mlgi Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ostatnio Zondy są bardzo pożądane... Ten egzemplarz miał być full red i tak się stało. Komfort od 1,5 grama skupionej masy. Andan handmade - red dragon.jpgMiód[emoji7] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Kolorystycznie bardzo fajne połączenie. Multiplikator też klasa. Gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 To jedna z najlepszych konstrukcji [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Na Ali można już kupić kijek, który kiedyś pojawił się na kanale The Reel Test. https://s.click.aliexpress.com/e/ctvFz2E4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 To jedna z najlepszych konstrukcji [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkW tym sezonie przerobię jedną sztukę pod patyk 25 lb. Szczupłe bedą cierpiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 W tym sezonie przerobię jedną sztukę pod patyk 25 lb. Szczupłe bedą cierpiały Herezja! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Herezja! ... części już w drodze. Patyk dojechał. Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homesaver Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 W tym sezonie przerobię jedną sztukę pod patyk 25 lb. Szczupłe bedą cierpiały Czyli co zrobisz?Zamontujesz głębszą szpulkę?Czy zastosujesz ją jako BFS pod zębatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Czyli co zrobisz?Zamontujesz głębszą szpulkę?Czy zastosujesz ją jako BFS pod zębatego?Można na przykład wymienić koło i pinion od standardowego Alphasa, żeby były mosiężne, a nie aluminiowe. Zastosować wytrzymałe łożyska itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Tunning ale tym razem w strone high. Rozbebesze go. Wrzuce mu mocniejsze lozyska. Trwalsza przekladnie, szpulke z duzym lozyskiem. Nie musi byc gleboka. Potrzebuje 75 meteow plecki. Korba 90 lezy juz w pudle. Szpulka tez z na lozysku 11 mm. Chodzi o ergonomię. Pod moje male łapki bedzie idealny. Nie zmeczę nadgarstka. Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 A patyk? Jaki to? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opisany jest 10 - 25 lb przy 3/8 do 1 oz ale jak to bywa przy 25 lb gorny zkres jest niedoszacowany. Po wstepnych testach okazuje się ze sweeper 14 cm spokojnie lata. Na szczupaki bedzie idealny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opisany jest 10 - 25 lb przy 3/8 do 1 oz ale jak to bywa przy 25 lb gorny zkres jest niedoszacowany. Po wstepnych testach okazuje się ze sweeper 14 cm spokojnie lata. Na szczupaki bedzie idealny. I wszystko jasne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Hehe dobre ✌???????? Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Casting UL w wersji "dziewczyńskiej". Focił dumny ojciec. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Wyrzut oburącz przy ul ? Noga wykroczna nie w te tylko w tamte ???? Ojciec jak Ty dziecko uczysz ? ???? Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 To tak jak z bieganiem - ma przede wszystkim sprawiać radochę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Super, gratulacje. Czekam aż Uczeń przerośnie Mistrza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Nowy kijek już u mnie, ULXF696-1N 6 lb obok suzuki 4 lb. Smukłość jak na deklarowane 6 lb jest zadziwiająca,czuć jednak że jest mocniejszy od suzuki . No to po pierwszych połowach i napiszę że tego szukałem. Złowionych około 40 okoni i parę szczupłych, okonie w przedziale 10 do 38 cm, największy pike 76 cm. Żadna z ryb nie spadła ,moc opisana prawidłowo jest czym zatrzymać przyłów a okonie nie robią sobie zbyt długich spacerów. Kij jest na tyle czuły że atak 10 -12 cm okonka jest wyczuwalny, zielsko czy dno jest łatwo odróżnić. Rzutowo z dołu 1,5 grama bez problemu , górę ciężko określić ale jak dla mnie to 7 gram i smukłe 3 cale. Optimum to 2,5 do 7 gram całkowitej masy. Podpinałem na zmianę dwa multiki px 68l i morrum sx high speed, na obydwu plecionka #0,8 varivas . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Własnie dostałem podstawę do Alphasa HD Cutom. Zapowiada się ciekawie. Czekam na pozostałe części. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Własnie dostałem podstawę do Alphasa HD Cutom. Zapowiada się ciekawie. Czekam na pozostałe części. Alphas HD Custom.jpgTo będzie ciekawy projekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Dziś casting UL w wersji...ciężarowej Miały być szczupaki i okonie,i były.Tyle że w jakości takiej że nie ma się czym chwalić.Coś tam gryzło od rana,po południu zrobiła się taka zupa że odgrzebałem w pudełku dawno nie uzywana klasykę-kopytko Relaxa 2",na główce 2,5g.Trzeci czy czwarty rzut i bum.Klasyczne branie w opadzie,blisko dna.Długie chwile byłem lekko zły,myślałem że zdjąłem z gniazda naprawdę dużego sandacza.Okazało się że nie . Pięknie wpiety,guma w środku pyska.Na karpiach się nie znam,zbyt czesto tak dużych ryb nie łowie ale jak go wypuszczałem to w rękach czułem dwucyfrówkę chyba.Co to wszystko ma wspólnego z castem UL?Ano sprzęt.Po raz kolejny utwierdziłem sie w przekonaniu że Suzi 4lb 681PRO to po prostu genialne narzędzie.Kombinacja pięknego ugięcia i mocy w dolniku-bez podziału na kategorie wagowe,jestem przekonany że to najlepszy kij jaki miałem w życiu.Wybrany po testach wielu innych linek Sufix Nanobraid 6lb też po raz kolejny potwierdził że jest wart pochwały.Niech sobie będzie tasiemką,wazne że robi robotę.Na koniec jeszcze spełniłem dobry uczynek-świniak miał w pysku karpiowy(chyba?) hak z dobrym metrem linki-odkolczykowałem go,choć jak widać w żerowaniu mu nie przeszkadzał .Cast UL rules-mogę takie niespodzianki zaliczac na każdej dniowce.Ahoj 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Emocje jak na porodówce... PS Dzięki Andrzeju za podsunięcie pomysłu na zakup Nanobraida. Życzyłbym sobie żeby wiele innych linek były takimi tasiemkami. Mało się o niej pisze na forum, a szkoda, bo mogłaby być niezłą konkurencją dla innych produktów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 @ Drag mógłbyś napisać jakie suzuki przynęty ogarnia? Chodz mi zarówno o możliwości rzutowe, jak i "sławetne" pokazywanie opadu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi