mahi66 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Robercie , Robercie , to coś to ABU Revo MGX z lekką szpulką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Tak daleko bym się nie posunął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 taki filmik znalazłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Zrobiłem takie zdjęcie dla zobrazowania ugięcia tego kijka tsurinoya o który tu wyżej było pytanie,możliwości ma jeszcze większe@taimen możesz zobaczyć. . Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Stycznia 2019 przez pikeft 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Piotrze, to jest ta Twoja "wykałaczka" pstrągowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Piotrze, to jest ta Twoja "wykałaczka" pstrągowa? Dokładnie [emoji16] Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 https://m.aliexpress.com/item/32657440010.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32657440010&productSubject=32657440010&tt=sns_none&aff_platform=default&cpt=1548271387506&sk=cKhTsTX3&aff_trace_key=14fcad0a2ca9405a8bbc3ccafc2b0aa6-1548271387506-09208-cKhTsTX3&terminal_id=4e0452e8af044d77a10b22adaae5c361 Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Szkoda, że nie pasują do Tatuli… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Tak samo jak i tatula do ultralighta nie pasuje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) "Bartoszu, Bartoszu, nie traćta nadziei..." Wszystko zależy od wielu czynników:- jaki c. w. określimy dla UL-a;- jakie łowisko;- jakie odległości chcemy/musimy uzyskiwać;- skąd wieje wiatr.Tatulą z płytką szpulą i plecionką KAMATSU Techron 0,04, z wiatrem w plecy, uzyskiwałem przynętą 2,5g, odległości rzędu 10-15m, a rzeczka miała niespełna 20m szerokości.Dodajmy do tego, że woblerek był pływający i mógł być spławiany z nurtem... Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Panie kolego, posiadalem tatule ct wraz ze szpulka z aliexpressu, takze swiadomy jestem co do jej mozliwosci rzutowych. Natomiast nie jest to konstrukcja ul, co najwyzej l. Seryjny samochod, nawet jak ma 500 koni to tez nie jest maszynka do torowego scigania, to ze moze szybko jechac/przyspieszac to nie wszystko. Z drugiej strony wyrazam jedynie swoja opinie, nie neguje tego jak lowisz. Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Taimen. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgadzam się, Pałac Kultury też nie nadaje się do zamieszkania, ale w sali kongresowej można przespać się na nudnym zgromadzeniu. Generalnie Tatula nie jest dedykowana do UL-a, ale nie można całkowicie zdeprecjonować jej użycia do takiego zestawu, ditto... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Pracuję w Pałacu Kultury ... i całkiem nie głupio by się tutaj mieszkało. Natomiast z całym szacunkiem Alku, zgadzam się z Bartoszem ...nie wszystko może być do wszystkiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Co nie zmienia faktu, że da się tatulą z lekka szpulą w jako takim komforcie 2,5 grama zapodać zwłaszcza z wiatrem Edytowane 24 Stycznia 2019 przez SlawekNikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (…) Natomiast z całym szacunkiem Alku, zgadzam się z Bartoszem ...nie wszystko może być do wszystkiego W zupełności zgadzam się, jeśli coś jest do wszystkiego, to jest do niczego i to sprawdza się w każdej dziedzinie życia, co nie oznacza, że nie:(…) da się tatulą z lekka szpulą w jako takim komforcie 2,5 grama zapodać zwłaszcza z wiatrem co opisałem wyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Gdyby nie Tatula + szpulka Ali + ceramiki, to zapewne nadal łowiłbym okonie zwykłą korbą z przeświadczeniem, że cast ul to nieporozumienie. Wielkim plusem Tatuli jest to, że można bezpiecznie zacząć przygodę z baitcastingiem, a jak się zechce poeksperymentować, to przy niewielkim wkładzie finansowym spróbować łowienia "na lekko". Ilu z nas zaczynało od Aldebaranów, Calcutt bfs, czy Air Streamów? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Gdyby nie Tatula + szpulka Ali + ceramiki, to zapewne nadal łowiłbym okonie zwykłą korbą z przeświadczeniem, że cast ul to nieporozumienie. Wielkim plusem Tatuli jest to, że można bezpiecznie zacząć przygodę z baitcastingiem, a jak się zechce poeksperymentować, to przy niewielkim wkładzie finansowym spróbować łowienia "na lekko". Ilu z nas zaczynało od Aldebaranów, Calcutt bfs, czy Air Streamów? Sama prawda.Podstępnie i chytrze to ujmując-Tatula z lekka szpulą uświadamia i daje obraz i pojęcie tego czego tak naprawdę potrzebujesz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ja już wiem ze potrzebuje calcuty bfs znalazł ktoś może ten model w internatach poniżej 390 USD ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Czy na pewno potrzebujesz cc bfs to się dowiesz ja przełowisz nią choć kilkanaście godzin ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 No tak ale na razie zachorowałem na okrąglaka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Czy na pewno potrzebujesz cc bfs to się dowiesz ja przełowisz nią choć kilkanaście godzin ☺Mnie wystarczyło kilka rzutów aby to wiedzieć ... i może kiedyś...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 No tak ale na razie zachorowałem na okrąglaka...Choroba Twoja jest słuszna .Dla mnie ściągał kolega z forum(jak chcesz to mogę Ci podrzucić info na priv)ale cena o której piszesz raczej nierealna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Za tyle mam do kupienia 42000 jpy wiec to cena transakcyjna myślałem ze ktoś może coś taniej widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 42000 tys plus przesyłka plus cło plus vat i finalnie tak słodko nie jest. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Za tyle mam do kupienia 42000 jpy wiec to cena transakcyjna myślałem ze ktoś może coś taniej widziałJeśli za tyle jesteś w stanie wygarnąć i przy okazji pominąć opłaty,czyli te 42000jpy to byłaby cena ostateczna to szczerze wątpię czy da się taniej.Chyba brać i sie nie zastanawiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi