SlawekNikt Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ja zacząłem na lekko i dałem radę. Moim zdaniem z castem opcję są dwie: albo go bardzo polubisz albo nie I zaczynałem od naprawdę tanich multiplikatorów aby się przekonać czy w ogóle mi się to spodoba. A już mistrzostwem świata był zakup pierwszej wędki castingowej, a mianowicie kupiłem ją totalnie przypadkiem jesienią i tak oto trochę później poznałem trochę casta na filmach, a potem tu na forum kupiłem chiński i naprawdę przyzwoity multiplikator kastking royale legend ... I wciągnęło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Taaa... Co z tygo, że posiadasz jedyny na świecie jak onanizując się nim w domu- ten świat go nie ujrzy- bo zapewne po to się go tak tjunjinguje...Napisze więcej, ryb nie nałowi i nie przybędzie umiejętnościuf.Jeśli już to raczej w drugą strone...Wiesiek, a co Tobie do tego w jaki sposób ludzie wykorzystują swoje zabawki? Satysfakcja nie wynika z używania ich zgodnie z przeznaczeniem.Ważna jest satysfakcja a jej forma jest nieistotna. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ja zacząłem na lekko i dałem radę. Moim zdaniem z castem opcję są dwie: albo go bardzo polubisz albo nie I zaczynałem od naprawdę tanich multiplikatorów aby się przekonać czy w ogóle mi się to spodoba. A już mistrzostwem świata był zakup pierwszej wędki castingowej, a mianowicie kupiłem ją totalnie przypadkiem jesienią i tak oto trochę później poznałem trochę casta na filmach, a potem tu na forum kupiłem chiński i naprawdę przyzwoity multiplikator kastking royale legend ... I wciągnęło Przeważnie w każdej dziedzinie jest tak (nie tylko z castem), że albo ją polubisz albo nie... Natomiast szybciej się zniechęci zaczynając bardzo lekko, a to że Tobie się udało to naprawdę super Jednak nie jest to najlepsza droga do rozpoczęcia przygody z castingiem, to jak gra wstępna z kobietą, najlepsze na koniec... PozdrawiamTomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Może nie do końca na temat, ale trochę oddaje sens realizacji swoich zachcianek. Zamieńmy kasę na doświadczenie i "wiem czego chcę":https://www.youtube.com/watch?v=1C2brhy17g8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Przeważnie w każdej dziedzinie jest tak (nie tylko z castem), że albo ją polubisz albo nie... Natomiast szybciej się zniechęci zaczynając bardzo lekko, a to że Tobie się udało to naprawdę super Jednak nie jest to najlepsza droga do rozpoczęcia przygody z castingiem, to jak gra wstępna z kobietą, najlepsze na koniec... PozdrawiamTomek Trafne porównanie Tomek. Można chodzić i wiele miesięcy i tylko buziaki, a można zacząć naukę wcześniej aniżeli to podręczniki i przyzwoitki nakazują A tak trochę poważniej to uważam, że to czym kto łowi jest raczej predysponowane wodami jakie ma się do dyspozycji w najbliższej okolicy i rzecz jasna rybkami jakie w nich pomieszkują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Trafne porównanie Tomek. Można chodzić i wiele miesięcy i tylko buziaki, a można zacząć naukę wcześniej aniżeli to podręczniki i przyzwoitki nakazują A tak trochę poważniej to uważam, że to czym kto łowi jest raczej predysponowane wodami jakie ma się do dyspozycji w najbliższej okolicy i rzecz jasna rybkami jakie w nich pomieszkują.Sławku, buziaki to na pierwszej randce się uskutecznia...bo jeśli nie, to tak jak byś miał na branie miesiąc czekać, nie warto a i tak nie wiesz czy weźmie...PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (…) A tak trochę poważniej to uważam, że to czym kto łowi jest raczej predysponowane wodami jakie ma się do dyspozycji w najbliższej okolicy i rzecz jasna rybkami jakie w nich pomieszkują.Nic dodać, nic ująć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ten multik na zdjęciach to co to za Daiwa ? -10 do łowienia bo straszy ryby trzeba bylo w zielony kamuflaż pomalować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ten multik na zdjęciach to co to za Daiwa ? -10 do łowienia bo straszy ryby trzeba bylo w zielony kamuflaż pomalować Pixy-nawiasem mówiąc nie cierpię żółtego koloru,ten multik to jedyna okoliczność kiedy by mi nie przeszkadazał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 A pixy....no fajny młynek ostatnio machałem a na zdjęciu nie poznałem, dzięki za info co do koloru to uważam że jest odważny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ale co jest z tymi śliskimi knobami? To da się tym łowić, nawet jak się wytytła korbkę w maślakach? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ale co jest z tymi śliskimi knobami? To da się tym łowić, nawet jak się wytytła korbkę w maślakach? Dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Jak żółty razi w oczy zawsze można perłą zastąpić [emoji106][emoji108]I wcale się przy nim nie onanizuje tylko łowi ryby i lekko nie ma choć wart jest dwie Stelle[emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 I nawet wiem, gdzie malowany, Maniuś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Ale co jest z tymi śliskimi knobami? To da się tym łowić, nawet jak się wytytła korbkę w maślakach? Śliskie knoby pomagają w polowaniu na lipienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Dzięki chłopaki za podpowiedz. Długo się zastanawiałem nad kolorem w kolejnym projekcie. Teraz juz wiem jaki będzie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Szybkie pytanie od ilu gram taki pixy ze szpulą availa (nie z kTF bo to inna bajka) zaczyna działać da się tym rzucać poniżej 2g?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) Sądzę, że od 2 może zacznie gadać, ale niech się wypowiedzą koledzy bardziej obeznani w temacie. Edytowane 19 Września 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 A mnie się wydaje że do pixy nie ma availa ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) Bylo juz tutaj pisane o szpulce avail do px-apost #1742 strona 88 ???? Edytowane 19 Września 2019 przez hose4ras 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Bylo juz tutaj pisane o szpulce avail do px-apost #1742 strona 88 Wiedziałem, że to już było, ale widzę też, że jakiś bilobil czy jakoś tak mi potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Panowie prośba o informację od ilu gramów rzuca Daiwa SV Light LTD?Chciałbym go sparować z Elitką do 8lb. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Od 3 gram powinieneś czuć tzw.: komfort. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 To na moje oko do elitki 8 Lb w sam raz Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Od 3 gram powinieneś czuć tzw.: komfort.Dzięki chłopaki! Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi