dudi82 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Piękny ten Dragon. Na prawą ręką chętnie bym takiego przygarnął. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Prawdziwy smok wagi piórkowej gratulacje po raz kolejny! ws.jpg Dzięki chłopaki Piękny ten Dragon. Na prawą ręką chętnie bym takiego przygarnął.Jeśli jesteś gotów wyzwania to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homesaver Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Dragon po face liftingu i przystosowaniu pod BFS od stóp do głów Andan handmade - gold dragon.jpg Szpulka to może KTF?Znasz może wagę jej z łożyskiem lub bez?Alphas lub Zona nie jest w moim guście, ale tak dla zaspokojenia ciekawości.Wiem, ciekawość pierwszym krokiem do piekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Szpulka to może KTF?Znasz może wagę jej z łożyskiem lub bez?Alphas lub Zona nie jest w moim guście, ale tak dla zaspokojenia ciekawości.Wiem, ciekawość pierwszym krokiem do piekła.Gdzieś była wrzucana waga szpuli KTF pod Alphasa, 8.5g z łożyskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 jerkbait.pl-wagi-szpulek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homesaver Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ok, dzięki.I wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Dragon po face liftingu i przystosowaniu pod BFS od stóp do głów Andan handmade - gold dragon.jpgMiodzio PsCzy może ktoś orientuje się jaka lekka szpula pasowałaby do KONGERA Streeto Cast 7200LH? Multiplikator niby do UL-a, bo bardzo leciutki, raptem 154g, ale szpulka niestety waży aż 13g... Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Aleksander, jakbyś porównał możliwości rzutowe tego Kongera w stosunku do Tatuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Mateuszu, Tatula z płytką, perforowaną szpulą 10,3g ma zbliżone możliwości rzutowe do Streeto. Gdyby szpula Streeto ważyła te 3-4g mniej, biłby Tatulę na głowę. Nie wiadomo tylko jak z trwałością tego multiplikatora, bo to nowość, podejrzewam, że w tym przypadku Tatula wygra w przedbiegach. Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Nowa szpula do Daiwa TatulaUS $56.99 | DIY CT szpula 2019 tatula 100 H baitcast fishing reel tiny linia puchar 3 kolory darmowa wysyłkahttps://s.click.aliexpress.com/e/c1KJDgLW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Łoooo Panie, teraz to pojechali ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Używa ktoś wędki Major Craft Corzza czc692ml/bf? Warto się nią zainteresować? Głównie pod okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Używa ktoś wędki Major Craft Corzza czc692ml/bf? Warto się nią zainteresować? Głównie pod okonie.Warto, mialem ten kijek jest zacny.Jak chcesz wiecej info napisz do panpawel85 on odkupil ode mnie i uzywa do dzis, to jego ulubiona wedka ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nowa szpula do Daiwa TatulaUS $56.99 | DIY CT szpula 2019 tatula 100 H baitcast fishing reel tiny linia puchar 3 kolory darmowa wysyłkahttps://s.click.aliexpress.com/e/c1KJDgLWJuż do mnie leci. Ciekawe czy potwierdzi się ta waga? Jeśli tak, to Tatula z ceramicznymi łożyskami i tą szpulą może być rewelacyjną rewolucją... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Ta szpulka pasować będzie do Tatuli CT Type R? Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez pointman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ta szpulka pasować będzie do Tatuli CT Type R?Jeśli pasuje do CT(a tak piszą na Ali)to powinna też pasować do CT Type R.Przynajmniej tak zawsze było że do CT i CT Type R pasowały te same lekkie szpulki Ray's. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jeśli pasuje do CT(a tak piszą na Ali)to powinna też pasować do CT Type R.Przynajmniej tak zawsze było że do CT i CT Type R pasowały te same lekkie szpulki Ray's. Ja dziś obmierzę swoją suwmiarką bo też się na tym zastanawiam choć tak jak pisze Andrzej teoretycznie pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Cześć Wam, czy jest do kupienia na rynku plecionka w granicach 5/6lb w kolorze czerwonym, trzymająca parametry ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Jeśli chodzi Ci o parametr wytrzymałości, to na pewno 5-6 lb wytrzymają:DRAGON:- NanoCore X4 0,08;- Jiggin Braid 0,08.MOMOI:- JigLine 0,10.Wszystkie trzy na pewno mają deklarowaną na etykiecie długość nawinętą na szpulę, a nawet o około 10-20% więcej.Natomiast z deklarowaną grubością, w praktyce mają niewiele wspólnego, ale to przypadłość większości plecionek dostępnych na naszym rynku, bo chyba tylko u nas - mogę się mylić, to proszę o sprostowanie - dystrybutorzy podają na etykiecie ten wyimaginowany parametr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Jeśli chodzi Ci o parametr wytrzymałości, to na pewno 5-6 lb wytrzymają:DRAGON:- NanoCore X4 0,08;- Jiggin Braid 0,08.MOMOI:- JigLine 0,10.Wszystkie trzy na pewno mają deklarowaną na etykiecie długość nawinętą na szpulę, a nawet o około 10-20% więcej.Natomiast z deklarowaną grubością, w praktyce mają niewiele wspólnego, ale to przypadłość większości plecionek dostępnych na naszym rynku, bo chyba tylko u nas - mogę się mylić, to proszę o sprostowanie - dystrybutorzy podają na etykiecie ten wyimaginowany parametr.Dziękuję, nie miałem styczności z żadną z nich. Którą byś polecił ? Jeżeli używałeś to, która jest albo sprawia wrażenie najcieńszej ? Znam z użytkowania Sunline, PowerPro i Nihonto. Z tych trzech najcieńsza przy podobnych parametrach jest zdecydowanie Sunline wg mnie i jest okrągła. Dzisiaj natomiast drugi raz byłem nad wodą z Shimano Kairiki 0.06 i.... więcej jej nie kupię. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Używałem wszystkie trzy (piszę tylko o tym co używałem, lub używał ktoś z bliskich znajomych). Z tych trzech stawiałbym na JigLine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Używałem wszystkie trzy (piszę tylko o tym co używałem, lub używał ktoś z bliskich znajomych). Z tych trzech stawiałbym na JigLine.Podziękował [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Majorcraft ma 2 różowe linki. Jedna to 8 spotów dangan braid ( ok 90zł za 150m) i druga 4 spotów (ok. 65zł za 150m), niestety nie pamiętam nazwy. Z tą pierwszą dzisiaj biegałem po krzakach. Po pierwszym razie wydaje się ok. Mocna i cienka. Jest jeszcze ygk gessox ale tutaj cena ponad 200 zł za szpulkę. Jest to top więc i cena wyższa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ostatnio Zondy są bardzo pożądane... Ten egzemplarz miał być full red i tak się stało. Komfort od 1,5 grama skupionej masy. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi