maniek1972 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Nie tylko ty, nowy multiplikator już kupiony, czekam na blank z pełnego carbonu. Prawdopodobnie będzie dostępny dopiero luty - marzec. Niestety nie można mieć wszystkiego od ręki.Sporo chłopaków czeka na dostawę tych blanków, chyba zrobią nie małe zamieszanie co u nie których, sam czekam z niecierpliwością Edytowane 13 Grudnia 2018 przez ManieQ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 No właśnie termin dostawy dość odległy ale warto czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Noo przepraszam, u mnie tez sie dzieje. Po nieudanych probach ul ze stala szpula wracam skruszony do casta ????Kijek spinningowy sie przezbraja, pod choinke wyladuje avail (5,9gr) z magnesami do aldebarana 51 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Się nie dziwię U mnie sprzętowo coś tam przybyło, ale tylko z kijów, jeśli chodzi o multiplikatory to na razie zastój 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Panowie co to za blank z pelnego carbonu? Dajcie jakies info, w jakich to dlugosciach bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Witam, Napiszcie w wątku też jestem ciekaw. Mam zamiar zrobić w 2019 z dwie wędki pod UL casta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 W lutym będzie o nich głośno [emoji106]Witam, Napiszcie w wątku też jestem ciekaw. Mam zamiar zrobić w 2019 z dwie wędki pod UL casta.Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Trochę jest w wątku od postu 119 http://jerkbait.pl/topic/113828-sparta-rods/page-6 Po wstępnej ocenie organoleptycznej będzie grubo, nie pod względem średnic oczywiście a możliwości jaką dają te konstrukcje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ja mam kijek z pełnego pręta węglowego co prawda nie z pracowni tylko chińczyka z "wyższej" półki ale jestem zadowolony,fajny cięty 1-6g a na siłę wyjmie dolnikiem zwłoki z rzeki [emoji23][emoji23] Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Cześć Piotrze, co to za kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Cześć Piotrze, co to za kijek?Króciak o którym tu kiedyś pisałem 140cm. Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Właśnie o to chodzi połączenie możliwości połowu na bardzo lekkie przynęty bez obaw grubego przyłowu. Żaden tubular nie da tych możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Jestem pewien że japoniec na filmach powyżej ma kijek również na pełnym pręcie. Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Jestem pewien że japoniec na filmach powyżej ma kijek również na pełnym pręcie. Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu TapatalkaNie ma. W większości łowi szklakami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Nie ma. W większości łowi szklakami [emoji6]A to w takim razie przepraszam[emoji38] Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Stey tuned, wszystko naj. ABU Ambassadeur 2500C, witka Paragon, nić pajęcza PE 0,2, wabiki o skupionej masie, gripping itp., wszystko na anglo.jp. Angler saito i z wrogim nielotem collaboration https://www.youtube.com/watch?v=PvnjhVMm2dw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?ref=SERP&br=ro&mkt=pl-PL&dl=pl&lp=JA_PL&a=http%3a%2f%2fwww.anglo.jp%2f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 produkty, wędki przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Swoją stajnie ultra lightową dopieszczam i ja. ???? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Swoją stajnie ultra lightową dopieszczam i ja. ???? KtF Andan handmade mode 01.jpgPiękna kolekcja! ???????? Edytowane 14 Grudnia 2018 przez dreadknight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Swoją stajnie ultra lightową dopieszczam i ja. Nie wstawiaj takich zdjęć, bo gul mi rośnie a wtedy konto zaczyna płakać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Adrian piękne [emoji122][emoji122]Co to za szpulka w spr? Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Swoją stajnie ultra lightową dopieszczam i ja. KtF Andan handmade mode 01.jpgJa "piórkuję", ależ kolekcja, majątek wydałeś - dostałeś spadek po stryjku z Ameryki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 W ubiegłym wieku można było wybierać niski profil Daiwa pod kątem rzutów i prezentacji rigów. W Pixelach zabrakło miejsca na spust szpuli taki jak w TD-Z gripping reel. Gripping jest do flippingu i pichingu. Palming do celowej animacji wabika, np. jerkingu, twitchingu. Nie ma przymusu i można inaczej ale warto rozróżniać chwyt, ponieważ obok wszystkich naj może obniżyć dyskomfort rzutu zaczynających przygodę z ultra light castem. W rozwinięciu, neverending Story https://www.youtube.com/watch?v=hp09XCCRwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Swoją stajnie ultra lightową dopieszczam i ja. [emoji3] KtF Andan handmade mode 01.jpg Ładne szpile podziel się źródłem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi