SlawekNikt Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Alphas Air, ale jaki patyk to nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Alphas Air, ale jaki patyk to nie wiem ... Pudło panie pudło , daiwa ale nie alphas ,do soboty już niedługo. Edytowane 12 Czerwca 2019 przez Paweł J 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 A ja wiem.... ale nie powiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Pudło panie pudło , daiwa ale nie alphas ,do soboty już niedługo.Trzy litery na dziubku będą [emoji106][emoji108][emoji108] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Jak nie Pixy z trzema literkami to już nie wiem.Chyba że wyższy level i Tatula na szpulce z Ali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Jak nie Pixy z trzema literkami to już nie wiem.Chyba że wyższy level i Tatula na szpulce z Ali Szpulki z alli nie są takie złe o ile się od razu dobre albo lepsze łożyska założy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Chyba wszyscy czekaja???? Edytowane 13 Czerwca 2019 przez bartuch5473 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 A co jest lepsze od pixy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Wypadałoby napisać sex, ale znając życie to zapewne całe stado pixy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Lepsze od pixy to zapewene sa dwa pixy. A co jest lepsze od dwoch pixy Hubert? HihihiPs. Sam jestem ciekawy co ten Pawel jeszcze ma w bakiscie ???? i suchar @Slawek Nikt jest the mega. Edytowane 13 Czerwca 2019 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Lepsze od pixy to zapewene sa dwa pixy. A co jest lepsze od dwoch pixy Hubert? HihihiPs. Sam jestem ciekawy co ten Pawel jeszcze ma w bakiscie i suchar @Slawek Nikt jest the mega. Od 2 Pixy lepsze są 2 Pixy i Alphas KTF 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) Wyszedł już pakiet tuningowy do alphasa ct ktf ale tez wole starą budę. Tym alphasem rozkreciles mi pin ponga jak Andrzej Grubba ????????????PsA co jest lepsze od 2 pixy i alphasa KTF? Edytowane 14 Czerwca 2019 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Młode Albanki i kilo koksu ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Wyszedł już pakiet tuningowy do alphasa ct ktf ale tez wole starą budę. Tym alphasem rozkreciles mi pin ponga jak Andrzej Grubba PsA co jest lepsze od 2 pixy i alphasa KTF?Ja wiem co jest lepsze,i niezbędne.Czas żeby z tych dobroci korzystać.Alphasa od Ciebie mam już z dwa miesiące jak nie więcej,kij do niego spóźniony o dobry miesiąc też już jest a multi ma może w porywach z 10 roboczogodzin na liczniku.Dupa,nie ma kiedy korzystać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Nie martw się jestem w tej samej sytacji ????✌???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Nie martw się jestem w tej samej sytacji ✌Dzięki za wsparcie .Czlowiek to jednak wredne stworzenie-trochę lepiej się czuje jak inni mają podobne problemy . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Nie ma sprawy... Wiem o co kamones. Dobrze ze Tomek ma stado Albanek i czasami sie podzieli gorzej z koksem ????????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Wyszedł już pakiet tuningowy do alphasa ct ktf ale tez wole starą budę. Tym alphasem rozkreciles mi pin ponga jak Andrzej Grubba ????????????PsA co jest lepsze od 2 pixy i alphasa KTF?Adrian ta nowa szpulka ktf co jest dostępna będzie pasowała do steeza ct? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) Tu masz do Steeza CThttp://www.karil.co.jp/online_shop/sys/catalogue.cgi?menu=&manage=&manageparam=&page=1&sort=regist&ite_seall=%83t%83B%83l%83X%83X%83v%81%5B%83%8B+%81uKAHEN%81v+%83X%83e%83B%81%5B%83YCT%97p&submit2=%8C%9F%8D%F5&search_word1=&listken=40&search_key2=ite_category_a&search_cond2=%3Dcon%3D&search_key3=ite_category_b&search_cond3=%3Dcon%3D I na blogu wyjaśnienie co należy zrobić, żeby pasowała do Alphasa CThttp://www.karil.co.jp/sawamura/blog/page/ Edytowane 14 Czerwca 2019 przez maykel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Tu masz do Steeza CThttp://www.karil.co.jp/online_shop/sys/catalogue.cgi?menu=&manage=&manageparam=&page=1&sort=regist&ite_seall=%83t%83B%83l%83X%83X%83v%81%5B%83%8B+%81uKAHEN%81v+%83X%83e%83B%81%5B%83YCT%97p&submit2=%8C%9F%8D%F5&search_word1=&listken=40&search_key2=ite_category_a&search_cond2=%3Dcon%3D&search_key3=ite_category_b&search_cond3=%3Dcon%3D I na blogu wyjaśnienie co należy zrobić, żeby pasowała do Alphasa CThttp://www.karil.co.jp/sawamura/blog/page/Dzięki ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Można już kupić do alphasa bez kombinowania ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Dokladnie. Jest finalna szpula tuningowa z oznaczeniem CT ktora pasuje do Millionerki CT Steeza CT i Alphasa CT.Nie pomyl gdyz wyszla tez nowa wersja do Alphasa 105 i 103. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Od jednej pixy zawsze lepsze są dwie pixy ktf i conquest 51 s. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluzjonista Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Chciałbym prosić o drobną informację: jaka jest średnica polika (po przeciwnej stronie korby) Calcutty Conquest BSF? Będę zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Sam panel 45mm cała buda 49mm. Maluch:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi