hudy76 Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Zaczynasz czuć lekki niedosyt? Jak tak, to żeś wpadł jak śliwka w kompot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Jeśli czujesz że jeden bloczek ogranicza Cię to spróbuj zmienić konstrukcję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Jeśli czujesz że jeden bloczek ogranicza Cię to spróbuj zmienić konstrukcjęZdjąłem oba bloczki i leciiiii [emoji38][emoji38] Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Hej, wypróbował już ktoś może nowość Kongera - Streeto 7200?Wygląda ciekawie i trochę tańszy od konkurencji w tym segmencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Cześć, Alexspin próbował, uderz do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Taki prezent kolega mi sprawił. Wypróbuję w weekend. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 To widzę, że u Ciebie bogactwo i różnorodność tych nowości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Tetona sprawił mi kolega, To będzie fajna zabawa, rzucać jednym, czy dwoma gramami. Benkei, drugi nowy kij jest trochę cięższy, od 0,9 do 7 gr. Tego kupiłem dzięki innemu koledze, @PerchJunky,bln. To właśnie Piotrek podpowiedział mi, że Major Craft, robi świetne kije. No to żem się skusił. Zobaczymy co obydwa potrafią i jaka jest różnica pomiędzy nimi. Sam jestem ciekaw. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) Hej, wypróbował już ktoś może nowość Kongera - Streeto 7200?Wygląda ciekawie i trochę tańszy od konkurencji w tym segmencie Cześć, Alexspin próbował, uderz do niego. Dotychczas dwukrotnie nad wodą w parze z wędziskiem DAGGER Royal Spirit 1-6g. Niestety na razie nic pochlebnego nie mogę powiedzieć. Ciężka szpula (13g). W porównaniu z Tatulą CT 100HSL z płytką szpulą (10g) nie zanosi się na rewelację. Zejście z przynętami poniżej 3 g nierealne (Tatula z trudnością ale daje radę Hornetowi 2g na około 10m). Gdyby KONGER wypuścił lżejszą szpulę, choćby 8g byłoby pewnie lepiej. PsKonger to klon https://pl.aliexpress.com/item/DMK-baitcasting-fishing-reel-left-right-hand-6-3-1-210g-magnetic-brake-free-shipping/32762831810.html?spm=a2g17.10010108.1000016.1.34d248236Yiarw&isOrigTitle=true Edytowane 31 Października 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Niestety, waga to nie wszystko. Musi być jeszcze jakiś system, który pomoże okiełznać szalejącą szpulkę. I tu zaczynają się schody. Jeden multiplikator, teoretycznie podobne wagowo szpule, induktor prawie identyczny. a przyjemność z użytkowania już niekoniecznie taka sama. Ba, ta sama szpula, różniący się tylko generacją multik ... i znów jest inaczej. W jednym jak nawet zapomnisz w porę zatrzymać kciukiem szpulę, to nie ma tragedii, w innym tracenie czasu na rozplątywanie linki. Itd... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Nareszcie... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) Kraag xf do ul ? Sztywna dzidka ... Edytowane 31 Października 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Na sucho bardzo, bardzo pozytywnie, po pracy ocenimy wartości użytkowe [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 A wrzuciłbyś jakieś zdjęcie z ugięciem wędki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 W piątek/sobotę jadę z kolegą to zrobię kilka zdjęć. Dzisiaj nie będę miał jak, do dyspozycji tylko chwila. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Miałem mało czasu, bo po 30 min było już ciemno i musiałem wracać przez las do samochodu.Niemniej najmniej leciało 1,5 lub 2g (przyjdzie waga to sprawdzę dokładnie) + kajtek 2" i kij ladował się super, jednak to już granica multika.Najwięcej zakładałem kajtek 3" i główka 7.5g, pełen komfort.Po weekendzie informacji będzie więcej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Tak na szybko, ugięcie Kraaga 5lb pod obciążeniem 400g, czuć zapas, myślę, że można podnieść 600g bez strachu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Zawsze jak widzę tego typu zdjęcie to mam gęsia skórkę.Oczyma wyobraźni widzę jak strzela linka i nowa wędeczka pizga w sufit. Raz mi się to zdarzyło(na szczęście na dworze) i od tego czasu,jeśli wykonuję tego typu próby to tylko na wolnym wybiegu:-))) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Linka musiałaby być wytarta albo zastosowany zły węzeł, żeby strzelić przy 400g, niemniej jeśli coś takiego się zdarzyło, trzeba brać ryzyko pod uwagę. Dzięki [emoji6] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Zawsze jak widzę tego typu zdjęcie to mam gęsia skórkę.Oczyma wyobraźni widzę jak strzela linka i nowa wędeczka pizga w sufit.Raz mi się to zdarzyło(na szczęście na dworze) i od tego czasu,jeśli wykonuję tego typu próby to tylko na wolnym wybiegu:-)))Święte słowa !!! Edytowane 2 Listopada 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Jako ze dużo tu zainteresowanych lekkim castingiem, to podpytam: czy ktoś z Was kupił pare dni temu na Allegro boronowego 8lb casta Smith Inter Boron X? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Koniec roku, wątek umiera?U mnie od dzisiaj tak ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Ja czekam za szpulkę ZPI BFC 930 Pro do mojego abu deez 6 i przebieram nogami jak małe dziecko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Ja czekam za szpulkę ZPI BFC 930 Pro do mojego abu deez 6 i przebieram nogami jak małe dziecko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk6.5g - będzie się działo [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Availa w moim aldku wagowo nie pobije za to po doświadczeniach z innymi szpulkami zpi Spodziewam się bezstresowego komfortu wrażenia opisze po testach! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi