Skocz do zawartości

Casting ultra light

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Wczesniej w watku byly zejecia kija razem z maszynka. O ile sie nic nie zmienilo to mozna odszukac.

A nie prościej odpowiedzieć ?  Jak zapytasz kogoś o drogę to też mówią Ci, że nic się nie zmieniła i mówią abyś sam poszukał ?

Forum koleżeńskie ... Gratulejszyn.

• Like 2

Pawle,sporo chwil spędziłem na szukaniu informacji o którą pytałeś.Właśnie miałem pisać że nie znalazłem...

Edit:sprawdzałem nawet na Aliexpress-tam,o dziwo,aukcje multików są dośc dobrze opisane,są często nawet zdjęcia szpul na wadze.

Były dwie aukcje z multikiem o ktory pytasz,nie znalazłem info o wadze szpulki.

Edytowane przez drag
  • Like 1

Pawle,sporo chwil spędziłem na szukaniu informacji o którą pytałeś.Właśnie miałem pisać że nie znalazłem...

Andrzeju-znalazłem informację o 9 gramach na niemieckim forum, pisali do siebie o poprzednim modelu(czyli bez 2 w nazwie).Dyskusja chaotyczna, Na kolejnym forum niemieckim z kolei szpulka do nowszej wersji(2-ka) miała ważyć gramów 10....chciałem więc zasięgnąć informacji u nas, na jerku.

, bo może ktoś zdemontował, zważył sfotografował  i  tyle.Multiplikator po prostu dość mnie się podoba, tak więc ...ktoś wię?

pozdrawiam Paweł

• Like 1

Andrzeju-znalazłem informację o 9 gramach na niemieckim forum, pisali do siebie o poprzednim modelu(czyli bez 2 w nazwie).Dyskusja chaotyczna, Na kolejnym forum niemieckim z kolei szpulka do nowszej wersji(2-ka) miała ważyć gramów 10....chciałem więc zasięgnąć informacji u nas, na jerku.

, bo może ktoś zdemontował, zważył sfotografował  i  tyle.Multiplikator po prostu dość mnie się podoba, tak więc ...ktoś wię?

pozdrawiam Paweł

Wyjaśniło się-Adrian wykopał :) .To znalazłem:

http://www.tackletour.com/previewabumgxtreme.html

i myślałem że dotyczy Mgxtreme2 ale to jednak do pierwszej generacji.Generalnie ciekawa konfiguracja bo szpula dośc lekka i jednocześnie głęboka.Do jakich zastosowań myślisz przeznaczyć?

Paweł zernij na wpis tuż nad Twoim.

Stara buda ma szpulę o wadze 10 gram.

Nowsza o wadze 8 gram.

Widzę Andan , dzienx, jest jasność.Jakieś macie Koledzy uwagi dotyczące eksploatacji tego ABU? Lekki, szpulka dość głęboka, ale także ciężarem nie zabija, dość fajnie to wygląda, nie jest jakoś straaasznie drogi...Ponoć spasowanie nieco odbiega od najlepszych(opinia zasłyszana), ale.... :rolleyes:

• Like 1