Tomy Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) W opisie jest L nie UL ale 10g cw.to chyba pobożne życzenie.Jest to kijek ja dla mnie UL. Edytowane 21 Maja 2019 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) A mnie interesuje czy guma bez obciążenia nie wpada w nurcie w jakieś dziwne wirowe ruchy?A czy ja pisze że w nurcie łowię.To jest patent raczej na wodę stojącą .Na bolki w rzece może i by też było ale bałbym się trochę nie tyle o wędkę ale o rybę.Trochę ten hol by mógł trwać .Gumki najlepiej zbroić w haki pod czeburaszkę,takie z zadziorkami nie ma co wymyślać tu jakiś patentów.Trzymają dobrze a łowienie daje naprawdę sporo frajdy.Sama gumka z hakiem nie należy do przynęt lotnych a kijek daje radę .W nurcie tez tak łowiłem .Wypuszszcza się gumkę z nurtem i od czasu bardzo deliktanie podbija.Tyle że to były większe softbaity i to działa na bolki.Jednak przy tym gatunku zostanę przy woblerach Edytowane 21 Maja 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 No właśnie nie napisałeś . Z mojej strony to próba przełożenia na miejsca gdzie sam łowię. Ośmiofuntówki ludzie używają w różnych warunkach i różne ryby łowią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Ja bym spróbował na Twoim miejscu Jeszcze Rippera można uzbroić do łowienia z powierzchni.Też nie wymaga obiażenia,ale to już przez rurkę.Wstawię niedługo przykładowo jak sobie z tym poradzić.Jego stabilizuje kotwiczka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 ...a i tak nie dałeś mi odpowiedzi na pytanie: co to za zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Multik to alphas stream custom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Jakby ktoś miał dużo funduszy to proszę http://www.karil.co.jp/online_shop/sys/catalogue.cgi?me=detail&ma=&mp=STZCT700H%2dR%2dB%2dCOMP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) Mam nadzieję że wypuszczą serię z "normalnym" przełożeniem, na lewą rękę i kolorystyce do wyboru. Edytowane 26 Maja 2019 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Jakby ktoś miał dużo funduszy to proszęhttp://www.karil.co.jp/online_shop/sys/catalogue.cgi?me=detail&ma=&mp=STZCT700H%2dR%2dB%2dCOMPPrzeczytałem opis od deski do deski... Zachęcający... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Grzegorz jak bedzie Cie kolor draznił to pomalujemy go... ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Grzegorz jak bedzie Cie kolor draznił to pomalujemy go... Nieee...najładniejszy jak dla mnie kolorek z możliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Przeczytałem opis od deski do deski... Zachęcający... Ja też, ale po tajsku bo mogę sobie język wybrać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Jakby ktoś miał dużo funduszy to proszę http://www.karil.co.jp/online_shop/sys/catalogue.cgi?me=detail&ma=&mp=STZCT700H%2dR%2dB%2dCOMPWidziałem wczoraj i przyznam, że byłem zaskoczony. Szpula jest wyraźnie mniejsza niż w starym Steezie, a różnica w wadze to zaledwie 0,7g. Myślałem, że będzie jeszcze mniej... Chociaż pewnie wiedzieli co robili[emoji1303] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Ciekawe kiedy samą szpulkę będzie można kupić ???? rozumiem, że ona będzie pasować i do alphasa ct i millionaire ct? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Ciekawe kiedy samą szpulkę będzie można kupić [emoji846] rozumiem, że ona będzie pasować i do alphasa ct i millionaire ct?Biorąc pod uwagę, że nowa szpula SLP w rozmiarze 700 pasuje do wszystkich 3 modeli, to KTF też powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Biorąc pod uwagę, że nowa szpula SLP w rozmiarze 700 pasuje do wszystkich 3 modeli, to KTF też powinien. Zapodaj pan link do tej szpuli. Czy jest też na tej stronie ? Bo przyznam, że nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Zapodaj pan link do tej szpuli. Czy jest też na tej stronie ? Bo przyznam, że nie sprawdzałem.https://www.hedgehog-studio.co.jp/phone/product/4404 szpula KTF jest jeszcze niedostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Grzegorz jak bedzie Cie kolor draznił to pomalujemy go... ????W sumie racja ???? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Super filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) Mnie osobiscie nic tutaj nie zaskoczyło. Pisalem o tej sytuacji w zime, nawet metaforycznie zartujac sobie .Edit.Pije do K.T.F sytułejszon ✌???????? Edytowane 28 Maja 2019 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Mnie osobiscie nic tutaj nie zaskoczyło. Pisalem o tej sytuacji w zime, nawet metaforycznie zartujac sobie .Edit.Pije do K.T.F sytułejszon [emoji111][emoji117][emoji16]Ile w takim razie waży szpula do Pixy z induktorem, bez łożyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Ile w takim razie waży szpula do Pixy z induktorem, bez łożyska? Waga to ostatni aspekt ,tu liczy się spasowanie całości, siła magnesów i sposób ich oddziaływania na obracającą się szpulkę i to w czasie od rozpędzania ,przez max obroty do momentu hamowania. Podejrzewam też kształt szpulki patrz na alphasowe aliekspresowe wynalazki kontra KTF. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Waga to ostatni aspekt ,tu liczy się spasowanie całości, siła magnesów i sposób ich oddziaływania na obracającą się szpulkę i to w czasie od rozpędzania ,przez max obroty do momentu hamowania. Podejrzewam też kształt szpulki patrz na alphasowe aliekspresowe wynalazki kontra KTF.Nie no oczywiście, że tak. Rozłożenie masy, sprawność hamulca (w KTF wszystko działa wręcz od podmuchu wiatru) itp. Pytałem bardziej w celach statystycznych.Szpula 34mm - 6.7gSzpula 33mm - 6.4gSzpula 31mm - ........Szpula 30mm - 6.0g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) Pisalem o tej sytuacji w zime...... j.w i nie tylko. Edit.Nie tylko ktf dziala od podmuchu wiatr. Bez przesady. Ktf to nie koniec swiata. Sa inne rozniez mega petardyczne konstrukcje.Nie ma co sie lansowac ktf Edytowane 28 Maja 2019 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi