu i jest na prawdę świetna. Robił ktoś takie „manewry”? Ewentualnie jaka seria wędek fabrycznych w cascie moze zbliżyć się walorami użytkowymi do elitki w takiej gramaturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Dzisiaj testowałem chińczyka. Na filmie rzuty bez jakiejś wielkiej mocy a latało. Później ogarnełem co i jak to rekord przynętą z filmiku 3,3 grama całość to 25 m Więc chyba spoko. Jak myślicie ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 ktoś używa ? http://www.karil.co.jp/online_shop/sys/catalogue.cgi?me=detail&ma=&mp=KTF%2dBFS%2dD34%2dG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Kamil próbowałem kupić ale wszystkie wyprzedane, może wiesz gdzie są jeszcze dostępne . Ciekawa jest szpula od ZPI NRC001M waga bez łożyska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 nie wiem, nawet nie szukałem, ale jako to zwykle bywa z KTF .....pewnie masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Kamil próbowałem kupić ale wszystkie wyprzedane, może wiesz gdzie są jeszcze dostępne . Ciekawa jest szpula od ZPI NRC001M IMG_6696.jpgwaga bez łożyska. https://www.jauce.com/auction/h315654464 na jauce musisz sie zarejestrowac i doladowac konto zeby w ogule moc podbic w licytacji, za doladowanie konta juz naliczaja oplate....itdchce przez to powiedziec ze zakupy wychodza drogo ale czasami trafiają sie perełki Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez hose4ras 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 na Yahoo są dwie, ale używane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 licytuje je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 dobrze wiedzieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Dzisiaj testowałem chińczyka. Na filmie rzuty bez jakiejś wielkiej mocy a latało. Później ogarnełem co i jak to rekord przynętą z filmiku 3,3 grama całość to 25 m Więc chyba spoko. Jak myślicie ?Zważ proszę gumkę, bo przy założeniu, że główka miała 2,5 g, to przynęta musiała ważyć 0,8 - a jakaś taka "mięsista" się wydaje. Kurde, moja waga pokazuje, że 2 calowy Kajtek, to jakieś 1 g. Czym mierzyłeś te 25 m? . Tak sobie liczę, że 25 m., to jakieś 35 obrotów po 0,7 m (zakładam, że przy nawoju 6.6:1 jest to możliwe). Pokaż proszę jeszcze, ilość obrotów korbką, bo zawsze to będzie dla mnie jakąś wykładnią. Cholerka nie wiem ile jeszcze będę musiał się uczyć, żeby takie odległości multiplikatorami osiągać. Nawet nie wiedziałem jakie to proste. Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez Koincydencja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Cześć Panowie.Szukam intensywnie kogoś w Poznaniu lub w miarę bliskich okolicach kto posiada Calcuttę Conquest BFS.Kasy do wydania trochę jest,dobrze byłoby pomacać i zobaczyć jak to leży w dłoni.Moje są dosyć kowalskie,wolałbym sprawdzić przed wydaniem ok.2K .Za wszelkie ewentualne info będę bardzo zobowiązany,pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Napisz do kolegi SID. Edytowane 4 Maja 2018 przez erqgth 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Napisz do kolegi SID.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Koledzy warto doplacać do lożysk air bfs kattobi czy brać tańsze z ali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Warto Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Warto się też zastanowić jak lekko chcesz łowić i czy ma to sens bo takie łożyska mają zarówno wady jak i zalety. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Od 2 do 10g myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Koledzy warto doplacać do lożysk air bfs kattobi czy brać tańsze z ali?bzdura, mam 2 komplety hedgedogu, ustopie za pol ceny Wziąłem 3 komplety hybridow u weihai fishing tackle, no te to obraca się jak szaleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 bzdura, mam 2 komplety hedgedogu, ustopie za pol ceny :DWziąłem 3 komplety hybridow u weihai fishing tackle, no te to obraca się jak szaleni Jaki rozmiar masz hedgehogow? Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Warto się też zastanowić jak lekko chcesz łowić i czy ma to sens bo takie łożyska mają zarówno wady jak i zalety. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Warto byłoby też napisać o tych wadach i zaletach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Chociażby częste zakraplanie odpowiednią oliwką czy ograniczenie c.w. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Chociażby częste zakraplanie odpowiednią oliwką czy ograniczenie c.w. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A i owszem brawo Ty Tylko czemu dopiero po "pociągnięciu" za język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Szukałem w Google ;D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi