drag Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 A tak z ciekawości zapytam po co 100 metrów plecionki do lighta . Dzisiaj będąc na rybkack skontaktowałem że mam jakieś 35 może w porywach 38 metrów linki i spokojnie wystarczyło . Rybki dopisały połowiłem i pewnie jutro też nie nakręcę nowej linki.W zasadzie zgodzę się że nie ma potrzeby nawijać aż tyle.Ja po prostu czuję się bezpieczniej mając trochę więcej niż mniej,takie przyzwyczajenie .teo,jak juz dojedzie i bedę się wybierał na pomosty to skrobnę info na priva. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 No właśnie nie chciałem pytać po co mu takie "cieniactwo" Robert,takie cieniactwo bo do cienkiego kija . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Ja na PXa też mam nawinięte ok 35m linki 2lb bo po co więcej. Co łowisz na linkę 2lb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob61 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Co łowisz na linkę 2lb ? Nie łowi tylko rzuca na podwórku,jak sam napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Co łowisz na linkę 2lb ?Pstrągi,okonie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Piotrze, zdradź tajemnicę gdzie łowisz pstrągi...? W województwie łódzkim...? Może być na PW, żeby nie zdradzać tajemnicy powszechnie. PSPrzepraszam za offtop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Piotrze, zdradź tajemnicę gdzie łowisz pstrągi...? W województwie łódzkim...? Może być na PW, żeby nie zdradzać tajemnicy powszechnie. PSPrzepraszam za offtop...Alex ta rzeczka jest tak tajna że nawet ryby nie wiedzą że tam pływają [emoji6] na ŁPW można coś się dowiedzieć. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_ar Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Ps2Może ktoś jest z Łodzi lub okolic i ma ściągacz do łożysk ze szpuli??Proponuję użyć przyrządu do rozpinania łańcucha rowerowego. Wyciśniesz trzpień ile się da a resztę wyjmiesz kombinerkami. PS do mnie masz 17 km i mogę ci to zrobić nad wodą [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Proponuję użyć przyrządu do rozpinania łańcucha rowerowego. Wyciśniesz trzpień ile się da a resztę wyjmiesz kombinerkami. PS do mnie masz 17 km i mogę ci to zrobić nad wodą [emoji41]Myślę że skorzystam [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Pstrągi,okonie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 2 lb nie za słabo jak na Pstrąga, nigdy w życiu nie użyłbym tak słabej linki, 5 lb jak dla mnie minimum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) 2 lb nie za słabo jak na Pstrąga, nigdy w życiu nie użyłbym tak słabej linki, 5 lb jak dla mnie minimum.To wszystko zależy na jakie pstrągi masz okazję polować, kupiłem 2lb Berkleya z giełdy na próbę,przy następnej pójdę troszkę w górę chociaż i tak obsługuje kijek 1-6g.Tragedii z tą linką nie ma ale nastepnym razem już jej nie kupię bo ze szpuli schodzi jako sprężynka a po 3 wyjazdach pierwsze metry do odcięcia. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Maja 2018 przez pikeft 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Ja już się dawno wyleczyłem z linek grubości włosów anioła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 A co polecacie z kijkow z aliexpress kolo 8lb i 2 m dlugosci oprocz tetona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) https://pl.aliexpress.com/item/DAGGER-Royal-Spirit-703UL-Fast-Action-Japan-Carbon-Fiber-2-1m-Ultra-light-1-6g-Lure/32754227436.htmlObsługuje komfortowo przynęty w zakresie 3-8g. Z nieco mniejszym komfortem w zakresie 2-10g. Edytowane 14 Maja 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Kijek, o którym pisze Alek ma trochę głębszą pracę od choćby polecanego Tetona nie mówiąc już o "wklejce" którą mam i lubię najbardziej (w tej chwili nazwy bez błędu nie podam ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Ugięcie Royal Spirit pod ciężarem 1kg Wyważenie z Tatulą CT 100HSL Edytowane 14 Maja 2018 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 To te fotki z crash testow????????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Pewnie tak, ale przynajmniej wiadomo, że kupa to to nie jest i dużo wytrzymać może. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 To te fotki z crash testow?Chyba tak.Gdzies już to ujęcie widziałem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Zgadliście. Wygraliście Wołgę, ale nie samochód, tylko do przepłynięcia wpław... Po kilku sekundach pod tym obciążeniem rozsypał się środkowy element. Jak widać udało mi się zrobić głupotę... Przynajmniej teraz wiem, że kilogramowej ryby nie wyjmie balonem. Nota bebe 0,75 kg podniosła bez uszczerbku na zdrowiu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Alex-z każdym testem jesteśmy mądrzejsi .Aczkolwiek,z tym kilogramem na tym kiju poszedłeś jak dzik w pyry . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 A co polecacie z kijkow z aliexpress kolo 8lb i 2 m dlugosci oprocz tetona ?____Poszukaj sobie kija Tsurinoya Dexterity C632UL - to ten z trudną nazwą, o którym wspominał Robert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Otóż to Mam go od września i mi się nazwa utrwaliła :) Edytowane 14 Maja 2018 przez M@rczysko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Potwierdzasz moją ocenę, że to zaskakująco ciekawy i fajny cast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi