SID Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Pięknie pracuje ten kij, a zarazem współpracuje z kołowrotkiem jak i z wędkarzem. https://youtu.be/UFLL9HFAw7c 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Roger, ten film wrzuciłeś aby mnie nakręcić i postawić poprzeczkę na wysokim poziomie... bo wiesz jaki kijek, na jakim uchwycie i jakim blanku właśnie się dla mnie kręci? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Roger, ten film wrzuciłeś aby mnie nakręcić i postawić poprzeczkę na wysokim poziomie... bo wiesz jaki kijek, na jakim uchwycie i jakim blanku właśnie się dla mnie kręci? Robciu, uchyl rąbka tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Nie lubię tego robić, ale Tobie nie mogę odmówić...pusty szklak ok 2m (dwa kawałki), do ok 8gr. Uchwyt bardzo podobny do tego z filmu ...ale ładniejszy . Zbrojony w przelotki "minimy". Styl "vintage" ma być utrzymany Co naprawdę z tego wyjdzie jest nawet dla mnie zagadką (robi to moja ostatnio ulubiona pracownia )Nawet wiem jaki multik będzie do tego pasował ...ale go nie mam Edytowane 15 Stycznia 2019 przez BOB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Na wiosenne spotkanie nad "pewnym" jeziorkiem chyba już go będziesz miał ? Ciekaw jestem jak będzie rzucał do celu ?[emoji6][emoji16] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Roger, ten film wrzuciłeś aby mnie nakręcić i postawić poprzeczkę na wysokim poziomie... bo wiesz jaki kijek, na jakim uchwycie i jakim blanku właśnie się dla mnie kręci? Wiedziałem że tak Odbierzesz ten film i mam nadzieję, że spodoba się większej ilości forumowiczów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Miazga kijek. Człowiek naogląda się i zaczyna od siebie i swojego sprzętu wymagać więcej. Nawet nie chcę wiedzieć ile taki kijek kosztuje bo nie będę spał po nocach. Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Myku1987 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 SPG rzuca tak samo,, Seeker też. Film jest typową, japońską reklamą.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 SPG rzuca tak samo,, Seeker też. Film jest typową, japońską reklamą..Wg mnie SPG nawet po oskrobaniu nie ma takiej dynamiki, jak ten szklak z filmiku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Mam SPG z 2000 roku, jeszcze amerykański - pewnie stąd się bierze różnica ocen. Tak nawiasem, Kamil, nie jestem zwolennikiem skrobanek. Wolę inteligentne zbrojenie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Mam SPG z 2000 roku, jeszcze amerykański - pewnie stąd się bierze różnica ocen. Tak nawiasem, Kamil, nie jestem zwolennikiem skrobanek. Wolę inteligentne zbrojenie..Łowiłeś tym szklakiem z filmu, czy porównujesz na oko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jest wiele szklaków na świecie, częścią łowiłem, miałem lub mam - od Diplomatów do Seeker' ów. Myślisz, że ten z reklamy jest przełomowy - czy porównujesz tak na oko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Mam SPG z 2000 roku, jeszcze amerykański - pewnie stąd się bierze różnica ocen. Tak nawiasem, Kamil, nie jestem zwolennikiem skrobanek. Wolę inteligentne zbrojenie..Ale ja nie kazałem Ci go skrobać, napisałem, że nawet po oskrobaniu nie ma takiej dynamiki jak tamten, a co dopiero z oryginalnym lakierem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 A w czym werniks przeszkadza? Na jego dłuższym bliźniaku mam zrobionego tadpol'a na łódkę. Rzucam od #2 do #5..Reklamy są bardzo sugestywne, nawet muzyka jest lepsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Mam SPG z 2000 roku, jeszcze amerykański - pewnie stąd się bierze różnica ocen. Tak nawiasem, Kamil, nie jestem zwolennikiem skrobanek. Wolę inteligentne zbrojenie..Niestety Sławku, ale Kamil ma rację. Dziś nie ma seryjnych kijów z inteligentnym zbrojeniem. Patyki za 1,5, 2 kilo potrafią być obrzydliwie wykończone i uzbrojone. Skrobanka i przezbrojenie czasami czynią cuda. To mój empiryzm. Wiem, co mówię i piszę.P.S Muzyka zawsze jest lepsza. Wolę siebie jako znawcę muzy niż wędkarza. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Novis 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 O blankach, Piotrze, mówię, oraz ich zbrojeniu. Z Seekera ani z Batsona nie ma czego zeskrobać - to nie są chińskie boby.. Zresztą reklamowy klip nie prezentuje ul castingu, a przynajmniej wobler nie jest ul.. Ma sporą waga i ta waga dla tej obrazowej "dynamiki" swoje robi.. Kurde.. myślałem kiedyś, że casting nie zapadnie na dziecinną chorobę paproszenia, ale duch polskiej szkoły spinningu i tu zawitał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Jest wiele szklaków na świecie, częścią łowiłem, miałem lub mam - od Diplomatów do Seeker' ów. Myślisz, że ten z reklamy jest przełomowy - czy porównujesz tak na oko ?Tak myślałem że improwizujesz ???? Chętnie zobaczyłbym szklany blank z USA ok. 5 stóp 6lb 2-3 skład, który będzie chodził jak ten na tej reklamie. Nawet taki sprzed 20-30 lat no bo wtedy były najlepsze ???? Edytowane 16 Stycznia 2019 przez dreadknight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Mam w "szafie " bardzo podobnie pracującego Shakespeare Wonderod. "Pusty" szklak z mocniejszym dołem. Ładujący się przy rzucie do połowy. Zwija się w koło pod obciążeniem. Dłuższy niż ten z filmiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 SPG wyginam w 9, ale Lamiglasa albo Seekera bałbym się.. Zdaję sobie jednak sprawę, że szkło odkryto teraz, niedawno.. i padłem plackiem przed yt, powalony nowością.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jak ktoś szuka lekkiej szpuli do Metanium 07 Mg to KTF ma promocję, ok. 230 zł + przesyłkahttp://www.karil.co.jp/online_shop/sys/catalogue.cgi?menu=&manage=&manageparam=&page=1&sort=regist&ite_seall=%81ySALE%81z07%83%81%83%5E%83j%83E%83%80%97p+%83o%81%5B%83T%83%5E%83C%83%8B%83t%83B%83l%83X%83X%83v%81%5B%83%8B&submit2=%8C%9F%8D%F5&search_word1=&listken=40&search_key2=ite_category_a&search_cond2=%3Dcon%3D&search_key3=ite_category_b&search_cond3=%3Dcon%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drwal411 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Mam w "szafie " bardzo podobnie pracującego Shakespeare Wonderod. "Pusty" szklak z mocniejszym dołem. Ładujący się przy rzucie do połowy. Zwija się w koło pod obciążeniem. Dłuższy niż ten z filmiku Da się do tego kija zamontować współczesny niskoprofilowy multik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Nie, z powodu "wklęsłego" uchwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) To chyba jest seryjny szklak PGB5113http://www.anglo.jp Edytowane 19 Stycznia 2019 przez AAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 No, fajne te wędki, ceny też dobre, szklaki/borony/grafity ~80k yenow, bambusy nawet 150k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Zawsze można wziąć batsona SPG za stówkę PLN podobno gnie się tak samo ???? A bambusy to trochę inna historia więc i cena inna. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi