Skocz do zawartości

Casting ultra light

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dodatkowo na gładkiej szpuli doklejam minimalny kawałek izolacji na plecionkę/żyłkę.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Przetestujesz na Żarnowcu,teraz biorą okonie aż miło,na razie młodzież do 30cm ale już niebawem w sierpniu/na Zlocie/ to zaczną brać te 35+ :) no i mamuśki ;)

• Like 1

I ja jestem ciekawy tego dłuższego kijka. Jednak póki co będę zamawiał drugą sztukę tego krótszego ... będzie stał jako zapas ;)

Ja zamówiłem tego krótkiego, po tym jak go zachwalałeś???? myślałem też nad tym dłuższym, ale ten do 8g wydaje mi się bardziej uniwersalny pod okonie????

• Like 1

... nie bez powodu muszę mieć ten kijek w zapasie ;)

I niech eksperci mówią, że jakieś niefirmowe przelotki, że nadlania lakieru na omotkach (to mogę pokazać jak na klasowym Steez Raptor jest lakier spi...ony!), że w dwu kawałkach, że nie gaśnie jak klasowe kijki z pracowni droższe tylko o 1000pln ... mam to w d... :P

Kiedy tylko pokazał mi go jeden z forumowiczów, już mu nie oddałem...musiał sprzedać ;)  :D

Dla mnie super dynamika od 1,5+2 cale do 6-7gr+3 cale. Piękne przenoszenie kontaktów z rybką i dnem. ładne ugięcie i moc w dolniku. 

Trzeba czegoś więcej? Kiedy dotrze do mnie drugi egzemplarz to będę miał świadomość, że ...zaoszczędziłem 2000PLN :D

Edytowane przez BOB1
  • Like 6

... nie bez powodu muszę mieć ten kijek w zapasie ;)

I niech eksperci mówią, że jakieś niefirmowe przelotki, że nadlania lakieru na omotkach (to mogę pokazać jak na klasowym Steez Raptor jest lakier spi...ony!), że w dwu kawałkach, że nie gaśnie jak klasowe kijki z pracowni droższe tylko o 1000pln ... mam to w d... [emoji14]

Kiedy tylko pokazał mi go jeden z forumowiczów, już mu nie oddałem...musiał sprzedać ;) :D

Dla mnie super dynamika od 1,5+2 cale do 6-7gr+3 cale. Piękne przenoszenie kontaktów z rybką i dnem. ładne ugięcie i moc w dolniku.

Trzeba czegoś więcej? Kiedy dotrze do mnie drugi egzemplarz to będę miał świadomość, że ...zaoszczędziłem 2000PLN :D

Poczekaj jak na Żarnowcu pomacasz mojego króciaka[emoji6][emoji6]

Wiem,wiem dziwnie to zabrzmiało [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...

Taki przedsmaczek ,już w kraju ale odbiorę za parę dni. Ul jazdy ciąg dalszy ,trzeba budować następny kijek. Dziwnie z płaskim sprzętem ,jakoś się jednak przemogę.????????????????????????

Jak mniemam Pawełku, z niejaką pomocą Adriana. Na bank Cię namówił. Zresztą On nie łowi na okrąglaki. :lol:

• Like 1

Paweł, bez fioletowego tipetu przynajmniej przy zaczepie w nowym kijku nie obędzie się :)

Winszuje nowego nabytku :) :rockon:

U mnie od niedawna nowa szpulka do CC.

Póki co robi robotę ale niestety  bez dodatkowych magnesów.....tak że czekam aż będę mógł się cieszyć pełną szpulą :))

post-49430-0-28744300-1533709715_thumb.jpg

Edytowane przez sucks_one
  • Like 9