rd1_68 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Adrian , napisz jak mocujesz te 45m do szpuli . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Adrian , napisz jak mocujesz te 45m do szpuli .Chodziło mi o to , czy zwykłym szpulowym -bo może do zastosowań UL jest coś innego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Robert zwykłą pętelką zaciskową postawioną w przeciwną stronę niz kierunek nawoju. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Ja dodatkowo na gładkiej szpuli doklejam minimalny kawałek izolacji na plecionkę/żyłkę. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Ja dodatkowo na gładkiej szpuli doklejam minimalny kawałek izolacji na plecionkę/żyłkę. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaPrzetestujesz na Żarnowcu,teraz biorą okonie aż miło,na razie młodzież do 30cm ale już niebawem w sierpniu/na Zlocie/ to zaczną brać te 35+ no i mamuśki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Kilka osób pisało tutaj o Dexterity do 8g, a czy posiada ktoś wersję C722UL 1-5g ? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 I ja jestem ciekawy tego dłuższego kijka. Jednak póki co będę zamawiał drugą sztukę tego krótszego ... będzie stał jako zapas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 I ja jestem ciekawy tego dłuższego kijka. Jednak póki co będę zamawiał drugą sztukę tego krótszego ... będzie stał jako zapas Ja zamówiłem tego krótkiego, po tym jak go zachwalałeś???? myślałem też nad tym dłuższym, ale ten do 8g wydaje mi się bardziej uniwersalny pod okonie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) ... nie bez powodu muszę mieć ten kijek w zapasie I niech eksperci mówią, że jakieś niefirmowe przelotki, że nadlania lakieru na omotkach (to mogę pokazać jak na klasowym Steez Raptor jest lakier spi...ony!), że w dwu kawałkach, że nie gaśnie jak klasowe kijki z pracowni droższe tylko o 1000pln ... mam to w d... Kiedy tylko pokazał mi go jeden z forumowiczów, już mu nie oddałem...musiał sprzedać Dla mnie super dynamika od 1,5+2 cale do 6-7gr+3 cale. Piękne przenoszenie kontaktów z rybką i dnem. ładne ugięcie i moc w dolniku. Trzeba czegoś więcej? Kiedy dotrze do mnie drugi egzemplarz to będę miał świadomość, że ...zaoszczędziłem 2000PLN Edytowane 27 Lipca 2018 przez BOB1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 A od jakiego sprzedawcy zamówiłeś? ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Nie wiem. Załatwia to mój kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeśnyDziadek Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Witam, posiada ktoś tę maszynkę? Shimano ALDEBARAN 51HG Mam pytanie, jaka jest waga szpuli i od jakie masy zaczyna się komfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 ... nie bez powodu muszę mieć ten kijek w zapasie I niech eksperci mówią, że jakieś niefirmowe przelotki, że nadlania lakieru na omotkach (to mogę pokazać jak na klasowym Steez Raptor jest lakier spi...ony!), że w dwu kawałkach, że nie gaśnie jak klasowe kijki z pracowni droższe tylko o 1000pln ... mam to w d... [emoji14]Kiedy tylko pokazał mi go jeden z forumowiczów, już mu nie oddałem...musiał sprzedać Dla mnie super dynamika od 1,5+2 cale do 6-7gr+3 cale. Piękne przenoszenie kontaktów z rybką i dnem. ładne ugięcie i moc w dolniku. Trzeba czegoś więcej? Kiedy dotrze do mnie drugi egzemplarz to będę miał świadomość, że ...zaoszczędziłem 2000PLN Poczekaj jak na Żarnowcu pomacasz mojego króciaka[emoji6][emoji6]Wiem,wiem dziwnie to zabrzmiało [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Pomacam, spokojnie ...na Żarnowcu nic mnie nie bulwersuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 A co to za króciak ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Witam, posiada ktoś tę maszynkę? Shimano ALDEBARAN 51HG Mam pytanie, jaka jest waga szpuli i od jakie masy zaczyna się komfort.12 gram tyle szpula ważyhttp://www.tackletour.com/reviewshimaldebaran15.html PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Taki przedsmaczek ,już w kraju ale odbiorę za parę dni. Ul jazdy ciąg dalszy ,trzeba budować następny kijek. Dziwnie z płaskim sprzętem ,jakoś się jednak przemogę.???????????????????????? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Pawełku, te płaskie multiki, też potrafią oczarować ... jak kobiety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Taki przedsmaczek ,już w kraju ale odbiorę za parę dni. Ul jazdy ciąg dalszy ,trzeba budować następny kijek. Dziwnie z płaskim sprzętem ,jakoś się jednak przemogę.????????????????????????Jak mniemam Pawełku, z niejaką pomocą Adriana. Na bank Cię namówił. Zresztą On nie łowi na okrąglaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Ewentualnie zawsze może trafić do gablotki i czekać w godnym towarzystwie na zmianę zapatrywań. Taki fotelowiec z morrumami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 No i w końcu Paweł masz "porządny"[emoji123] multiplikator do UL [emoji16][emoji16] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 PORZĄDNE to już mam ,brakowało kultowego z zajebistymi możliwościami rzutowymi z dołu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Paweł, bez fioletowego tipetu przynajmniej przy zaczepie w nowym kijku nie obędzie się Winszuje nowego nabytku U mnie od niedawna nowa szpulka do CC.Póki co robi robotę ale niestety bez dodatkowych magnesów.....tak że czekam aż będę mógł się cieszyć pełną szpulą ) Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez sucks_one 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Pytanie do posiadaczy Dexterity,czy próbował ktoś rzucać jakimiś małymi nielotami 2,5-3,5g i jak się sprawował sprzęt? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi