Xiaou Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Wciągające zajęcie ul cast , sprzętowo morrum high speed 1601 z availem plus ceramiki od jeża i suzuki 5 lb . Przynęta to dłubanina od Andana , i zabawa była na całego. Poezja panie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Miało dzisiaj nie być wędkowania ale jakoś się złożyło ???????????????????? w rolach głównych phenix fx 661, abu morrum sx ultra mag ,dłubanina od Andana. I artystki oczywiście ,złoto czerwone. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Czyżby Ci się Suza znudziła [emoji6][emoji6][emoji16][emoji16]?Jakby co masz tel.[emoji16][emoji6][emoji4] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Nie nie znudziła ,tak się spakowałem mało czasu miałem dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Koledzy jest sens budować dłuższy kij (2,40, 2,60) na duża rzekę pod klenie, okonie, czy w cascie lekkie przynęty to tylko 2m i mniej?Te wspomniane 2m to na łódkę, z brzegu mam (między innymi) Elitkę 90MLF2 i jest super. Rzuca prawie wszystkim, tnie i holuje wszystko Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Paweł wrzuć fotkę jak siedzę w podbieraku. Na filmie nie widać jaki on jest wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 "Siedzę w Podbieraku"Czyżby rekordowy przyłów . Jeżeli tak to co skusiło do brania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Paweł wrzuć fotkę jak siedzę w podbieraku. Na filmie nie widać jaki on jest wielki. Panie ten to troszkę mniejsza wersja , duży obecnie ścianę w garażu podpiera. Ale w ten z filmu metrówa też spokojnie wejdzie. Muszę fotki zgrać to się jakieś nowe złotka pojawią.A tu się fotka schowała http://jerkbait.pl/topic/30429-dłubanina-od-andana-czyli-tzw-handmade/page-55 Złotka ,łowisko i grupowe, dzisiaj okonie nie były zbyt chętne do współpracy, temperatura wody swoje robi. Trzeba było się zająć krasnopiórkami,jak nie trafiam pod pysk upatrzonej dużej to wali mała,bardziej przypomina to polowanie na upatrzone sztuki. Sprzętowo suzuki i phenix dwa morrumy i Andanowe chrusty. Edytowane 17 Czerwca 2018 przez Paweł J 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Złote rybki bajka - Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Złote rybki bajka - Graty Tak tylko jakieś felerne ,życzeń nie spełniają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Tak tylko jakieś felerne ,życzeń nie spełniają.Spełniają, tylko Ty już wszystko masz [emoji16][emoji16] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Gdy masz dość delikatny "elitarny" kijek znanej amerykańskiej firmy i nagle...ktoś poleci coś naprawdę z półki UL pozdrawiam - Paweł 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Napisz Paweł coś więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Już piszę... Tak więc na dole 7 stopowy 2 częściowy cast z blanku St Croix legend xtreme o świetnej delikatnej akcji-parametry na zdjęciu. Okonie z łódki, myślałem także o pstrągach. Alee... diabeł nie spał i... powyżej 5 stóp 3 cale z ciężarem rzutowym 6 gramów z Japonii.Wędzisko 2 częściowe Tenryu z serii Rayz. Spigot, delikatesik do rzutów spod stóp meppsikiem lub woblerkiem. Takie castowanie króciakiem to dla mnie nowość-dam znać co i jak. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Już piszę... Tak więc na dole 7 stopowy 2 częściowy cast z blanku St Croix legend xtreme o świetnej delikatnej akcji-parametry na zdjęciu. Okonie z łódki, myślałem także o pstrągach. Alee... diabeł nie spał i... powyżej 5 stóp 3 cale z ciężarem rzutowym 6 gramów z Japonii.Wędzisko 2 częściowe Tenryu z serii Rayz. Spigot, delikatesik do rzutów spod stóp meppsikiem lub woblerkiem. Takie castowanie króciakiem to dla mnie nowość-dam znać co i jak. To ja się bawię jeszcze krótszym kijkiem bo ma całe 140cm i dla mnie jest idealny do rzutów z pod nóg oraz rzutów tenisowych [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 ...rzut tenisowy? napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Forehand i Backhand. Ten drugi wymaga większej techniki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Forehand i Backhand. Ten drugi wymaga większej techniki. [emoji38]A widzisz Piotruś bo mnie dużo łatwiej rzuca się z backhandu niż z forhandu aczkolwiek na tej mojej małej rzeczce gdzie masz po 1-2m wolne z boku a nad głową wiszące gałęzie idzie mi to już całkiem nieźle. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Piotrze, ale na Twojej rzeczułce to innych rzutów nie da się zastosować nawet taką 1,4-metrową wykałaczką jak Twoja. Już moim najkrótszym 1,8-metrowym ciężko się tam poruszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Piotrze, ale na Twojej rzeczułce to innych rzutów nie da się zastosować nawet taką 1,4-metrową wykałaczką jak Twoja. Już moim najkrótszym 1,8-metrowym ciężko się tam poruszać... Dzięki temu moja technika jest coraz lepsza [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Cześć-pytanie o multik do UL.Polecany jest Aldebaran nowej generacji-ponoć nowa szpula ok.5 gramów, ale i Daiwa Alphas stereamCoo sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 W tym budżecie to bierz lepiej Alphasa KTF, wisi na allegro od Adana, ogarnie niżej niż Stream, a pewnie porównywalnie z tunningowanym Aldebaranem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 "Uwielbiam" Aldka 2016 (a może 2017?) a już na pewno terkotkę jego hamulca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Jeżeli budżet pozwala to także polecam KTF, nie którzy wiedzą co potrafi taki multiplikator z odpowiednim kijem [emoji4][emoji106] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 A jak budżet nie pozwala to mam scorpiona bfs ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi