Skocz do zawartości

Casting ultra light

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zacząłem na lekko i dałem radę. Moim zdaniem z castem opcję są dwie: albo go bardzo polubisz albo nie :D I zaczynałem od naprawdę tanich multiplikatorów aby się przekonać czy w ogóle mi się to spodoba. A już mistrzostwem świata był zakup pierwszej wędki castingowej, a mianowicie kupiłem ją totalnie przypadkiem jesienią i tak oto trochę później poznałem trochę casta na filmach, a potem tu na forum kupiłem chiński i naprawdę przyzwoity multiplikator kastking royale legend ... I wciągnęło :D

• Like 1

Taaa... Co z tygo, że posiadasz jedyny na świecie jak onanizując się nim w domu- ten świat go nie ujrzy- bo zapewne po to się go tak tjunjinguje...

Napisze więcej, ryb nie nałowi i nie przybędzie umiejętnościuf.

Jeśli już to raczej w drugą strone...

Wiesiek, a co Tobie do tego w jaki sposób ludzie wykorzystują swoje zabawki? Satysfakcja nie wynika z używania ich zgodnie z przeznaczeniem.

Ważna jest satysfakcja a jej forma jest nieistotna. 

• Like 3

Ja zacząłem na lekko i dałem radę. Moim zdaniem z castem opcję są dwie: albo go bardzo polubisz albo nie :D I zaczynałem od naprawdę tanich multiplikatorów aby się przekonać czy w ogóle mi się to spodoba. A już mistrzostwem świata był zakup pierwszej wędki castingowej, a mianowicie kupiłem ją totalnie przypadkiem jesienią i tak oto trochę później poznałem trochę casta na filmach, a potem tu na forum kupiłem chiński i naprawdę przyzwoity multiplikator kastking royale legend ... I wciągnęło :D

Przeważnie w każdej dziedzinie jest tak (nie tylko z castem), że albo ją polubisz albo nie... Natomiast szybciej się zniechęci zaczynając bardzo lekko, a to że Tobie się udało to naprawdę super :good:

Jednak nie jest to najlepsza droga do rozpoczęcia przygody z castingiem, to jak gra wstępna z kobietą, najlepsze na koniec... ;)

Pozdrawiam

Tomek

• Like 2

Przeważnie w każdej dziedzinie jest tak (nie tylko z castem), że albo ją polubisz albo nie... Natomiast szybciej się zniechęci zaczynając bardzo lekko, a to że Tobie się udało to naprawdę super :good:

Jednak nie jest to najlepsza droga do rozpoczęcia przygody z castingiem, to jak gra wstępna z kobietą, najlepsze na koniec... ;)

Pozdrawiam

Tomek

Trafne porównanie Tomek. Można chodzić i wiele miesięcy i tylko buziaki, a można zacząć naukę wcześniej aniżeli to podręczniki i przyzwoitki nakazują ;)

A tak trochę poważniej to uważam, że to czym kto łowi jest raczej predysponowane wodami jakie ma się do dyspozycji w najbliższej okolicy i rzecz jasna rybkami jakie w nich pomieszkują.

• Like 1

Trafne porównanie Tomek. Można chodzić i wiele miesięcy i tylko buziaki, a można zacząć naukę wcześniej aniżeli to podręczniki i przyzwoitki nakazują ;)

A tak trochę poważniej to uważam, że to czym kto łowi jest raczej predysponowane wodami jakie ma się do dyspozycji w najbliższej okolicy i rzecz jasna rybkami jakie w nich pomieszkują.

Sławku, buziaki to na pierwszej randce się uskutecznia...bo jeśli nie, to tak jak byś miał na branie miesiąc czekać, nie warto a i tak nie wiesz czy weźmie...

Pozdrawiam

Tomek

(…) A tak trochę poważniej to uważam, że to czym kto łowi jest raczej predysponowane wodami jakie ma się do dyspozycji w najbliższej okolicy i rzecz jasna rybkami jakie w nich pomieszkują.

Nic dodać, nic ująć. :good:  :clappinghands:

• Like 2

Jak żółty razi w oczy zawsze można perłą zastąpić [emoji106][emoji108]

I wcale się przy nim nie onanizuje tylko łowi ryby i lekko nie ma choć wart jest dwie Stelle[emoji4]

ae3c752f620598bd2493b71c004f2b26.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 9

• 2 tygodnie później...