BOB1 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 HUBERT...!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Są wpisy bardzo ciepłe, emocjonujące, wyzrażające ekspresje i uczucia. Pojawia się też niewiasta a na samym dole strona sześć na dziewięć i to w środę. Hahha Wow coś niesamowitego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Ja też wolę trzymać w dłoni inne krągłości... To jakiś nowy model?Wspaniała ergonomia(można pokręcić w fotelu jak i nad jeziorem). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Jak tyś to Chłopie dojrzał.Swoją drogą, jak to jest. Wracam piaszczystą drogą, w butach chlupie, stopy drażni piach, spodnie utytłane mieszaniną zielska i pajęczyn. Idę i już tęsknię... nie za braniami, nie za rybami... ale znów chce mi się porzucać. Magia! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Użytkowo zawsze mi się podobały klasa sama w sobie,ergonomia bez zastrzeżeń ale kolor . Cóż jak kolega mi dzisiaj napisał najwyżej alarm założysz. Kolorem się nie łowi ,przywyknę. Jak nie przywykniesz to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Jak nie przywykniesz to daj znać. Jasne tylko muszę się przyznać że coraz bardziej mi się podoba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 To będzie pamiętna środa Adi ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) Bedzie, bedzie Tomku ????????????.Na weekendowe testy dołancza full custom z brandu Daiwy. Okrzyknięty przez Huberta Rainbow Dream i niech tak zostanie ???????????? Edytowane 7 Września 2018 przez Andan 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Zajebiste szpile! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Nowość dla Abu (m.in. ALC-BF7, LT7 LTX-BF8) , szpula z łożyskiem 5.58ghttps://m.ebay.com/itm/BFS-Honeycomb-SPOOL-for-ABU-Garcia-BF8-BF7-SLC-IB7-SLC-IB8-ALC-IB7-LT7-REVO-32mm/123342276067?hash=item1cb7c5c5e3:m:mE8ZTYEmnnTvLyYx0NGJ4-g&var=423738664343 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Gdyby ktoś kupił to proszę o recenzje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Przykre, że nie ma tak lekkiej szpuli do DAIWA Tatula CT 100HSL... Edytowane 9 Września 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Ostatnio uwierzyłem w marketingowe zapewnienia dystrybutora i kupiłem https://allegro.pl/multiplikator-konger-streeto-cast-7200lh-005062720-i7471153398.html?snapshot=MjAxOC0wOC0yNVQxMDoyMzoyMy40NjJaO2J1eWVyO2I3MTY4NjY3MWM3MTUxZDk2N2RiY2E0YTljZTQ2NzY5M2EyZDEwZTEwMmNmNjIxMGU4ZjlmYTM5ZGU0ODFiZTg%3D. Multiplikator faktycznie leciutki (zaledwie około 150g) i z DAGGEREM Royal Spirit zestaw wyważony wręcz idealnie, hamulec magnetyczny na prawdę skuteczny, ale zapewnienia dystrybutora o "lekkości" szpuli to zwykła ściema, waży ponad 13g, a więc znacznie więcej niż płytka szpula do TATULI (CS Fuego CT). Czy ktoś ma pomysł, czy coś da się z tym zrobić (oprócz zwrotu)? Edytowane 9 Września 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Ostatnio uwierzyłem w marketingowe zapewnienia dystrybutora i kupiłem https://allegro.pl/multiplikator-konger-streeto-cast-7200lh-005062720-i7471153398.html?snapshot=MjAxOC0wOC0yNVQxMDoyMzoyMy40NjJaO2J1eWVyO2I3MTY4NjY3MWM3MTUxZDk2N2RiY2E0YTljZTQ2NzY5M2EyZDEwZTEwMmNmNjIxMGU4ZjlmYTM5ZGU0ODFiZTg%3D. Multiplikator faktycznie leciutki (zaledwie około 150g) i z DAGGEREM Royal Spirit zestaw wyważony wręcz idealnie, hamulec magnetyczny na prawdę skuteczny, ale zapewnienia dystrybutora o "lekkości" szpuli to zwykła ściema, waży ponad 13g, a więc znacznie więcej niż płytka szpula do TATULI (CS Fuego CT). Czy ktoś ma pomysł, czy coś da się z tym zrobić (oprócz zwrotu)? jeśli fajnie rzuca to olej wagę szpuli. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Rzuty są przyzwoite, ale liczyłem na coś więcej niż 15-20m woblerkami 2-3g. Taką odległość uzyskuję również Tatulą z płytką szpulą. KONGER reklamował ten multiplikator jako dedykowany do UL, że jest lekki i szpula też lekka, ale daleko jej do tego.No cóż, jak nie pomacasz to nie licz na prawdę zwłaszcza za niespełna 3 setki. Może i masz rację, dobrze wyważa Spirita, to może go zostawię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Przecież 15-20m woblerkiem 2g to bardzo dobry wynik... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Marzyłem o 30m, ale to tylko marzenia, nie stać mnie na maszynkę za 20 setek, muszę się zadowolić taką za 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Przecież 15-20m woblerkiem 2g to bardzo dobry wynik...nawet lekko zbyt optymistyczny :) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Liczyłem obroty korbki, najdłuższy rzut to 24 obroty, przy nawoju 80cm to wychodzi 19m. Średnio kręciłem 15-18razy. Pomiar mało precyzyjny, ale jakiś wynik daje. Przy Thrillu 6,5g dochodziło do 30 obrotów.Dodam, że miałem nawiniętą żyłkę HM80 0,182mm. PsPrzyznam się - początkow broda co 3-4 rzuty... Edytowane 9 Września 2018 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Alex nie licz na to że jak kupisz maszynkę za kupę siana to będziesz rzucał od razu wobkiem 2g po 40m,sam multik nie rzuca dolicza do tego kij za kolejne grube siano [emoji6] Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 ...albo odpowiednie wybrany, tani chińczyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Konia z rzedem temu, kto rzuci 30 m 2 g woblerkiem. Ba, kto rzuci 2 g. nawet sama glowka.???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Heh, ludzie brną w casta ul, licząc na kosmiczne odległości, a to przecież zupełnie nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Oj Hubert, spokojnie Mieliśmy "jajcowne" spotkanie z pojedynkiem pomiędzy Arkiem i Tomkiem pt. kto rzuci dalej 2gr.Nie chcę skłamać, ale jeśli nie było dalej to naprawdę bardzo blisko 30m 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) No śledziłem z wypiekami na twarzy. Swoją drogą, to jutro też rzucę 2 gr. A złotówką pobiję rekord świata A jaki poetycki opis fiu, fiu...: http://jerkbait.pl/topic/86345-co-%C5%BCe-ja-nie-dam-rady-ul-cast-off-czyli-kto-dalej-machnie-niczym/page-6 Edytowane 9 Września 2018 przez Koincydencja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi