BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Przy rzucie "nielotem" z tego kijka, spodziewaj się dokładnie takich samych problemów jak przy każdym innym o takiej pracy. 3gr to już całkiem przyzwoita masa, która fajnie ładuje pełną szczytówkę. Jak technikę rzutu dostosujesz do tego kijka to fajnie lata...czyli rzut trochę szybszy, ale nie rwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja rzucałem i wędka dobrze to ładuje bo to wklejka o akcji średnio szybkiej, ale czekam jeszcze na multika bo na razie testowałem to z przerobioną pod ul tatulą ???? i w zasadzie wędka zaliczyła dwa wypady, ale póki co jestem zadowolony.P.S. okonie nie spadają i Bolek 40+ wyjechał bez problemu ???? Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez rimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Myślę pod kątem kleni i okoni,wiem że odległości nie będą takie jak w zestawie spinningowym. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Za 200zł to bierz i się nie zastanawiaj ???? jak Ci kij nie podejdzie to myślę, że nie powinno być problemu ze sprzedażą. Bob kupi 3 na zaś ???? Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez rimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 ...nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Robert nie wiedziałem, że otwierasz pracownie hihi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 ...nie hihi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 BOB rozumiem że na Żarnowcu będziesz z Dexterity? [emoji4] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Nareszcie mogę napisać tak, ale to nie będzie mój podstawowy kij na Żarnowieckie okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Jeszcze nikt nie kupił nowego Kongera Streeto Cast R? Szpulka 12.4 g chyba, a rzuca ponoć od 2 g. ????Cena w okolicy aliekspressowych pokręcajek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 ... bo tu rozsądni forumowicze są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Jeszcze nikt nie kupił nowego Kongera Streeto Cast R? Szpulka 12.4 g chyba, a rzuca ponoć od 2 g. Cena w okolicy aliekspressowych pokręcajek. Zawsze możesz być pierwszy,przetestować i napisać relację. ☺☺☺☺☺☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Nie podpuszczaj ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Nie podpuszczam tylko podziwiam pomysły kupowania takiego sprzętu. Jak było by to takie łatwe zbudować multik który ma dół od 2 gram to uznane firmy miały by tanie odpowiedniki w cenie 100 zielonych banknotów zwanych dolarem USA. Jednak jakoś tak nie jest a marketingowy bełkot i robienie wędkarzy w .uja firmy wędkarskie opanowały do perfekcji. Tyle było pisane tu w tym wątku i nie tylko w tym na temat takich pomysłów,wyważania otwartych drzwi i nawet mi się już pisać nie chce. Ale jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Szpulka 12,4gr dedykowana do UL to nie jest zły wynik!? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Nie podpuszczaj A ja sądziłem że "nie odpuszczaj" tyczyło się motywacji Kuballa44 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zdecydowanie powyżej oczekiwań, ml to bardziej docelowy target. Miałem ciekawe spotkanie z przedstawicielem handlowym pewnej firmy który udowadniał mi że u nas generalnie to nikt i tak nie potrafi dobrze rzucać i wina zdecydowanie leży po stronie wędkarza (nabywcy ) Oni sprzedają high end. Takich kwiatków w tym ogródku to bym nazbierał dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Panowie, polećcie jakąś dobrą linkę do UL w rozsądnej cenie. Najlepiej kolor niebieski lub jakieś delikatne fluo. Ważne, żeby nie strzelała przy rzucie w jakiś absurdalny sposób. Może być ciut grubsza, ale za to pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Mam nieodparte wrażenie, iż tzw. przedstawiciele nie bardzo casta ogarniają. Po prostu nie mają czasu, a sprzedaż czyli target jakiś poczynić trzeba. Oczywiście są chlubne wyjątki, ale tych nie wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Panowie, polećcie jakąś dobrą linkę do UL w rozsądnej cenie. Najlepiej kolor niebieski lub jakieś delikatne fluo. Ważne, żeby nie strzelała przy rzucie w jakiś absurdalny sposób. Może być ciut grubsza, ale za to pewna. Nieśmiertelny varivas # 0,6 i 0,8 czterosplotowy takich używam i mogę polecić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Nieśmiertelny varivas # 0,6 i 0,8 czterosplotowy takich używam i mogę polecić. Albo egi metal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Dołączam się do Pawła. Swietna linka dla szukających produktu jakość cena. Dużo znosi, jest żywotna, swietnie sie układa, dobrze ja widać, przez dwa sezony trzyma.swoje właściwości potem bywa różnie, w tej cenie świetna pozycja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Ego metal ma trochę irytujący kolor. Mówiąc o Varivasie macie na myśli tego błękitnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Błękitny i limonka do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Siema, Varivas NEW High Grade PE 0.6 150m chyba się skuszę na to. Dawno nie używałem plecionki. Tylko to 0.6, duża jest różnica pomiędzy 0.6 a 0.8? Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez BUBUATQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi