SID Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wyjąłem z "szafy" taki zestaw z Ambassadeur 2500C kijek 168cm ...nada się? Robert, weź go na wycieczkę nad wodę i sam Powiedz, czy się nada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Taki wygięty? Do czego to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Normalnie jest prosty jak ...j. Naciągnąłem żyłkę abyś zobaczył jakie ma ugięcie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 A już myślałem że to jakiś wynalazek do łowienia zza winkla ,coś jak karabin z krzywą lufą ????. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) @ Robert, było wyciągać tego zielonego? Jutro 12.50 wsiadam w pociąg @ Paweł, czyżbyś jakiś młot pneumatyczny przywiózł z Niemiec? Edytowane 7 Grudnia 2018 przez Koincydencja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wyjąłem z "szafy" taki zestaw z Ambassadeur 2500C kijek 168cm ...nada się? Robert, ten zestaw pochodzi z Twojej szafy, czy ze zbiorów tego Pana? https://www.youtube.com/watch?v=Faivi9Tk0U0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 A tak poważnie to japońskie kije są opisane 1do 6 gram cw i mocy 2 do 6 lb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 @ Robert, było wyciągać tego zielonego? Jutro 12.50 wsiadam w pociąg @ Paweł, czyżby jakiś młot pneumatyczny przywiózł z Niemiec?Wsiadaj. Spoko. Ochłodziło się to wieczorem odbiorę Cię z "centralniaka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Teraz Wasza kolej ruszenia tyłków! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Robert, ten zestaw pochodzi z Twojej szafy, czy ze zbiorów tego Pana? Jak to się ogląda?A zestaw mój Edytowane 7 Grudnia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jak to się ogląda?A zestaw mój Chodziło mi o osobę, a film był kiedyś offline, więc się nie otworzy(a może nie znam się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 A tak poważnie to japońskie kije są opisane 1do 6 gram cw i mocy 2 do 6 lb.Mam taki kijek z elastycznością też jest podobnie [emoji6] Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Piotrek wybierasz się do nas ?A dwóch Piotrków Pan Paweł przeżyje? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Wyjąłem z "szafy" taki zestaw z Ambassadeur 2500C kijek 168cm ...nada się? Mam tak samo gnący się patyk też z tych lat Ładuje się sam z siebie głęboko. Jak to szklak. Myślę nad zrobieniem tego kijka pod łażenie za pstrągami (casting).Myślę że woblerki podawał by pięknie bez większego wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 A dwóch Piotrków Pan Paweł przeżyje?Jasne że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Pamietacie @Arka_755. Wiem ze pamietacie hihi. Ostatnio się z nim widziałem. Też bedzie ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Arek wraca do wędkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Po Naszym spotkaniu wróci hihi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Mam tak samo gnący się patyk też z tych latŁaduje się sam z siebie głęboko.Jak to szklak.Myślę nad zrobieniem tego kijka pod łażenie za pstrągami (casting).Myślę że woblerki podawał by pięknie bez większego wysiłku.Tylko, że ten mój to węgiel. Ukręcony specjalnie pod ten uchwyt i ten klimat przez Kamila @Mekamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (...)https://www.youtube.com/watch?v=PxKaqTNT5lY Mistrzostwo świata!!! Muszę też tak popróbować w nowym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Piotrek wybierasz się do nas ?Tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Przygotowania do sezonu pstrągowego idą pełną parą. Parę z wielu elementów układanki wróciły dzisiaj ze mną do domu. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać na nową dzidę. Magia daiwy powoli mnie ogarnia wszystko za sprawą Adiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 I tak twardy byłeś. Tyle czasu bez Daiwy a teraz po Chłopie ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Abusiów i tak się nie pozbędę,są zbyt klasycznie okrągłe ????????????????. Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Paweł J 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ultralight w amerykańskim stylu to jest; texas, california, lindy i drop shot. Inne wersje to tylko pochodne marketingowych narracji - kiedyś z Japan, teraz z PRC.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi